Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ben şuan için devam ediyorum kızlar,, eğer 36. haftayı görürsem, doktorum bir gün belirleyip alacakmış, ama bekleyemeyebilirsin, ağrın olursa gel dedi.. dualarınızı bekliyorum...

tarcinim maşallah baya ilerlemişsin allah hayırlı doğum versin.
pitos nil tria nerelerdesiniz hayırdır ya merak ettim

çok teşekkür ederim edika, Rabbim seninkilere de hayırlı uzun ömürler versin, maşallah çok tatlı görünüyorlar canım..

kız tarcın nerdesın kız.........masallh sana ..........benı sorma valla ben 29 haftada doguruvırdımmm ..........senınkıler ınşş cok ıyı dogucak kolay gelsın ınşş yaz mutlaka cok merak etmıştım ıyıkı geldın

slm kızlar. yine çok uzun bi ara verdim dimi. ıspartaya gittim bebeleri bırakıp eşimle gün tatile gittik anlayacağınız her ne kadar yetmese de uzun bi aradan sonra birkaç gün dinlendim. yeni döndük ve hemen oturdum bilg. başına. sayfalar uçup gitmiş yine. neler kaynattıız çok merak ediyoprum. fırsat bulduğumda okuyacağım inş.

umarım meleklerin hepsi çok çok çok iyidir. öpüyorum hepsini.

biz de dün ilk yaş günümüzü kutladık. şükürler olsun rabbime. çok büyük bi heyecanmış. rabbim 11. 21. yaşlarını görmeyi nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle cümlemize.

elifim ıspartada 4 dişini patlattı dördü de üst. dün de alttan 1 tane patlattı. gerisi de hemen gelecek gibi. zeynep te hala tık yok ama böylesi daha iyi çünkü benimklier çok mızmızlar. böylelikle mertte 7 elifte 5 diş oldu. darısı zeynebin başına.

çok özlemişim sizi...

tuubay hoşgeldin canım ohh iyi olmuş dinlenmişindir biraz ne güzel 1 yaşlarını doldurmaları allah uzun ömürler versin

muallim mama olarak 1 kutu bebelac nenetal kullanmıştık. Sonra onu bulamadık. Üretimden kalktı dedi eczacı. Hatta bende bir sorun mu vardı neden kaldırıldı ki diye tedirgin oldum. Sonrasında şimdi milupanın prematilini kullanıyoruz. Sütüm epey zor çıktı. Kaç çeşit el pompası aldık. Elektrikli medelanın haricinde. Uçları sağmaktan yara oldu hatta. Ama epey az şimdi. Zaten bebişler tutamıyo, tutsada çekemez herhalde. Çok az geliyo süt. Mamayla idare ediyoz.
Bir de medicanada muayene ücreti 55 lira. Aşı 20 ve dr. vuruyo ya ona da 20 ödüyoz her bebek için. Tahliller falan da epey pahalı. Sağlık ocağına pek içim yatmıyor. Siz kontrol aşı v.s nereye gidiyorsunuz kızlar. En iyisi olsun istiyorum ama zorlanıyor insan.

teşekkürler edika ve muallimcim. darısı başınıza inş.

elitu biz de prematil kullanmıştık ve çok faydası oldu. birden toplandı çocuklar.benim de sütüm çok azdı. dediğin gibi bebekler çekemeyince gelmiyor da. 1 ayda da tık kesildi zaten. aman napalım doğmadan önce öyle büyük sıkıntılar ve düşünecek o kadar çok şey vardı ki şükürler olsun onlar bitti süte filan hiç üzülemeyeceğim. allahım sağlık sıhhat versin bebişlerine yeterki.

biz şimdiye kadar hep sağlık ocağında vurulduk aşılarımızı. hiç aklıma da glmemişti hastanede dr.a vurdurmak. şimdi de 1 yaş aşımız varmış. nerden vuruluyor ne aşısı bilen varmı? ateş huzursuzluk filan yapıyormu yada 1 tane mi? hiç fikrim yok araştırmaya vaktim de olmadı.

