Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

iyi aksamlarrrr dogru diyosun triacim kis bitsin artikkk hele bizim burda acil yaz gelsinn.pitos cok üzüldüm ya benim kizimda biliyosun cok cekiyo bu enfeksiyondan antibiyotik yaninda dogal bisey önereyim sana kusburnu suyu hem dogal hemde c vitamini deposu.bunu kaynatip süzüyosun sonra biraz sulandir biberonla ver (benim kizim hic icmedi o ayri da icenler faydasini gördü)

pitos en önemlisi bence mama koltugu cok rahat .is yaparken oturtuyom ücünüde ellerinede elma havuc ne varsa veriyorum aglasalar bile önemli degil hic olmassa ben yanlarinda yokken kendilerine zarar vermiyorlar icim rahat bütüm islerimi yapiyorum bazen orda uyuduklarida oluyo yemek yedirirken hele kacamiyorlarya o daha da güzel

merhaba kızlar pitos inşallah bir an önce iyileşir bebişin.

nilcim evet giremiyorum gerçekten bu aralar bir de taşınma işim var haftaya taşınıyoruz o yüzden aralarda eşya topluyorum..resim koymayı bilmiyorum ama facebookta üçüz annelrine üye oldum bilmem orda olan varmı aranızda trioanneleri...

tria nasıl çalışıyorsun ben de aralıkta başlıycam ücretsiz iznim bitiyor şimdiden strese giriyorum.ayrılmak zor geliyor..

bu arada kızlar biriniz bana bir cetvel yaparmısınız ben yine deneyim bakalım olacakmı..
yahu ak gıda işi çok zor sanki gittikçe daha da zorlaşıyor bu iş..allah sağlık versin tabi şikayetçi değilim..

vallahi çıldırıcam niye kabul etmiyor bu takvimi lilypie den yapıyorum kabul etmiyor ticker factory den de ben yapamadım..yardım edin..nolur..

selam kızlar pıtoscum gecmışols kızına ınş ıyı olur canım herkes nasıl ........ben hala gazlarla ugrasıyorum ınş gecer ya cok zor ...........sımdı banyo oldular uyuyolar cıok sukur...........hepsı aynı anda aglayınca cok zor o zaman ben bakamıcamm dıyorum bıan umutsızlık oluyo ya .........ınş buyudukce daha ıyı olur ben otomatık sallanan besık almıstım onlar mama sandalyesı oluyo aybnı zamanda .......yurutec dusunmuyorum oğlumdada almamısytım bu ıkız bı teklı araba alırım ınş vee salıncak belkı

nehır dogru yeremı yapıstırıyosun bende cok ugrasmıstım ya bılen yardım edecektır canım.........

pitoşcum geçmiş olsun canım kız bebeklerinin en sık karşılaştıkları sorun bu tez zamanda iyileşsin kuzucun ....bu arada manda yoğurdumu yediriyorsun yiyorlarsa ne güzel ben ancak marketten aldım bebek yoğurdu onu onunla alıştırıyorum şimdilik.. keçi sütü aldım marketten o aldığım hazır bebek yoğurdundan mayalıycam bakalım nasıl olucak yüzlerini buruşturarak yiyorlar dün ananas püresi almıştık o daha ekşiydi aslında onu hepsi hapur hupur yediler.. artık bende pirinç unu irmik aldım bolca evde yapmaya başlıyacağım ek kaşık mamaları 1 öğünde bitiyor içinde çok az var ama bizimkiler tahıllı sütlü muzlu olanları çok seviyorlar .... yarında aşılarımız var bakalım ....

dediğin gibi ihtiyaçlar artıyor oto kooltuğu mama sandalyesi ama biz yürüteç almıyacağız!!!! zararlı diyorlar erkek bebeklere !!!!

birde bebişlere şu denediğiniz leziz tariflerden ekleme yapalım artık !!!

nehircim bebişlerin doğum tarihini yaz biz yapalım sen onu yapıştır bakalım ...

