Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kaydirigubbakcemile3 nil güldürdün beni akşam akaşma ohoo biz aslında çoktan sosyalleştik ziyaretçi bile alıyorum yavş yavaşta dışarı çıkartıyorum ee okadar sakındık grip oldular demek bunların sakınan göze çöp batar zamanları gelmiş biz ev bir şenliktir gidiyo yüzüstünden ters tersten düz dönenler müzik çalınca oynayanlar gel gel yapanlar neler neler eymenin birde emeklemesine az kaldı sanırım sizde varmı bilmem ama fena oyuncak kavgası başladı balon aldım geçen hani şu civcili falan olanlar varya anammm alırmısın bir tane o kapınca o ağlıyor o diğeri kapınca diğeri oy maşallah ikisini egale ettin demek tahada istemiyor sallanmak ama eymen ve kızım sallanıyor eymen hemen öğrenir tahminimcede kızıma yok ya çıldırtır bizi başka
neoldu öksürük kesildimi sizin benimkiler atlattı kanımca bakalım yarın kontrolümüz var nilcim o bebeğin yanlış hatırlamıyorsan hep mızmızdı zaten birazda yapısı sanki huylu huyundan vazgeçermi bilmem ama sen bu duruma alışsan ii olur ek gıdalarla araları nasıl neler yiyiyorlar

muallim sana üçüzarabası gelicekti dimi biryerden geldimi peki bebek arabası alıcamda üçüzmü alsam ikizmi karar veremedim yaaa

ek gıdalardan tamamen şu anda hazır olanlardan kullanıyorum meyve püreleri biraz sulandırıyorum sütlaç muhallebi ona bayılıyorlar sebze olarak havuç seviyorlar brokoli yedirtemedim ağladılar resmen yaa... zorlamadım nede olsa koca insan halimizle bizlerde sevmeyebiliyoruz birde tahıllı kaşık mamaları peynirlii sütlü pekmezli ballı tahıllı kahvaltılıklar (kaşık mamaları) 1 ay sonra evde kendim yapmaya başlıyacağım elma suyu ve havuç suyunu kendim yapıyorum yoğurt sevmiyorlar napıcam bilmem

herkeze iyi aksamlar kizlar sevindim bebisler yavas yavas iyi olmuslar benimkilerde düzelmek üzereler .siz durun daha emeklemeye baslasin yaramazlariniz o zaman kavga da büyüyo bugün zor ayirdim bizimkileri isiran sac yolan üstüne cikan bi görseniz cok komikler ya .

pitos biz ücüz arabasi aldik ama cok kullanisli degil kurmasi bi dert arabaya sigmiyo ayri dert tek cocuk cikaramiyosun disariya en az ikiz oluyo simdi cok pismanim bir tane tekli birde ikiz almadigima dünya para verdik bide kiyamiyom simdi kaldirmaya ben süremiyorum zaten tek asla cikamiyorum disari büyük ve agir türkiyedekiler nasil bilmem ama bizdeki böyle

canım seraaaaaaaaaa nasılsın elıtunun uçuzlerı var canımmmmmmmm ıyı bak kendıne

canımmcımmm bulamıyorum sizi
bir ordasınız bir burda bu yüzden nerde son bir mesaj bulursam oraya yazıyorumm
elitu sadece 2 bebekten bahsedince ikiz oldu zannettimmm

allah hepinizin yardımcısı olsunn canımmm

ben bıraktım bu işleri artıkk
olmayınca çokda ısrar etmenin bir anlamı yok rabbimin hakkımda hayırlısı buymuş deyip kadere razı geldim bennn

ama hepiniz adına çokk sevindimmm
allah evlatlarınızın acısını göstermesin sizlere allaha emanettt olun tekrar çokk öptümm hepiniziii

ecemcim sizinde iyi olmanıza sevindim oyy emeklemeye başlıycaklar diye seviniyoruz ama sonra yandık heee ya benim taha çok saldırıyor diğerlerine şimdiden dün sanırım kızmın saçına bir daldı gıdıklıyarak açtık elini kızım ağla ağla öldü insan gülsemi kızsamı ne yapsa şaşırıyor aslında bende tekli araba var hiç üçüz almadan ikizmi alsam acaba dediğin gibi çok ağırsa asla ittiremem zaten bir kilo kaldım :)
nilcim belki zamanla yoğurduda severler ben bazen kendi sütlerinden mayalıyorum bazen meyveli yapıyorum muzlu elmalı ama bu aralar favorimiz saf manda yoğurdu bayılıyorlar hemde çok besleyici

ya kızlar ben hala girmeye çok zaman bulamıyorum...hepinizin iyi olmasına çok sevindim..benimkilerde 5.5 aylık oldular..iyiyiz çok şükür...biriniz bana cetvel yapabilirmisiniz..ben yapıyorum kabul etmiyor..halbuki hamilelikte yapmıştım...

mualiimcim çok sevindim kızlar çıkmış büyümüş..yalnız bakmak çok zor gerçekten ben de beceremedim hiç.. hero baby bizimklerde çok kabızlık yaptı..bilemiyorum her bebek farklı tabi..

