Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

)))))ilahi kübracım ya çok güldüm pist pist diye kovala bakalım işe yararmı))

kaydirigubbakcemile3 yok arzucum şitttdedikçe daha çok miyavlıyor
şimdi kaç kilosun peki ? neoldu ev işi bakınıyormusun hala kiralar yüksektir dimi oralarda sen kalk gel en iyisi buraya

edikaaaaaaaaaaaa nedrsinnnn bacım

sizlerede hayirli cumalar kizlar kiz tria güldürdün beni dogru dedin ben ayni döngüde kaldim tam düzeliyoruz sevinmeye firsat kalmadan hop sil bastannn :))))))))))

daha simdi okudum pitosss nasil miyavliyo ay öldüm gülmekten iyiki oturmusun bilgisayara :)))))))))))))))))) keyiflendim valla

merhaba ecemcim valla ben hep bildim bileleli iplik gibiyimdir annem ablam hep aynı yapısal bişey olduğunu düşünüyorum bir formülü olsa vermemmi

yeminle miyavlıyor yaaa hemde hiç ama hiç susmadan nasıl unutturucam bilmem üsrekli incecik bir sesten duydukça kulaklarım rahatsız oluyor dün dizi izlerken arada dalgınlıkla miyavlama deyip durdum sonra kendi kendime gülesim geldiiii

lotusssss hoşgeldin canım dün msn sana yazdımama gelmedi kızını gördüm maşallah ne güzelbişey öyle sen nasılsın

allah uzun ömür versin bütün cocuklara bak ne kadar zor da olsa bakimlari yüzümüzü güldürmeye basladilar simdi esime anlattim oda cok gülüyo basladi bizimkide evin icinde miyav miyav ögrensinler diyo senin de basini sisirsinlerr:)))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 ilahi ecem senin üçü birden miyavlasa yanarsın harbiden allahtan horoz takliti falan yapmadım düşünsene sabah ezanında öterdi benim ibibik delikafadulden

kübracım 225 veriyoruz biz kiraya bide yakıt var tabi 150 . evlerde 60 70 civarı gidiyor bakalım daha uygun bulursak onu bekliyoruz biraz yaza dogru daha da boş ev olur

en son 67 kiloydum şimdi nasılım bilmiyorum ama 58 falan olmam lzaım

selam tatlım fx15 kullandım canım ben 3 kutu daha aldım şimdi bide termal bel korsesi hadiye ettiler ))) şimdi onuda saracam bakalım en çabuk nasıl olacaksa artık . ama burda elma sirkesiyle zayıflamakda çok moda diyim yani ) bebişler napıyorlar düzeldilermi bak sana derken bizimkiler hop gene gribe yakaladın dı )))) yaw bıktım artık ya

:)))))))) hay allah ya bize rahat yok desene sizede gecmis olsun benimkiler simdi yerde birbirlerine girmis vaziyetteler benim kiz düz duvara tirmaniyo ya bi görseniz dün mama sandelyesinde oturuyodu ücüde bende mutfakta yemek yapiyodum bi ses geliyo yakinimda döndün bi baktim ece hanim bana gülüyo hem cok korktum hemde cok güldüm nasil indi ordan hala aklimiz almiyo canavar yaaaaa

)) cadılar işte bizim kızda ayağa kalkmaya başladı mama sandalyeasinde karyolaya falan tırmanıyor artık buraya vidio eklenmiyormuki eklesek aslında böyle arada bir . yeni resim getirecektim sabah unutmuşum pazartesi eklerim bende . ecemcim sende fırsat bulunca koysana resimlerini yaramazların

kübracım durdumu kedicik))) bizim mirzada benim benim diye dolanıyordu ortalarda bide kendi etrafında dönmeyi öğrendi hoşuna gitti heralde habire dönüyor başı dönüncede hop popo üstü oturuyor )))

senin orda çocukları bırakıp öyle bi kaç saat kaçabilecek kimsen yokmu eşin falan bakamazmı tek başına .

225 mi çok ii ya bizim buralarda 400 den aşağı ev yok varda çoğu oturulucak gibi değil ee ozmaman bizim oraya gelmemiz gerek :)

esim bakiyoda oda 3 vardiye calisi onun icinde zor ama arada kaciyorum ece yi götür ben oglanlara bakarim diyo kayinvalidem yasli ona birakamiyorum kardesimin iki oglu var oda dolu görümcelerimden hic hayir yok zaten anca telefon acip müsaitsem kahve icmeye gelcekdik demeyi biliyolar anlayacagin tirnagin varsa kasi basini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…