tria kolay gelsin bacımm zemuszemus

teşekkürler şükür atlattı kızım başında yakalayıp antibiyotik kullandık ve hemen geçti manda yoğurdunu çok seviyorlar ama dediğim gibi dr ağır gelebilir deyince 2 çay kaşığı veriyorum ben diğerinide ya kendi sütleriyle yada inek sütüyle mayalıyoruz yürüteç tek alıcam en azından 15 dk arayla binerler diye düşünüyorum şahsen emeklemelerinede az kaldı ama mama sandaliyesi şart ya mama yediremiyorum hiç sabit durmuyorlar ki anakucaklarında bile tutamaz olduk hem arada önlerine bırakıcam parmaklarını falan sokup kendileride yesinler istiyorum
valla nilcim ben çorba olarak kymalı tarhana havuç patates pirinç karışımı bakliyatların sularını yada pürelerinede az bişey tavuk yada et suyu katıyorum sabah normal kahvaltı yapıyoruz reçel pekmez yumurta vs... balık ve muhallebide yapıyorum muhallebilerimi hazır alıyorum ben evde yapmadım hiç milupanın bisküvilisini bebelacın ballı irmiklisini sütlü pirinçlisini kullanıyorum arada muzlu falanda alıyorum dr bize biberonu sadce gece verin unutsunlar dedi çok azalltık ama bişr andada kesemedim ağlıyorlar mama yerine havuç elma suyu falan veriyorum kivi ananas hiç denemedim ama kiviyi denemek istiyorum muzlu yoğğurdu çok seviyorlar arada öylede yapıyorum belki muz yerine ananas yada kivide denemeliyim mutfaktan çıkamıyorumki zaten

ya dr bana bitki çaylarını 1 yaşına kadar verme dedi bende hep doğal ilaçlarla geçsin istiyorum kiraz erik üzüm falan çıksada kuzucuklar meyveye doysa artık kaydirigubbakcemile2

slm kızlar oh oh mamalar tarifler valla şunu söyleyeyim biyidikçe dertleri azalmıyor sadece farklılaşıyor :))

bu arada ben yürüteç 2 tane aldım çokta memnun kaldım yaa bende kullanmam diyordum ama elim ayağım oldu oyalanıyorlardı....
kızlar bende çok az kullanılmış bir salıncak vede kraft marka çok temiz mama sandalyesi var satıcam haberiniz olsun....
bütün bebişleri kocamaaaannnnn öptüüüümmmm

selam kızlar pıtoscum benım dr onerdı bıtkı caylarını verıyorum valla sevıyolar ........yurutec erkek bebeklere onerılmıyo pıpıyı sıkıstıryomuş kısırlık olabbılıyomuş dıye ama aynura katılıyorum rahat ederız ben pek almam dıyorum bakalım.....herkes ıyı sanırım ben gazlarla ugrasıyorum gunduz ıyıız gece sıkıntı yalnızım bıde gece ........ınş ıyı bakın kendınıze elıtu naptı kızı amelıyat oldumu opt sızı.....bu hafta goz ve norolojı muayenelerı var ınş hersey guzel gecer

herkese selammmm .valla kızlar iş ev aralarda koşuşturup duruyorum şu sıralar buralara girmeyede pek vatim olmuyor . ama yavaş yavaş herşey düzeliyor sanki . mirzamın 4. azısı çıkıyor şuan onunla uğraşıyoruz . geceleri kalkıyor ağlayarak gündüz desen 6 da ayakta . dişler bitse başka bişey çıkacak genede . şuan pipimizin sevdasındayız sürekli yere yatıp aç diyor )))açmayıncada ağlıyor
yürüteci bende kulladımdım kısa bi süre 1 tane bile olsa kurtarıcı gibi oluyor bazen . mama sandalyesinide her çocuk kullanamıyor bendede 1 tane var . kızım hiç oturmuyor sıkılıyor hemen en çok mirza kullanıyor . o yüzden almaktan ziyade birilerinden bulmaya çalışın derim yada 2. el amaya çalışın çünkü sürekli kullanamıyosunuz.
bebek arabasınıda pazar günü bi arkadaşım getirdi yanyana ikiz boston bide tekli vardı böyle idare edicez artık ne kadar çıkabilirsek bakalım . izne çıkınca bi bursa planım var biraz halasının evini dağıtsınlar))))) bakalım başarabilecekmiyiz .
2. el sitesi olarakda ben genelde çocuktançocuğa. com var ordan bakıyorum hatta 30 liraya playscool ilk arabamı aldım elden aldırdım çokda temiz çıktı . söylediğinizi şeyleri ben hala kullandığım için yardımcı olamıyorum ama buralardada fazladan vermek isteyen falan olursa aklımda olur bi şekilde ulaştırmaya çalışırım . herkes prensleri ve prensesleri çok öpsün
kendinize iyi bakınn

