ebrucum aucoad teşekkürler kızlar hadi gözün aydın ebrucum darısı bizim başımıza eymenim azı dişlerinden başlayınca çok zorlandı zaten sıkıntısı da var hepten huysuzlaştı kuzum
nilcim ben yazmayı unutttum ben sadce mama veriyorum şuan bayağı oldu benimkiler ilk başlarda hop hop yuttular ama sonra gaz yaptı birde sıkıntılar eklenince çok zorlandılar bir ay daha bekliycem ben banada dr hazırlardan başla sanki pazardakiler gdo lu değilmi dedi adamın aldığı salatalıklar dolapta kocaman olmuş hormondan :)
wavy nasılsın tatlım özlettiyorsun kendini afacanlar demek kucaktan inmiyorlar yavaş yavaş alıştırsan iyi olur kilo aldıkça çok zorlanırsın
hazır olanlardanmı başlıyayım sizce doktorumuz hazırlardan başla demişti ama açıkcası onlarda da gdo varmıdırkii bu nedir gdo muhabbeti bu nasıl bir pazardır yaa
selam kızlar nasılsınız.
PİTos cuğum geçmiş olsun canım.
bir haftadır hastalıkla uğraşıyoruz. önce ipek grip oldu ardından Selen sonra ben sonra eşim derken tüm aile hasta olduk.
ipeğin gece burnu tıkandı, hırıltılı nefes almaya başladı ağladı ağladı fena oldu hemen acile gittik. soğuk buhar verdiler , nebulizatör ile ventolin verdiler.
sonra biraz rahatladı. bronşiolit olmuş kızım. viral enfeksiyon kapmış.
yavrularım burunları tıkalı zor nefes alıyorlardı birde öksürük başlayınca o kadar huysuzlaştılarki.
aman kızlar dikkat edin yavrularınıza çok zor bu hastalıklar . bütün huyları değişti.
tamamen iştahsızlaştılar.
yemiyolar içmiyolar. hep ağlıyorlar sürekli.
evet ya cok gecmış olsun bende korkuyorum ya evde hasta olurlarsa.........kmseyı almamak cozummu ve mutlaka azda ols bırılerı gelecek kapıdan gosterırım kucak vermem ama endıselıyımm ya
bende hasirla basladim hasir olanlar siki denetimden geciyor arti coguda ital firmalar tarafindan üretiliyor onlarin üretimleri daha siki denetleniyor, birde baslangicda fazla yemiyorlar evde yapmaya deymiyor, ben havucla basladim tatli oluyor daha kolay yiyiyorlar icine bir kac damla sivi yag damlatiyordum
gecmis olsun allah acil sifa versin, eve bir girdimi birinden birine gezip duruyor.
bebekler eve gelmeden kagit maske al girenin agsini kapat ( hemde ileri geri konusmaslar yok söyle yap yok böyle yap )
birde desinfekse suyu al en agirindan asitli asitli dök elerine bolca ( güzel kasinti yapiyor birde kisin elerde catlak oluyor fenik biberi gibi yakiyor ) bak bakalim kac dakika oturuyorlar birdaha gelen oluyormu.
ben gelmek isteyenlerden nerdeyse tastikli dr.raporu istiyordum.kaydirigubbakcemile3
açelyacım sanada geçmiş olsun bizde aldık nebulizatör ventolin ve başka bir ilaç daha kullanıyoruz yaz gelsede şu grip illeti kalksa
çok geçmiş olsun açeyla canım nasıl kaptılar gelen gidendenmi yoksa üşüttülermi diyeceğim ama çok koruyoruz ?!!
açeyla canım çok geçmiş olsun bitanem.. zaten bu dönemlerde ya vrularda bir iştahsızlık modası var bide hastalık olunca iyice eriyolar. alalhım hepimizin yardımcısı olsun onlar hasta olunca bizler onlardan daha çok hasta olup yıpranıyoruz alalhım güç kuvvet versin tez zamanda kendilerine gelirler inşallah..
gecmis olsun allah acil sifa versin, eve bir girdimi birinden birine gezip duruyor.
herkes ıyı olsun ınş...........
kesinlikle katılıyorum nil şu öpme sevdamız yüzünden domuzda dahil hertürlü gribe yakalndık hele burda bir teyze var tam mucuk kadın kocam bile okadar öpmedi beni selam ver geç yoook illa salyalarını yapıştırıcak yanağına ve o mucukkkkkkk sesi gelivcek içi rahat etmiyor :)
açelyacım gelenlere maske ver bariii ne duyarsız insanlar varyaaa şahsen grip mikrobu öyle fenaki saç dibinde bile yaşıyormuş
nilooo inş seninkilere gaz yapmaz benimkiler birde son zamanlar çıkartmaya başlamışlardı biraz daha bekliycem bakalım inş ozman olur
hazırlandım bende tahayı götürmek için innılmaz yağmur var burda şu hastahenlerde kapıcaz bizde mikrobu hemen iyileşselerde kurtulsak yaaa
özlem ne alem kızsın sennnn heee neler düşünmüşsün seni pratik zekaaaa ilannn ediyorummmm :hooray: işte kupannn bebeler üstüne azuk kusmuş ama idare ettttt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?