Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

edikacım sabret o kusmalarda azalıcak inş sende rahat ediceksin onlarda senin erkeklerden diş çıkaran varmı benim bir eymenin dişleri şişiti diğerleri kaşıyor sadce kaç kilo oldular edikacım bebişler

pitos yok canım benim erkekler tembel çıktı daha hiç diş belirtisi yok birtek kızım 2 tane çıkardı.benimkiler efe:7.250 mete:6.600 asya:6.700 son 1 aydır üçüde aynı kiloda böyle giderse bilmiyorum ne yapcam.benimkiler artık daha az uyuyorlar gündüzleri hiç boş vakit olmuyor sürekli uyutup yatır 10 dakika sonra uyanıp geri getir böyle geçiyor. geceleride efeyle beraber sabahlıyoruz bu saatler uyuyor 12 gibi hareketlenmeye başlıyor geceleri çok huzursuz çocuk ne yapcam bilmiyorum .birde benimkiler alışkanlık edindiler sabah 6 oldumu üçüde kalkıyor .bu aralar çok zor geçiyor bizim gece uykusu çok problem sabah 7 de anneme ve eşime (eşim 8 de işe gidiyor) teslim edip 7 ile 9 arası uyuyabiliyorum en rahat.biz üçünüde paylaştık ayrı odalarda yatırıyoruz asya eşimle mete annemle efede benimle uyuyor asya ve mete güzel uyuyor ama efe çok huzursuz sürekli ağlamaklı geceleri neden acaba nasıl geçer önerisi olan varmı arkadaşlar

arkadaşlar perşembe günü yola çıkıyoruz burdan ankara 1 gece ankarada kalıp ertesi gün denizli 4-5 gün sonrada aydına gidcez inşallah .şimdi yazması bile zor geldi üç çocukla o yollar nasıl geçecek çocukları hasta etmemeyi nasıl başarcaz bilmiyorum .

kızlar bu iş çok zormuşşş yaaaaa artık ben benlikten çıktım .öte yandanda onların bir gülüşü dünyalara bedel .artık çok komikler kızım oğlanların elinde oyuncak bırakmıyor hemen saldırıp ellerinden alıyor oğlanlar saf saf bakakalıyor masumlarım. onları izlemek apayrı bir keyif.onları bırakıp işe nasıl başlıycam bilmiyorum eşim iş senin için havai tatili olucak diyor ama.....ben onları bir yabancıya nasıl bırakıcam şimdiden bunun kaygısı başladı allahtan daha ekime çok var

edikacım maşallah kiloları çok iyi benimkilerininde kiloları muallak üç ayrı yerde tartıldılar hepsi uçuk rakamlarla farklı benimde kafam karıştı sizde böyle oldumu hiç bir dr tartısına göre çok çok iyiler birine görede fena sayılmaz ama bir yerde tartıldılar ayyy eymen bile 6340 çıktı ki diğer yerde 7 400 falan çıkıyor varmı böyle bişey benim eymende dediğim gibi aynı canım arada mum ediyor beni dün gece bir kez mamaya kalktı mesela bende anlmaıyorum gündüzleri iyice yorup geceleri uyutmak gerek demek benimde kızım çok masum oldu erkekler kavga bile ediyorlar kızımda uzaktan bakıp gülüyor sadce tek derdi eşyaları incelmek ve sadce annemin tesbihleriyle oynuyor neler aldım yok bakmıyor bile

saol edika zeytinyağı denedim ama taramaya korkuyorum yara açılırsa çok kötü kendi kendine geçsin dedim ama 2 ay oldu nerdeyse..bu hafta sonu taşınıyorum sonra tekrar deneyeceğim..

pitoscum gerçekten suyu özellikle çok istiyorlar mamadan ayırdediyorlar...dün tarhana içirmiştim..sabaha kadar su içtiler..yanmışlar resmen kuzular...

benimkiler akşama kadar ara ara uyuyorlar akşam 8 gibi uyuyp gece sadece mamaya uyanıyorlar rahat oluyor ama yine de kesiksiz uyunmadığı için dinlenemiyorum gündüz yatma ihtiyacı hissediyorum...bunlar ne zaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaw bilen var mı..kaydirigubbakcemile3

edika işe başlama konusu beni de çok üzüyor bakalım ne olacak..diğer taraftan mesleğimi de bırakmak istemiyorum..çok karışık durumdayım yani ...

demek çalışıcaksın hem güzel hemde dediğin gibi üç can bırakıcan ardında o yönü kötü ama bakıcıyla birlikte annende durucaksa korkma ya okadar uzun yoluda nasıl gidicen allah yardımcın olsun zel arabayla gidiceksen çok sorun olmaz ama oyy bende uzun yazdım :)
nilcim sana bişey sorucam eymen 3 gündür kendi uyuyor ama gece uyanınca sallamasam uzun süre uğraştırıyor beni bende inatla sallamıyorum ama olan bana oluyor diyiceğim sen ne yapıyorsun gece uyandıklarında birde rotavirüs aşı olmuşmuydu sizinkiler dr konuştunmu hiç

pitos biz eve tartı aldık onu kullanıyoruz..gerçekten ölçümlerin hiç biri tutmutor..biz banyodan önce tamamen çıplak tartıyoruz..doktor ölçümlerinden çok düşük çıkıyor.onlar kıyafetle ölçüp göz kararı düşüyorlar..tabi yanlış sonuç çıkıyor..biliyormusun bez bile 200--400 gr arasında değişiyor düşün artık çişli bezi bile tarttım...