iyi aksamlarr ya merak ettim pitos un bebegi mr cekilecekti nasil gecti acaba kimsecikler yokk herkez kaybolmus bu aralar ücüzler fazla yaramaz galiba

tubacım ınş canım........elıtu bakalım dr bıze ne verır benım sutum sımdılık var ama bıberona alıştı gıbı cadılar bırı cekıyo memeyı deıgerlerı bıberon arıyo...ben de sorayım muayene ve sıyı ama acıkcası hıç saglıkocagına bende gıtmedım sanırım hast gıderım ama her bebek ıçın ayrı olması ılgınç kardes ınd yapsılar ya bı konusayım mesela goz dr u ozel gelıyo kardes ınd alıyo benden hayırlısı ols ınş saglık ols ....nasıl uslular mı...

iyiakşamlar kızlar bayağıdır yazamadım size sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz hatırlarsınız eymene mr çekilcekti ama o akşam bebeğim çok fenalaştı ve soluğu durmaya başladı sabah hemen doktorumuzu arayıp ne yapmamız gerektiğini sorduk bu şekilde narkoz alamayacağını hemen burdaki üniversite hastahanesine gidip yatış yapmamaızı söyledi apar topar gittik hemen bebeğimi aldılar buhar falan verildi ve 2 gün gözlem altında tutuldu ertesi gün hemen ambulansla marmara üniv sevk edildik ordaki özel bir makinayla endeskopi yapılcaktı akciğerlerine kadar girilip ancak kardan dolayı gidemedik bu çarşamba istanbuldayız inş şuan evde buhar tedavisi görüyor ordaki dr bir sıkıntı halinde hemen gelmemezi söylediler şuan daha iyi apneleri nerdeyse yok denecek kadar az çarşamba günüde herşey belli olucak umarım bişey yoktur çok zor ve acı günler geçirdim rabbim kimseye vermesin merak eden dua eden herkesede teşekkürler

canım ya cok gecmış olsun ....ınş gecer canım ........ıstanbulda ne yapılcak nıye öle oldukı canım ..rabbım kolaylık versın ınş

gecmis olsun nedir bu bebeklerin yükü, insallah birsey cikmaz cabucak düzelir eymen,
yatirirken basini yüksek koy ve yatigi odayi serin tut, kisin odalardaki nem orani düsüyor oda sorun olabiliyor. ay gecen kis ne cekdim ücü birden buhar aliyordu bir ton ilacla birlikde, tikaniyordular resmen elimde kalacaklar diye korkuyordum dr. erken dogduklari icin cigerleri kücük ondan sorun cekiyorlar demisti, bu sene seytan kulagina birsey yok.
icini ferah tut, üzülme buda gecer duvalarimiz seninle

perıecem haklısın bu sıralar bebışler yaramaz sanırım .......pıtos nıl nasılsınız

yok bebekler akili.
kayinvaldecik geldi torunlari özlemis ( ne özlemesi teftise gelmis ) bende internete giremedim, sonra gelin cocuklara bakmiyor cet yapmakdan der, neyime lagzim delikafadulden saten bahne ariyor, ama atlatik sanirim bir üc ay bes ay kapidan bile gecmez, bende önüme katim dogru carsiya ay anne bu lagzim sunuda alalim ( pamuk eler cebe ) ay cocuklar bu oyncagi cok seviyorlar baya terledi kolay kolay gelmez.