kızlar hepinize günaydın ...

bebeklerinde sağlıkları düzeliyor sizlerde beya keyifli gibisiniz çok şükür . havalardanmıdır nedir yavaş yavaş neşeleniyor insan . bizde bu hafta sonunu dışarda geçirdik bebişlerle çok yaramazlık yapmadan iyi dayandılar gerçi benimkilerin 40'ıda lcw da çıkmıştı ))))
kızımın idrar kültürü temiz çıktı . alerji oranı yüksek çıkmış neye alerjisi olduğunu anlamak için özel test yapıyorlarmış yaptırabilirsem onu yaptırıcam bi bakalım neymiş derdi. çiçek aşısıda oldular bugün inşallah ateş falan yapmaz . onun haricinde azracık ilk kez bab demiş ben duyamadım ne yazıkki (( karyolaya çıkmayı öğrenmiş dün yorgandan asılıp kendini yukarı çekiyor ))) hafta sonuda ilk defa küçük bi yer varmış burda okulda bikaç hayvan oraya götürdüm azra çıldırdı maymunları falan görünce )) onları böyle görmek çok güzel ya hergün şükretsem azdır .
şu sıralar pek giremiyorum buraya sonra gene görüşürüz herkesi öptüm .

kızlar bendede bir ikiz birde tek araba var eşimle çıkıyoruz çarşıya ikiliyi eşim tekide ben kullanıyorum çok rahatız gerekirse bir mağazaya biriyle ben giriyorum zaten 3 çocukla yanlız dışarı çıkmak bence imkansız hem evde annem falan varsa arada birini alıp çıkıyoruz o zamanda tek arabayı alıyoruz yanımıza daha avantajlı bencede.....
üçüz arabasıda eğer yakında akraban,arkadaşın varsa onlara yürüyerek gündüz gitmek istiyorsan iyi çünkü 1 insanın 2 arabayı kullanması imkansız

nehırcım heroyu kabız olamasınlar dıye kullanım dıyorum bakalım ne olucak yada hangısını sevecekler hepsı kabız ya cok zor...pıtos ıuçuz arabası bende almaktam vazgectım ya ıkız ve tek alayım ınş ........
serap canım benım bı tanem ınş rabbım guldursun senı ama senın dondurulmauşlar vardı onşları denemedın kı onları dene canım ........cok opt senı .......
kızlar ben nezaman başlarım ek gıdaya dogunmlarına gore mı acaba kecı sutıu hakkında ne dıusunuyonuz ben almayı ıstıyorum sutum az yetmıyo... cok opt bebışlerınızı
elıtu nasılsın canım amelıyat ne zaman takıp edemıyorum ya zor gırıyorun uzun surelı uyumuyolar ya cok zor

kabızlık için sızma zeytinyağı iyi geliyor muallim hergün 1 çay kaşığı ağızdan verirsen faydasını görürsün gerçi doktorların bazıları karşı geliyor ama benim doktorum verdirmişti

kızlar gene kimsecikler yok şu kış bitse çocuklar hastalıktan kurtulsa ama bu seferde yazın gezme günleri gene kimsecikler olmaz . hadi b akalım evdesiniz nasılsa alıp alıp çıkırsınız çocuklarla ben gene işyerinde (( neyse kaçıyorum bugün yogun

nilcim geçmiş olsun pitoscum siz de iyisiniz inşallah ...

tşkederim nehircim yoksun ya sende hiç uğramıyorsun bebişlerini hiç göremedik

aminnn kış bitse bi helee bıktık artık öööö geldiii ohaoldumsmile sanada kolay gelsin bilirim böyle güzel havalarda işe gitmenin ne aacı verici olduğunu ama güzel tarafı var evden kaçabiliyorsun azıcıkk kaydirigubbakcemile3

nasılsnız kızlar ........ıkızlerın annesı canım sızma yag koyuyorum mamalarına her defa dedı dr ama yınede zorlanıyolar ya cok ılgınç ınş gecer o zamn daha ıyı bakarım ınş............herkesı opt

bugün kızxımın dr görüştük tahlilleri çıkmış maalesefki küçüğümde idarar yolu enf. varmış antibiyotiğie başlıyoruz bugün ve çok ateşlendi bebeğim yaa bugün ağlarken ben yandım resmen ama tahmin etmiştim kilo almamasından neyseki buay almış ama geçen aylar hep zarar oldu birde çektiğiyle kaldı yavrum
muallimcim ek gıdaya başlarsan gaz problemin artabilir birde artı reflü yapıyor oda eşittir kusma bence 6. aya kadar bekle ama yinede dr sor derim keçi sütünü bizede önerdi dr manda yoğudru yediriyorum ben ama ağır gelebilir deyince azalttım şimdi revir revir keçi arıyoruz sen içirmek içinmi diyorsun anne sütüne çok yakın olduğu için banada içir falan demişlerdi çünkü
ikiz arabalarınız yanyanamı peki benimkiler etraf seyretmeyi seviyolar arka araka olunca bakınabilirlermi rahat acaba
alıncak şeylerin listesi artıyor valla mama sandalyesi yürüteç salıncak vs.. battık yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…