iyiakşamlar kızlar bayağıdır yazamadım size sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz hatırlarsınız eymene mr çekilcekti ama o akşam bebeğim çok fenalaştı ve soluğu durmaya başladı sabah hemen doktorumuzu arayıp ne yapmamız gerektiğini sorduk bu şekilde narkoz alamayacağını hemen burdaki üniversite hastahanesine gidip yatış yapmamaızı söyledi apar topar gittik hemen bebeğimi aldılar buhar falan verildi ve 2 gün gözlem altında tutuldu ertesi gün hemen ambulansla marmara üniv sevk edildik ordaki özel bir makinayla endeskopi yapılcaktı akciğerlerine kadar girilip ancak kardan dolayı gidemedik bu çarşamba istanbuldayız inş şuan evde buhar tedavisi görüyor ordaki dr bir sıkıntı halinde hemen gelmemezi söylediler şuan daha iyi apneleri nerdeyse yok denecek kadar az çarşamba günüde herşey belli olucak umarım bişey yoktur çok zor ve acı günler geçirdim rabbim kimseye vermesin merak eden dua eden herkesede teşekkürler
perıecem haklısın bu sıralar bebışler yaramaz sanırım .......pıtos nıl nasılsınız
canım ya cok hossun..........kadını kacırdın yanı masrafa soktun ha...........ınş benım kızlar kıbar kıbar oynarlar ya sıddete basvurmadan.......evet kucaga asmak ıyı fıkır ama yedı aya kadar ancak olur kılo alınca tasıması zor olur...........sen de buyuttun masallah ..........senın bebışler kaç kılo ıle cıkmışlardı hastaneden ...benıumkıler ıkı bıle olmadılar daha verırlerse bakmaya korkuyorum ya ..........heran bısey olucak dıye korkarım ya ...ınş sıkıntısız gecırırım ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?