Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

geçmişolsun arzu ya demek seninkilerde grip aman bize uğrmasın neolur
ecem mama sandakyesinden inmeye başladı demek vay cadı inan hala miyavlıyor ya yeni uyandı azcık tv falan baktı park yatağın içine attım başladı miyavlamaya bluetoot kapandı açılmıyor yoksa sesini çekerdim size :)

klava: üç çocukla kahveyi biz yapalım sen gel demiyorlar heee vayyy beee uçarım ben öyle görümceğeee

225 mi çok ii ya bizim buralarda 400 den aşağı ev yok varda çoğu oturulucak gibi değil ee ozmaman bizim oraya gelmemiz gerek :)

))))) öyle galiba siz gelin ama buralarda hiç bieşy yok canım sosyal yönden yani o yüzden bize çok geliyor tabi . gidecek yer olmayınca parada cebinde kalıyor kalabalık yaşamak için ideal topla gel çocukları

ay canım ya genede ne varsa eşlerde var galiba . gerçi bizimkilerde her yönden yardıma gelirler yarın gezmeye gidicem annemi aradım hemen gelirmisin ayhan gelene kadar ondan sonrasına o bakar diye ayarladım bakalım . yoksa başka türlü olmuyor çok çocuk olması bu yüzden sıkıntılı işte büyüyene kadar hep başkasına muhtaç . hemencicik büyüselerde şöyle salınsalar yanımızda ayyy ne güzel olur ya

yerim ben onu ya benim icin öpsene bikereeee biraz öncede nerde yakaladim bi görseniz bizim tv duvara monteli benim cadi vitrinin altindaki cekmeceli dolaba cikmis bamm bammm vuruyo televizyona son anda yakaladim esimde kiss kisss gülüyo hic bisey demiyo ya evde yemin ediyorum ne duvar kagidi kaldi ne kablo kaldi hepsini söküp attilar

valla kübraya katılıyorum tatlım bu konuda azcık vicdan olması lazım ya tamam çocuklar bizim ama bizde insanız demi bi yerde ya bi çık hava al bakalım demeleri gerek . ben bu konuda oldukça şanslıyım valla gerçi istersem ve kimse gelmezse sinirlenir hepsini toplar gene tek başıma bile giderim

pitoscum bi ucsan ne iyi olur valla :))))))))))))))))) hele bi eltim var burnu düsse egilip almicak yerden insan birkere arayip sormazmi ya tek basimayim en azindan napiyosun dese yine biseyyyyy

))))oyy oyyyy eşin bi tv alacak parayı daha gözden çıkarmış anlaşılan allah korusun bizim burdaki arkadaşın üçüzleri var 5 yaşına geldiler . bi kere olar tv yi üstlerine düşürmüşlerdi öyle kmseye bişey olmadı allahtanda yeni bi tv aldılar artık bide dün gene para yutmuş gene diyorum aynı yaramaz 2. kez parayı yutuyor babanesi elinde görünce bak gene yutarsın bırak kızım onu demiş bu akıllımda babanneyi korkutacakya ağzına götürüp çıkarıyormuş hızlı hızlı o arada hoopppp sen yut parayı bekliyorlar şimdi çıksın diye )))) bende bi panik ay başıma gelenler diye

aman allahimm cikmasida zordur onun ya kiyamam gerci deneyimliymis valla cok dikkat istiyo ayaklanmaya basladilar cok zor zamanlari simdi

herkese iyi hafta sonları diliyorum
zor bi gecenin ardından benim minik canavarlar nihayet uyudu
nerdeyse 9. ayımız dolmak üzere halen gaz problemiyle uğraşıyoruz
gece 2 oldu uykuya dalmamız.çorbalarını öğlen veya ikindin yediriyordum dün çok düzensiz oldu
akşam yediler acaba o mu gaz yaptı anlayamadım.
zaten erol ve ayşe naz hasta yoğurt ve mamadan başka bişey yemiyorlardı 1 haftadır
uykuya dalmamız gece 2 yi buldu.saat 4 gibi tekrar kalkış mama için
anlıyacağınız bu gecemiz çok huzursuz geçti

benden de herkeze selam olsun ela gözlüm benimkilerde gece hic uyumadilar sabaha kadar agladilar ne yaptiysam fayda etmedi hele efeeeee ay sabah olunca sesini duymak istemedim tövbee tövbee bi cocuk nasil 2 saat hic durmadan ciglik atarak bagirir yedirdiler kafayi bana sabahta ece hanim mutfaga kacmis ben görmeden sandelyeye cikip oturmus sonrada pat yere dudagi patladi kan icinde kaldi yavrum ama vazgecmiyo yinede hala ordan burdan indiriyorum bizim son dakika gelismelerimiz bu kadar

yaniiii içerde bir bebek var deselerdi inan şaşırmıyacaktımm -tatlicadiarzu- ee yuhh yaniiii birde o kadar tembihledim kaydirigubbakcemile doktorlarımı pesss.....

canım yaa biliyorum bunaldık artık ama ihmal etmemek lazım ben 2 ay geciktirdim git git en kısa zamandaa göster kafamçokkarıştı

bu arada kolay gelsin ooff zor bu işler zorr yerimseniben

mrb canım sende hoşgeldin aramıza ....

hiiççç acımıyorrr beni muayne ediyom diye yatırdı konuşurken aldı ufacık birşey endişelenme ve aldır bencee durmasın vucudunda çünki doktor bana senin dikiş kalıcı olanlardan değil dedi yani enfsyn rsikini artırır değilmi

aniiiiiiiii oku oku bitmedi iki gün gelmedik hemende kaynatmışsınız kızlarrr herkese kolaylıklar diliyorum...

ecem yazıları okurken baygınlık hisssiii geliverdi ayyyyy kafamçokkarıştı Allah kolaylık versiin bizler napıcaz bakalım artık ben nerelerden toplarım bilmem yaniii

ya kızlar şaka gibisiniz vallaha
anaaaammmm 1 deil 2 deil 3 oyyyyy
nefesim daraldı,allah bağışlasın sizi onlara onlarıda size
kolay gelsin hepinize
eli öpülcek anaların başında gelirsiniz sanırım...

herkese selammm bi süredir yoktum. hepiniz iyisiniz inşallah.
konak için ben banyodan 20 dk önce z.yağı ve karbonat karışımı hazırlayıp sürüyorum. banyoda kendi fırçası ile fırçalamm bile yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…