benden de herkeze selam olsun ela gözlüm benimkilerde gece hic uyumadilar sabaha kadar agladilar ne yaptiysam fayda etmedi hele efeeeee ay sabah olunca sesini duymak istemedim tövbee tövbee bi cocuk nasil 2 saat hic durmadan ciglik atarak bagirir yedirdiler kafayi bana sabahta ece hanim mutfaga kacmis ben görmeden sandelyeye cikip oturmus sonrada pat yere dudagi patladi kan icinde kaldi yavrum ama vazgecmiyo yinede hala ordan burdan indiriyorum bizim son dakika gelismelerimiz bu kadar
mrb canım sende hoşgeldin aramıza ....
hiiççç acımıyorrr beni muayne ediyom diye yatırdı konuşurken aldı ufacık birşey endişelenme ve aldır bencee durmasın vucudunda çünki doktor bana senin dikiş kalıcı olanlardan değil dedi yani enfsyn rsikini artırır değilmi
cok agladi ela gözlüm ama akillanmadiki hala tepelrde geziyo bende cok korktum yüzü gözü kan icinde agzindan geldigin görünce rahatladim biraz
ecem seninkiler ne kadarlık oldu ? isimlerini ne ?
pek tanımak için soruyorum
ayyy nill bayildim bu yaramazlara 41 kere masallahhhhhhhhh yerim onlari allah nazarlardan saklasin uzun uzunnnn ömürleri olsun insallahh
benden de herkeze selam olsun ela gözlüm benimkilerde gece hic uyumadilar sabaha kadar agladilar ne yaptiysam fayda etmedi hele efeeeee ay sabah olunca sesini duymak istemedim tövbee tövbee bi cocuk nasil 2 saat hic durmadan ciglik atarak bagirir yedirdiler kafayi bana sabahta ece hanim mutfaga kacmis ben görmeden sandelyeye cikip oturmus sonrada pat yere dudagi patladi kan icinde kaldi yavrum ama vazgecmiyo yinede hala ordan burdan indiriyorum bizim son dakika gelismelerimiz bu kadar
nahircim sanada kolay gwelsin canım biraz zorlanırsın ama çabuk düzene girer başkaları olunca laf anlatmak çok zorlaşıyor bilirim .kızlar ben taşındım..yerleşmeye çalışıyorum..ev kalabalık çok yardıma geldiler sağolsunlar..ama bebişlerin düzeni çok bozuldu..öyle yapma böyle yapma demekten dilim yoruldu hiç faydası olmuyor..biri ayakta sallamaya alıştırdı öbürü kucakta gezmeye..sinirlerim tepemde yani..herkes gitse de rahatlasam artık tabi annem hariç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?