esim bakiyoda oda 3 vardiye calisi onun icinde zor ama arada kaciyorum ece yi götür ben oglanlara bakarim diyo kayinvalidem yasli ona birakamiyorum kardesimin iki oglu var oda dolu görümcelerimden hic hayir yok zaten anca telefon acip müsaitsem kahve icmeye gelcekdik demeyi biliyolar anlayacagin tirnagin varsa kasi basini
225 mi çok ii ya bizim buralarda 400 den aşağı ev yok varda çoğu oturulucak gibi değil ee ozmaman bizim oraya gelmemiz gerek :)
yerim ben onu ya benim icin öpsene bikereeee biraz öncede nerde yakaladim bi görseniz bizim tv duvara monteli benim cadi vitrinin altindaki cekmeceli dolaba cikmis bamm bammm vuruyo televizyona son anda yakaladim esimde kiss kisss gülüyo hic bisey demiyo ya evde yemin ediyorum ne duvar kagidi kaldi ne kablo kaldi hepsini söküp attilar
herkese slm
hadi geçmişolsun nilcim inş ateşsiz atlatırsınız bu geceyi
ah canım ne ellerini sakladım ne yüzünü gece uyanıp illa konuşuyor ağlıyor nasıl olduysa gece uyudu inş buakşamda uyur evet ya biz sayılı üçüzler olucaz negüzel ama geçen gazete bir yazı varmış ben okumadım ikiz ve üçüzü olan çiftler daha çok boşanıyormuş diye okuyan varmı
ya ben bitki çayları derken ıhlamur vs.. bunları demiştim rezene falan bende verdim
geçmişolsun nilcim nasıl unuttular dikişi ya yuh artık kıss senin içinde başka bebişte unutmuş olmasınlar sakın :)
kızlar günaydın herkese...
nehircim allah sana kolylık versin canım bende bu sıralar ev bakınıyorum keseye göre bişey bulabilrsek alıcaz bakalım çocuklar büyümeden ne yaptık kar inşallah buluruz bi ev.
valla nilcim en azından kontrole gitmişsinde anlamışlar ben onmuda yapmadım ama bi rahatsızlığımda olmadı inşallah bi sorun çıkmaz bida o koltuklara oturmak istemiyorum valla klusucam artık.
selam üçüz anneleri
bende 11 temmuz 2009 da üçüz annesi oldum.diğer topikte (üçüz anneleri ) doğum yapmadan önce biraz bulundum. doğumdan sonra girmeye pek fırsatım olmadı şu an eşimin köyündeyiz malum bebeklerin bakımı çok zor ayrıca interneti köye aktartık bi süre önce o yüzden girebildim
Allah hepimize kolaylık versin .sağlıkla büyütmak nasip etsin
NİLCİM dikiş proplemi bendede var geçenlerde doğum evraklarını karıştırırken gördüm 1 hafta sonra dikiş alınacak diye yazmış dr.tabi bize bişey söylenmediği için ben alındı biliyordum.
aldırmak zor oldumu?
ben burda olamasamda sen cevaplarsan bi ara okurum .
benden de herkeze selam olsun ela gözlüm benimkilerde gece hic uyumadilar sabaha kadar agladilar ne yaptiysam fayda etmedi hele efeeeee ay sabah olunca sesini duymak istemedim tövbee tövbee bi cocuk nasil 2 saat hic durmadan ciglik atarak bagirir yedirdiler kafayi bana sabahta ece hanim mutfaga kacmis ben görmeden sandelyeye cikip oturmus sonrada pat yere dudagi patladi kan icinde kaldi yavrum ama vazgecmiyo yinede hala ordan burdan indiriyorum bizim son dakika gelismelerimiz bu kadar
herkese selammm bi süredir yoktum. hepiniz iyisiniz inşallah.5 ekim 2009 görkem utku nehir teşekkürler...
kızlar ben fizyoterapistim biz yürüteç önermiyoruz pek.. parmak ucu yürüdükleri içn...yine de siz bilirsiniz..
bu arda konak için ne yapılır biliyormusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?