Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar konak için biz banyodan 10-15 dk önce saçlarına sulandırılmış karbonat sürüyorduk çok iyi geliyordu....taşınanlara allah kolaylık versin ben bunlar 11 aylıkken taşındım evden eveye verdik yoksa düşünemiyorum tabi ıvır,zıvırı yerleştirme bize ait ama en azından büyük mobilyaları onlar sardı onlar yerleştirdi birde evi önceden kadın tutup temizletmek lazım daha kolay oluyor..
geçen yıl evi taşıyıp izne çıktık 11 aylıklardı temmuz ayıydı ama çok zor oldu kızlar kuşadasındaydık ama sıcaktan uyuyamadılar hasta oldular ateşlendiler valla çok zor oldu gözünüzü korkutmak istemem ama zor özellikle gece yolculugu yapın...bende 25 gün sonra aydına ordanda manavgata gidicem gece yolculugu yapıcaz ama uyku düzenleri ne olucak bilmiyorum hepsi ayrı odalarda uyuyorlar sese karşı çok hassaslar birde kızlar izinde götürmek için park yatak arıyorum 2. el ara katı olmasada olur temiz olması önemli bende 2 park yatak birde ahşap yatak var iki yatagı götürücem ama 3. ye yok satan varsa haberim olsun

canım buna giriyorsun http://tinypic.com/ gözata tıklıyorsun, ordan resim neredeyse bulup okeyliyosun url nin altında standart yazıyor onun boyutunu wepsite/email 320*240 yapıyosun canım sonra alttaki kutucuğa yani jetzt Hocheladendiye yazı var yeşil buton ona tıklıyorsun, açılan sayfada adresi buraya yapıştırıyosun inş anlatabilmişimdir
ben hiç uzun yolculuğpa çıkmadım bebişlerle ama devamlı eymenle istnbula gidip geliyoruz tek bebek bile zorken üçüyle ne yaparız bilmem
arzucum inş biran önce çıkar şu dişler ben manda yoğurdunu oyüzden yediriyorum dişlerin daha çabuk ve rahat çıkmasına yardımcı oluyormuş dene istersen

ecemcim hoşgeldin valla maşallah sana ama canım anlamadığım şey neden kanser tahlili yapıldı sana bir sorun yok dimi ?
bende evden eveyi düşünüyorum yoksa insan asla başedemez aynur senin oğlunun ameliyat işi ne oldu

pitoscum allahtan bir sorun çıkmadı dr. normal demiş 6 ay sonra tekrar getirin içiniz rahat etsin demiş

taşınacak olan arkadaşlara allah kolaylık versin ben evin normal işini bile yapamazken taşınmak çok zor

arkadaşlar manda yoğurdunu nerden alıyorsunuz marketlerde bulunuyormu?benimkiler hiç sevmiyorlar yoğurdu ne sadesini ne meyvelisini hiç yemediler

pitoscum ben daha önce atlatmistim rahim agzi kanserini son anda farkedilmisti senede iki defa test yapiliyo su aralar sikayetlerim oluyo cok korkuyorum ama bakalim rabbim ne dediyse o olur haftaya sonuc belli olur

çok geçmişolsun ecemcim rabbim biradah göstermesin meleklerine sana ve eşine sağlıklı uzun ömrler versin inşş
nehir bunlar neee ya çok şekerler maşallah tam öpmelikkkk :))))

nasılsınız kızlar herkese allah kolaylık versın.......yarın asımız persembe norolojı cuma goz var ınş ıyı cıkar hepsı...sımılac marka mama veren varmı onu denıcem bakalım severler ıni

nehircim taramaktan yana bişey olmaz canım zaten konaklar iyice yumuşuyor sen derisine çok işlemiyosun yani . çalışırkende çocukları büyüdükçe daha çok öçzlüyorum çünküdaha çok şey paylaşılıyor . ama şurası doğru gerçekten hafta sonunu tek geçirip sonra işe gelince havai gibi olmasada antalya falan oluyor )))). çok dert etmemeye çalış sonuçta manevi yükümlülük kadar maddi yükümlülükde önemli o yüzden herşey onlar için gönül ister bende evde oturayım çocuklarımı seveyim

)))) sen çoş şekerim bu kadar badireden sonra yakaşır . inşallah sonuçlarında kötü bişey çıkmaz . kızlar bu arada gerçekten oğlanlardan daha felaket oluyor . hafta sonu benim kızım kardeşine vurdu sonra bana baktı hemen gördümmü diye ve yaptığı hareket şu kardeşinin yüzünü sevip cicik diyor . o kadar üçkağıtçıki vurmadım sevdim diyor aklı sıra ama iyi yapıştırdı sanki görmedim )))
bide şu senin doktoru bizimkilerinde yanına yolla bari ne güzel hissettirmiş sana senin sayende bizede . gerçekleri bizden başka birilerininde biliyo olması güzel))

tatlım manda yogurdunu burda bulmam imkansız . böyle idare edicez artık yapacak bişey yok kızım beni istediği için olan babamıza oluyor ona üzülüyorum ama napalım bunlar gelişim süreci katlanıcaz .

