tri çok zor allah kolaylık versin hepimize tabi bebişlere de sağlık..bi de işe gittin zor çok zor..bence de gece yolculuğu en iyisi ben düşünemiyorum gündüz gitmeyi aşıya bile gidip gelmek olay oluyor...taramayı ben de yapacam bakalım korkuyorum ama içim de bir hoş oluyor..
çalışırken daha da zor di mi kolay gelsin sana..
merhabalar kizlarrr hepimizin durumu ayni anlasilan benim kizimda terör estiriyo evde oglanlari mahvediyo hep iki kizim olsin istemistim ama cok kötü bi istek oldugunu ögretti benim prenses cok zor günler geciriyoruz ama düzelicek bakin ben gece gündüz tek basima bakmayi basradim cok korkuyodum annem ben gelemiyorum yanina dedigi zaman aglamkatan kör olcam sandim allah yardim ediyo zorda kalana .dün benimde kanser tahlilim vardi doktora gittik bi gördüm benim canavarlarin resimleri duvarda asili icim bi hos oldu doktorumla biraz konutuk öyle seyler söylediki biz ücüz annesi olanlar icin kendimi cok özel hissettim o anda kanatlanip ucmadigim kaldi valla simdi daha iyi anliyorum cocuklarla disari ciktigimda neden herkezin bana uzayliymisim gibi baktiklarini .BIZLER ÖZELIZ COCUKLARIMIZ BIZDENDE ÖZEL onlarda karnimizda paylasmayi ögrendiler ayy ben costum bizim burda günes cikti bahar moduna girdim galiba :)))))))))
canım buna giriyorsun http://tinypic.com/ gözata tıklıyorsun, ordan resim neredeyse bulup okeyliyosun url nin altında standart yazıyor onun boyutunu wepsite/email 320*240 yapıyosun canım sonra alttaki kutucuğa yani jetzt Hocheladendiye yazı var yeşil buton ona tıklıyorsun, açılan sayfada adresi buraya yapıştırıyosun inş anlatabilmişimdir
ben hiç uzun yolculuğpa çıkmadım bebişlerle ama devamlı eymenle istnbula gidip geliyoruz tek bebek bile zorken üçüyle ne yaparız bilmem
arzucum inş biran önce çıkar şu dişler ben manda yoğurdunu oyüzden yediriyorum dişlerin daha çabuk ve rahat çıkmasına yardımcı oluyormuş dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?