nehircim bende tarıyorum o taraklarla yumuşacık oluyor zaten hafifçe tarasan bile temizlenir korkma kesintisiz uyumakmııı düşünmesi bile güzel birka kez sabaha kadar uyumuşlardı bukezde uyumaktan başım ağırdı valla .) bende taşınıcam nehir ne zor yaa kendi evinemi geçiceksin peki

negüzel yapmışsınız valla benimkilerde sadce bezle tartıldı sağlıkocağında kıyafetle tartıyorlar ozaman ohooo benimkiler tombul önde gideni oluyor dr bana gelmeden kaka yaptılarmı deyip öyle tartıyor demekki o bile etki ediyor oyy çok yaşa güldürdün beni demek çişli bezi bile tarttın ne alemsin hee tartıyı nerden aldınız

kendi evime taşınıyorum canım o yüzden mutluyum ama çok zor ya..

tartıyı eşim almıştı galiba e-bebekten emin değilim ama...kucağımda da utku var kıpır kıpır zor yazyorum..

kızlar günaydın .çok zor bi gece geçirdik şuan gözlerim kapanıyor resmen azracım akşam 11e kadar kendini yerlere attı dişlerinden ellerini sürekli çenesine vuruyor fittille anca sakinleştirip yanına yatarak uyutabildim . gecede swürekli yatakda döndü tabi sürekli bana çarptı bende değmiyim diye bi şekil oldum . oğlanlar dersen kayra bile inat yapar gibi uyandı allahtan babası sakinleştirdide mamayla falan uyuttu seslerini duyuyorum ama azradan kalkamadım tam uyuttu derken mirza başladı bu seferde haydi bide onun yanına beya bi zorladılar bizi . aradım şimdi keyifleri iyiymiş ama çokda korktum azraya başka bişeymi var diye .
konak içi bende aynı yolu uyguluyorum yağ sürüp tarıyorum konak olduğu sürece saç uzamasıda zorlaşıyor o yüzden ara ara yapmak lazım .
taşınan arkadaşlarada allah kolaylık versin valla termosa sıcak su her daim hazır olsun alt değiştirmekde cabası olacak gece yolculuğu en iyisi galiba . allah hepsine sağlık versin ama büyüdükçede işler zorlaşıyor . bakalım ben tatile nasıl çıkıcam onları nasıl arabada zapt edicem uğraştıracaklar biraz .
bu arada doktora giden olursa nutrigenin üzüm şurubunu bi sorabilirmi öpüldünüz...

tri çok zor allah kolaylık versin hepimize tabi bebişlere de sağlık..bi de işe gittin zor çok zor..bence de gece yolculuğu en iyisi ben düşünemiyorum gündüz gitmeyi aşıya bile gidip gelmek olay oluyor...taramayı ben de yapacam bakalım korkuyorum ama içim de bir hoş oluyor..

çalışırken daha da zor di mi kolay gelsin sana..

buraya şikayet ettim kuzuları zor yiyorlar diye şimdi çok güzel yediler mamalarını aferin kuzularıma..beni yalancı çıkardılar..

merhabalar kizlarrr hepimizin durumu ayni anlasilan benim kizimda terör estiriyo evde oglanlari mahvediyo hep iki kizim olsin istemistim ama cok kötü bi istek oldugunu ögretti benim prenses cok zor günler geciriyoruz ama düzelicek bakin ben gece gündüz tek basima bakmayi basradim cok korkuyodum annem ben gelemiyorum yanina dedigi zaman aglamkatan kör olcam sandim allah yardim ediyo zorda kalana .dün benimde kanser tahlilim vardi doktora gittik bi gördüm benim canavarlarin resimleri duvarda asili icim bi hos oldu doktorumla biraz konutuk öyle seyler söylediki biz ücüz annesi olanlar icin kendimi cok özel hissettim o anda kanatlanip ucmadigim kaldi valla simdi daha iyi anliyorum cocuklarla disari ciktigimda neden herkezin bana uzayliymisim gibi baktiklarini .BIZLER ÖZELIZ COCUKLARIMIZ BIZDENDE ÖZEL onlarda karnimizda paylasmayi ögrendiler ayy ben costum bizim burda günes cikti bahar moduna girdim galiba :)))))))))

bu arada üc canavarla yolculuk yapacak olanlara allah kolaylik versin cok zor ya biz 3 sattlik ucak yolculugunda bile ölmüstük pilot ve hostesler nerdeyse müsait bir yerde parasütle atacaklardi bizi:))))bütün yolcular seferber oldu bizim icin bir su verir biri alir kucaginda sallar hatta ben isi abartip koltuk arasina oturup ayagimda bile salladim catlicaklardi aglamktan insallah siz kolay gecirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…