nehircimmm çokkk tatlılar ya allah bağışlasın . bidamı yapsam ne bebek sevesim geldi valla ))

aolun teyzeleri hepimizin ki birbirinden tatlılar ne de olsa özel bebekler..

gerçekten insan doyamadan büyüyorlar sanki ben biraz büyüsünler 4. de yapacam kesin..hem bu hamilelikten hiç bir şey anlamadık yattık durduk ya hevesim var..kaydirigubbakcemile2

mrb arkadaşlar birçoğunuzu burda görmek güzel....

muallimcim bitki çayı ver milupanın bişicik olmaz gece çayı rezene çayı ben 30 günlükken veriyordum hele banyodan hemen sonra bir içiyorlardı hem çok güzel uyuyorlardı öyle öyle gece gündüz ayrımınıda yaptılar... inş muaynelerinizde sorun çıkmaz...

pitoş canım benimkiler gece mama diye uyanıp tekrar mama yerken dalıyorlar ama yaramazım çok zor o kendi kendine uyuyamadığı için onu sallıyoruz hamakta yada park yatağında ellerini pijamasının içine sokuveriyoruz ellerini kıpırtdatmıyor öyle daha çabuk dalıyor ellerini kollarını sabitle bir öyle dene bakalım inş işe yarar canım benim diğerleri bu aralar uykuya dalma sorunu var ama inatla bende sallamıyorum ne zaman uyurlarsa diyorum sanırım kendi yataklarına alıştılar farklı yatakta birbirlerinin yataklarında uyumuyorlar

bende 1 ay sonra aydına gidiyorum eşimin memleketi off ben de düşünüyorum nolcak diye üç bebeyle gece yolculuğu düşüneyim bir iyi fikir teşkler...

dün keçi sütüyle yoğurt mayaladım yoğurdu sevmeyen bebişim bile yedi ama kustu sonra yaa eyvahedigeldismile

taşınan arkadaşlara allah kolaylık versin bende bu sene taşıncaktım tayin çıkıcaktı son anda yırttık gibi bakalım inş çıkmaz....

bu arada embriyolar 1 e düşürüldü tedavilerde sanırım türkiyede sayılı üçüzlerden olucağız rabbim hepimizin bebeklerine sağlık uzun ömürler versin

ecem çok geçmiş olsun inş ciddi bişiler çıkmazz..

bende bugun doğum sonrası kont için gittydim başka doktora ne görelim serklaj dikişim alınmamış :1shok: :1shok: :1shok: çok sinirm bozuldu onla uğraştım bugun neyse alındı kurtuldum ilaç içicem bir sürü enf varmış ....

kübracım rotavirüs aşısı olmadık biz gerek yok dedi doktorumuz ...

tria canım geçmiş olsun size dişler çok çektiirdi bizdede mi öyle olacak.. birde o dediğin illacı ben kk da gördüm içirenler varmış ilk kontrole gittiğimde soracağımmm canımm...

nehircim maşallah kocaman olmuşlarrrrr kuzucuklarınnn

hadi geçmişolsun nilcim inş ateşsiz atlatırsınız bu geceyi
ah canım ne ellerini sakladım ne yüzünü gece uyanıp illa konuşuyor ağlıyor nasıl olduysa gece uyudu inş buakşamda uyur evet ya biz sayılı üçüzler olucaz negüzel ama geçen gazete bir yazı varmış ben okumadım ikiz ve üçüzü olan çiftler daha çok boşanıyormuş diye okuyan varmı
ya ben bitki çayları derken ıhlamur vs.. bunları demiştim rezene falan bende verdim
geçmişolsun nilcim nasıl unuttular dikişi ya yuh artık kıss senin içinde başka bebişte unutmuş olmasınlar sakın :)

kızlar ben yarın taşınıyorum bir süre giremeyebilirim çocuklarla çok zor oluyor öptüm hepinizi...

kızlar günaydın herkese...
nehircim allah sana kolylık versin canım bende bu sıralar ev bakınıyorum keseye göre bişey bulabilrsek alıcaz bakalım çocuklar büyümeden ne yaptık kar inşallah buluruz bi ev.
valla nilcim en azından kontrole gitmişsinde anlamışlar ben onmuda yapmadım ama bi rahatsızlığımda olmadı inşallah bi sorun çıkmaz bida o koltuklara oturmak istemiyorum valla klusucam artık.

selam üçüz anneleri
bende 11 temmuz 2009 da üçüz annesi oldum.diğer topikte (üçüz anneleri ) doğum yapmadan önce biraz bulundum. doğumdan sonra girmeye pek fırsatım olmadı şu an eşimin köyündeyiz malum bebeklerin bakımı çok zor ayrıca interneti köye aktartık bi süre önce o yüzden girebildim
Allah hepimize kolaylık versin .sağlıkla büyütmak nasip etsin
NıLCıM dikiş proplemi bendede var geçenlerde doğum evraklarını karıştırırken gördüm 1 hafta sonra dikiş alınacak diye yazmış dr.tabi bize bişey söylenmediği için ben alındı biliyordum.
aldırmak zor oldumu?
ben burda olamasamda sen cevaplarsan bi ara okurum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…