Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

iyi aksamlarr nillcim bencede evinizi ve kendinizi simdiden hazirlayin bizim evin sekli semali degisti ne hevesle almistim esyalarimi onlarin odalarini simdi bi görseniz halimizi top sahasina döndü sehpalar kalkti masa sandalyeler yarin gidiyo ama olsun onlar icin herseye deger onca sene beklemisiz kimin gözü görür esyayi(buda esimin sözü kendini avutuyo)

ayyy nill bayildim bu yaramazlara 41 kere masallahhhhhhhhh yerim onlari allah nazarlardan saklasin uzun uzunnnn ömürleri olsun insallahh

nilo uğramayınca merak ettik seni iyi olmanıza sevindim
ecemcim kesinlikle herşeyi kaldırmayı düşünüyorum bende eymen amekledi emekliycek az kaldı tv duvara monte ettiricem sehpalar süsler dediğin gibi ortadan kalkıcak zaten okadar çocuk içinde süse püse ne gerek var onlar en güzel süslerimiz :) neoldu gribi atlattılarmı seninkiler içim tuhaf oldu ya kızın düşmüş ya kıyamam kitle bari mutfağın kapısını
dün eşim ve üç bebeyle gezmeye çıktık eşimin bir arkadaşı bebekarabasını ödünç verdi eşim önden ben arkadan yürüdük yolda durdurmasınlar diye ama bahse girenler bile oldu bence üçüz arkadakide onların kardeşi diye :) ama okadar yoruldukki eşimle bugün yine yollardayız hava çok güzel hızlı hızlı ev temizliyorum hadi herkesi öptüm
edikaaaaaaaaaaaaaaaaaa dön yuvana

en dogrusunuyaparsin pitoscum tek cocuk olsa ögretiriz rahatlikla ellenmicek yapilmicak hic biseyi kaldirmazdim o zaman arkadasimin oglu var rahatlikla egitebiliyo cocugu ama biz birine yapma etme derken öbürleri hallediyo .efe cok kötü suan ege yle ece biraz daha iyi ama gicik öksürük tutuyo cocugu sabaha kadar boguluyo artik .benim mutfagin kapisi yok (mutfaksiz ev olurmu ama evi satanlar kendilerince dekor yapmislar iste bizd edegistirmedik) bende cocuk emniyet kapilari parmaklikli ondan aldim dalginligima gelmis kapatmamisim oda sizmis iceri akillanmadi ama benimki hala agliyo mutfak icin bizde biraz kayinvalidemi gidicez hava kötü burda ev gezmesi yapalim dedik:)) anam 3 cocukla kimseciklerde kabul etmez bizi artik

ay canım içim cız etti birden ne ağlamıştır ama geçmiş olsun.

cok agladi ela gözlüm ama akillanmadiki hala tepelrde geziyo bende cok korktum yüzü gözü kan icinde agzindan geldigin görünce rahatladim biraz

tşk.ederim canım biraz olsun rahatladım.bebişler hasta biraz düzelsinler ilk işim onu halletmek olsun

cok agladi ela gözlüm ama akillanmadiki hala tepelrde geziyo bende cok korktum yüzü gözü kan icinde agzindan geldigin görünce rahatladim biraz

valla ecemcim bi emekleseler bi yürüseler diyoruz ama bence en rahat günlerimiz bunlar
senin kız oğlanları aratmıycak sanırım yaramazlıkta

ben hep erkek cocuklardan korkardim ama dedigin gibi kiz gectiiiiii bende hep diyodum bi emekleseler rahatlarim diye daha zor oldu simdi yürümeye baslasalar daha kötü olucak buna eminim

:))))))))) olsun biz anlasiyoruz böylede benimkiler 1 yas 2 ay 2 haftaliklar isimleri EFE ECE EGE ben 30 haftalik dogum yaptim

pitoş sosyalleşiyon heee artiss :)))

benim bebeleri sosyalleştirem dediydiim hasta oldular birde etraftan bunaldık çok rahatsız edildik işte ikizmi üçüzmü yok yok ikiiz bunlar hayır üçüz kendi kendine sorup cevaplayan kişiler vardı .. şimdi ufak ufak balkona çıkartıyorum alışsınlar hava soğuk esiyor bu tarafta hala yaa.... bende nisan 20 den sonra kayınvalideme gidicem bakalım oto koltuklarımızı da kayınpeder sponsorluğunda aldık :))) (sağolsun) arabada yer kalmadı

kızlar ben taşındım..yerleşmeye çalışıyorum..ev kalabalık çok yardıma geldiler sağolsunlar..ama bebişlerin düzeni çok bozuldu..öyle yapma böyle yapma demekten dilim yoruldu hiç faydası olmuyor..biri ayakta sallamaya alıştırdı öbürü kucakta gezmeye..sinirlerim tepemde yani..herkes gitse de rahatlasam artık tabi annem hariç...

kızlar günaydın..

ecemcim geçmiş ıolsun şekerim daha çok birbirimizi böyle teselli ederiz bu bıcırıklarla senin kızın maşallahı var ama yaramazlıkta üstüne yok sanırsam bide sandalyeye falan nasıl çıktı ayy benim kızda kanapelere çıkmaya başladı napcaz böyle bilmiyorum valla hafta sonu kayrayı yatıracam yatağa çok ağlıyodu söylene söylene yatırdım kapattım kapıyı diğerlerinede yemek vericem kızım oynuyodu mirzaya sesleniyorum oğlum çık diye bazen saklanıp ceee yapıyorlarda ))) bütün odalara baktım yok en sonunda kayranın yanına girdim ne ara girdiyse arkamdan dolanıp odaya girmiş ben sinirle farketmemişim tabi bütün çekmecelerinin içini indirmiş 5 dakkada orda oynuyor kardeşide yataktan ona eşlik ediyor )))gelde zapt et nasıl olacaksa
nahircim sanada kolay gwelsin canım biraz zorlanırsın ama çabuk düzene girer başkaları olunca laf anlatmak çok zorlaşıyor bilirim .
hafta sonu bizde parka çıktık tabi bütün mahallede bizimle beraber balkonlara artık alıştılarda biz beya geziyoruz zaten ama hep arabayla gidiyorduk bu sefer bebek arabasına koyduk . çimenlere saldım çocukları mirzayı tutabilene aşkolsun azra biraz nazlandı kayra yerinden bile kıpırdamadı . çocuğum çimlerden korktu ))) oğlum gelsene diyorum ellerini açmış kucağına al diyor bir adım atmadı aldım betona koydum koşmaya başladı bi tuhaflık vardı valla annemler arada çıkartıyorlardı ya düştü falan ondan korktu kıpırdatamadık anlayacağınız )

kübracım ve ecemcim bu minik meleklerin resimleri nerde kızlar en kısa sürede ekleyin bizde miniklerle tanışma fırsatı bulalım lütfen

slm triacim sorma valla kök söktürüyo ece bana seninkiler fena degilmis yaramazlikta baksana seni iyi aratmislar:))))))))) valla söylemesi ayip ama ben biraz teknoloji katiliyim beceremedim resim eklemeyi kardesim gelicek bugün cocuklari yikicaz ona ekletcem artik bugün olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…