Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ah canım benimkiler çok fena çok vakit bulamıyorum bişeyler yazmaya bazen sadece okuyorum.. canım aslında ben emziğe alıştırdım atıyorum köşeye ouynuyolar ama şu gaz illeti yüzünden çok huyasuzlaşıyolar ve elden ele tüm odaları geziyolar. yaren dün gece 5 e kadar ayaktayudı ancak göğsümde uyudu

selam kızlar nasılsınız.
PİTos cuğum geçmiş olsun canım.

bir haftadır hastalıkla uğraşıyoruz. önce ipek grip oldu ardından Selen sonra ben sonra eşim derken tüm aile hasta olduk.
ipeğin gece burnu tıkandı, hırıltılı nefes almaya başladı ağladı ağladı fena oldu hemen acile gittik. soğuk buhar verdiler , nebulizatör ile ventolin verdiler.
sonra biraz rahatladı. bronşiolit olmuş kızım. viral enfeksiyon kapmış.
yavrularım burunları tıkalı zor nefes alıyorlardı birde öksürük başlayınca o kadar huysuzlaştılarki.
aman kızlar dikkat edin yavrularınıza çok zor bu hastalıklar . bütün huyları değişti.
tamamen iştahsızlaştılar.
yemiyolar içmiyolar. hep ağlıyorlar sürekli.

açeyla canım çok geçmiş olsun bitanem.. zaten bu dönemlerde ya vrularda bir iştahsızlık modası var bide hastalık olunca iyice eriyolar. alalhım hepimizin yardımcısı olsun onlar hasta olunca bizler onlardan daha çok hasta olup yıpranıyoruz alalhım güç kuvvet versin tez zamanda kendilerine gelirler inşallah..

çok geçmiş olsun açeyla canım nasıl kaptılar gelen gidendenmi yoksa üşüttülermi diyeceğim ama çok koruyoruz ?!!

evet ya cok gecmış olsun bende korkuyorum ya evde hasta olurlarsa.........kmseyı almamak cozummu ve mutlaka azda ols bırılerı gelecek kapıdan gosterırım kucak vermem ama endıselıyımm ya

açelyacım sanada geçmiş olsun bizde aldık nebulizatör ventolin ve başka bir ilaç daha kullanıyoruz yaz gelsede şu grip illeti kalksa

muallimcim çok dikkat et tatlım odalarına kimseyi alma hasttahanede bir kadınla tanıştım bebeiği enfeksiyon kapmış ve zaatüre olmuş hemde kalp hastası yavrum ne acılar çekiyordu şimdi o gelip şapur şupur öpenler odasıan dalanlar nerdeeee nasıl vicadanları rahat dedim kadına okadar zor ve acıki kimseye taviz verme dr kesinlikle dedi deee çık işin içinden

hazır olanlardanmı başlıyayım sizce doktorumuz hazırlardan başla demişti ama açıkcası onlarda da gdo varmıdırkii bu nedir gdo muhabbeti bu nasıl bir pazardır yaa

bende hasirla basladim hasir olanlar siki denetimden geciyor arti coguda ital firmalar tarafindan üretiliyor onlarin üretimleri daha siki denetleniyor, birde baslangicda fazla yemiyorlar evde yapmaya deymiyor, ben havucla basladim tatli oluyor daha kolay yiyiyorlar icine bir kac damla sivi yag damlatiyordum

gecmis olsun allah acil sifa versin, eve bir girdimi birinden birine gezip duruyor.

evet ya cok gecmış olsun bende korkuyorum ya evde hasta olurlarsa.........kmseyı almamak cozummu ve mutlaka azda ols bırılerı gelecek kapıdan gosterırım kucak vermem ama endıselıyımm ya

bebekler eve gelmeden kagit maske al girenin agsini kapat ( hemde ileri geri konusmaslar yok söyle yap yok böyle yap )
birde desinfekse suyu al en agirindan asitli asitli dök elerine bolca ( güzel kasinti yapiyor birde kisin elerde catlak oluyor fenik biberi gibi yakiyor ) bak bakalim kac dakika oturuyorlar birdaha gelen oluyormu.
ben gelmek isteyenlerden nerdeyse tastikli dr.raporu istiyordum.kaydirigubbakcemile3