Uslu uslu oynuyorlarmi diye sormusdun, hemde nasil kimin kime gücü yetiyse isirmak, itmek, vurmak ne ararsan mevcut, düsünüyorum boksa yazdirayim baya profozyenel kavga ediyorlar.

ben yanliz cikdimi ilk samanlar ikiz arabasiyla cikiyordum birinide önüme asiyordum özel tasiyiciyla pratik oluyordu iki kisi ciktikmi ikisini önümüze asiyorduk birinide tekli arabaya koyuyorduk. bende ana kucagini tafsiye ederim pratik oluyor ben hem evde hemde disarda sürekli kulaniyordum ve arabayla yanliz gidebilmek icin vazgecilmes rahatlik sagliyordu

canım ya cok hossun..........kadını kacırdın yanı masrafa soktun ha...........ınş benım kızlar kıbar kıbar oynarlar ya sıddete basvurmadan.......evet kucaga asmak ıyı fıkır ama yedı aya kadar ancak olur kılo alınca tasıması zor olur...........sen de buyuttun masallah ..........senın bebışler kaç kılo ıle cıkmışlardı hastaneden ...benıumkıler ıkı bıle olmadılar daha verırlerse bakmaya korkuyorum ya ..........heran bısey olucak dıye korkarım ya ...ınş sıkıntısız gecırırım ınş

mrb arkadaşlar internet sağlayıcım değiştiğinden kısa bir süre ayrı kaldım ama ben yokken neler olmuş tam bilemiiyorum hala netimiz nett değil çoook yavaşş..

pitoşum canım arkadaşım çook üzüldüm yaa inan gözlerim doldu çok büyük geçmiş olsun biz hasta olalım onlar olmasın böyle kahrolmayız bu bebekler ömürleriimize çok güzellik katıyorlaar ama böyle hasta oldumu mahvoluyoruz ...

aynurcum gönderiğin yazı çok güzel boş bir zamanımda iyice okuyacağım kopyaladım :lepi:

el muallim canım çok şükür iyiyiz 15, de doktora gidiyoruz metemizin üfürümü geçmediği için çocuk kardiyoloğuna götürcez en yakın bize ankara gata oldugu için orda bir kontrol ettireceğiz ....

bebişlerini aldınmı canım !!!

cok beklersin alsanaalsanasmile ben 8 - 9 ay kulandim tabi uzun gezmelerde baya yorucu oluyor, birde evde durmayani önüme asiyordum digerleriyle ilgilenirken fena olmuyordu elerim bos kaliyordu baska is görmek icin, kizim 1950g , seymen 2400g sercanda 2500g dilar eve geldiginde, eve geldilermi yatiklari odada kisik ayarda radio calistirdik cünkü hastahanede gürültüye alismistilar evde sesislikde durmadilar, ben gece biri uyandimi digerlerinide uyandiriyordum ücünü önüme yatiriyordum biberonlar agiza altina destek kendileri iciyordu sadece kaydimi düzeltiyordum sonra yataga birakiyordum yoksa gece bas olmuyor uykusuz kaliyordum.

nıl canım ınşş ufurum gecer canım skıntı olmaz ınş.........dedıgın gıbı bebekler hasta olmasın canım....ben bu ay ınş alıcam cok kuçukler naıl bakarım dıyorum once sanırım sedayı verırler ama ölede ayrı ayrı zıoor olucak bakalım
umuda yeseren bıbıeronu yatarak verdım dıyosun ya bogazına kacmazmı kafasını tutmak gerekmez mı azcık yukarda ..yoksa uykusuz kalmak sart valla....benmıkle cok yavas kılo alıyo sadece anne sutu verıyolar ya......ama ben cıkınca mamada arada vermek ıstıryorm artık sutum yetmez

pitos canım allah kolaylık versin çok merak ettim sizi okurken gözlerim doldu dua ediyoruz hep inşallah birşey çıkmaz.
nil iyi olmanıza sevindim.
el muallim birini önce alınca çok zor oluyor sürekli 2 saate bir kalkıp onu besliyorsun birde küçük oldukları için ben nefes alıyorlarmı diye tüm gece uyumuyordum sabahta hastane yolları ama annelik herşeye katlanıyorsun ben efeyi 1.810 asyayı 1.790 meteyi 2.100 gramda almıştım bende hep korkuyordum ya bakamazsam ya kilo almazsa yemezse bebeklerimi geri alırlarsa diye ama olup gidiyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…