valla bende kurtarıcı olur diye düşünüyorum yürüteçi çok uzun süre tutmam bende bilemiyorum hep canları sıkılıyor ama haklısınız herşeyden bir tane alıp denemekte fayda var kimi çocuk mama sandalyesinde durmuyor bizim bebek mağazamız olduğu için kıyafet ve araç gereç sorunumuz olmuyor ama bebek arabası yürüteç beşik vs .. yok onlarıda getirticezde yeni mağaza açılınca o da yazın ortalarında ben alıcaklarımı geliş fiyatına alıcama ama 2. el fiyatları daha uygunsa onlarıda düşünürüm adresi aldım arzucum teşekkürler hele hiç diş demeyin şu sıralar eymeni kedni uyutma çabası içersindeyim akıllandıkça zor oldu yaa buarada ba be de gibi sesler çıkarmaya başladılar :)

5 ekim 2009 görkem utku nehir teşekkürler...

kızlar ben fizyoterapistim biz yürüteç önermiyoruz pek.. parmak ucu yürüdükleri içn...yine de siz bilirsiniz..

bu arda konak için ne yapılır biliyormusunuz..

biz ek gıda konusunda çok başarılı değiliz..biri çok güzel yiyor diğer ikisiyle kavga döğüş..alışırlar herhalde..uykuları nasıl sizinkilerin..gündüz gece..vallahi tek bakanlara helal olsun..biz annemle zor yetişiyoruz ...

bir de bişey sorcam su ne kadar veriyorsunuz fazlası zararlı mı acaba çorbadan sonra çok su istiyorlar benimkiler..

bende ikinci el mama sandalyesi almayı düşünüyorum araba konusunda zaten arzum sağolsun onun verdiğini kullanıyoruz bir tanede tekli alırız sorun kalkar ...

pitoş ben bir yapmaya başlıyayım tarifleri veririm canım ...

nehir konak için ben banyodan 1 saat önce saçlarına has zeytin yağı sürüp banyodan önce tarakla(erkek taraklarına benzer) iyice taradık çok iyi geldi tavsiye ederim.
benimkiler su içmiyorlar zorla biraz içirebiliyorum zaten.ek gıdada ben bir türlü ilerleyemiyorum hiç alışamadılar sürekli kusmaları oldu son 1 ayda hiç kilo alamadılar bende şimdi tekrardan başa döndüm mamaya ağırlık verdim biraz böyle devam edeyim tekrardan başlıycam benimkilerin midesi çok hassas

Bu akşam bizde annem ve eşimle konuştuk yürüteç konusunu onlarda pek sıcak bakmıyorlar aslında düşününce doğru yaz gelse sahile falan götürürüm zaman geçer evde onlarda sıkılıyorlar
nehircim benimkilerde yumurta yerken ağlıyorlar çok elimde balonlar şarkılı ürkülü yediriyorum valla birde taha az pütürlü yada hafif katı şeyleri yerkende ağlıyor şimdilik çorba kıvamında veriyorum muhallebileri bile zamanla alışırlar sanırım ben nuby saplı biberonlarından aldım ters çevirince damlayanlardan diş masajı özelliğide var dişleri kaşırlarken suyu içmeyi öğrendile arada ellerine veriyorum içiyorlar bence istemeseler içmezler seninkiler suyu çok seviyor demek negüzel bence
uyku konusunda gece gündüz ayırt ediyorlar ama eymen şu son günlerde mum ediyor beni bende gece yatmadan papatya çayı vermeyi düşünüyorum belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…