Özlemcim sağol canım valla bu hazırlar konusunda içimi rahatlattın .... havucu da bir kaç gün sonra deniyeyim bugun sütlaç yedircem organik hazırlardan biirde milupanın sütlü prinçli kaşık maması var onu aldım deniyieceğim ama korkuyorum kaşıkla vermeye

dezenfekse suyu iyi fikirmiş sempatiksalakcinni domuz gribi muhabbeti bir bakıma iyi oldu eve gelen direk lavoboya koşuyor ya ben anlamıyorum bu insanlar neden şapur şupur yalama isteği duyar bu bebekleri bilmem yaa birde bi yeri acıdımı öperiz bu ne yani sanki gececekmi :sm_cool:

kızlar papiş yok nerde bu kız bak gene aklıma geldiler gelmeyen üçüz anneleri lmaz: heral kızları çok yaramaz papişimin

açelyacım sanada geçmiş olsun bizde aldık nebulizatör ventolin ve başka bir ilaç daha kullanıyoruz yaz gelsede şu grip illeti kalksa

canım çok sağol ah ahh artık yazı o kadar özledimki. bebeklerle kış çok zor . hastalık kapmasınlar diye dışarı çıkarmadım anneme bile gitmiyordum ama gel görki hastalık ayağımıza geldi. ,

çok geçmiş olsun açeyla canım nasıl kaptılar gelen gidendenmi yoksa üşüttülermi diyeceğim ama çok koruyoruz ?!!

sağol canım. siz nasılsınız bebeklere çok dikkat et. üşütme değil enfeksiyon kapmışlar.
eve gelen gidenden büyük bir ihtimalle kaptılar. zaten havaların çok soğuk olduğu zamanlarda oldu evide doğru dürüst havalandıramadık oda hızlandırdı.birde hasta olmadan 3 gün önce teyzem torunu ile gelmişti bize elektrikleri yokmuş evde nebulizatörü bizde çalıştırdı . onunda torunu hastaydı hapşıuruk öksürük vs. bronşiolitmiş oda. ve bu hastalık bulaşıcıymış. ben ondan kaptı diyorum.

canım çok sağol. Allah bebeklerimizi korusun. aynen dediğin gibi çok yıpratıcı bu hastalıklar.
birde hiç dışarı çıkmadık evdeydik . keşke gezseymişiz diyorum. yazık yavrular zaten hep evde bide hasta oldular ne kötü birşey.

kesinlikle katılıyorum nil şu öpme sevdamız yüzünden domuzda dahil hertürlü gribe yakalndık hele burda bir teyze var tam mucuk kadın kocam bile okadar öpmedi beni selam ver geç yoook illa salyalarını yapıştırıcak yanağına ve o mucukkkkkkk sesi gelivcek içi rahat etmiyor :)

açelyacım gelenlere maske ver bariii ne duyarsız insanlar varyaaa şahsen grip mikrobu öyle fenaki saç dibinde bile yaşıyormuş
nilooo inş seninkilere gaz yapmaz benimkiler birde son zamanlar çıkartmaya başlamışlardı biraz daha bekliycem bakalım inş ozman olur
hazırlandım bende tahayı götürmek için innılmaz yağmur var burda şu hastahenlerde kapıcaz bizde mikrobu hemen iyileşselerde kurtulsak yaaa

herkes ıyı olsun ınş...........

selam el muallim. nasılsın. bebeklerin nasıllar. hastalıktan nete giremedin pek en son durumdan haberim yok.
bu arada geçen hafta facebokta senin şirinlerin videosunu gördüm , izledim,
Maşallahh onlara annesi.hemen ekledim seni listeme. olumunekankayizsmile

özlem ne alem kızsın sennnn heee neler düşünmüşsün seni pratik zekaaaa ilannn ediyorummmm :hooray: işte kupannn bebeler üstüne azuk kusmuş ama idare ettttt :)

ah canım maske annem dışında kimse takmıyo malesef. çok pis bir mikrop . hasta kişinin çocuklu eve dahi girmemesi lazım bence. ama teyzem kalkıp hasta çocuğu getirdi bize. bişeyde diyemedim o çocukta hasta çünkü tıkanmış kalmış yazık.

acelya beklıyorum canım ınş bu ay verecekler guya beklıyorum ama evdede hasta olurlarmı korkusu var ınş ıyı olurlar bakalım ..demek ekledın benı adın ne pekı valla ısım ve nıkler karıstı sankımm...........ıyı bak bebışlere

özlem ne alem kızsın sennnn heee neler düşünmüşsün seni pratik zekaaaa ilannn ediyorummmm :hooray: işte kupannn bebeler üstüne azuk kusmuş ama idare ettttt :)

delüüü bebelerde sana çekmiş çıllgınnnn

gel seni bii öpüveremmm şapıııırtttsssss :jeyyar:

açeyla sen sma kullanıyorsun biz bebişlere denemek için aldık 1 kutu ama zor bulduk piyasada yok nedendir acaba biliyormusun

kızlar ben şu anda hipp in mamalarınada başladım aptamil hipp sma hepsinden veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…