pitoş sosyalleşiyon heee artiss :)))
benim bebeleri sosyalleştirem dediydiim hasta oldular birde etraftan bunaldık çok rahatsız edildik işte ikizmi üçüzmü yok yok ikiiz bunlar hayır üçüz kendi kendine sorup cevaplayan kişiler vardı .. şimdi ufak ufak balkona çıkartıyorum alışsınlar hava soğuk esiyor bu tarafta hala yaa.... bende nisan 20 den sonra kayınvalideme gidicem bakalım oto koltuklarımızı da kayınpeder sponsorluğunda aldık :))) (sağolsun) arabada yer kalmadı
Ela-gözlüm slm ben iyiyim teşekkürler.sen nasılsın?evet hamileyimselam mavikardelen
nasılsın sanırım sen hamilesin nasıl gidiyor hamişliğin?
arzu be senin kıs çokk fena heeee kaydirigubbakcemile3
çok uykuuuuuuuuuuum varrrrr akşam üçüde uyumadılar annemde uyukladı bütün gün yemek pişiyor sonra bu bücürler uyursa hemen uyumak istiyorum ev işinden nefret etmeye başladım ya birde evim büyük temizle temizle bitmiyor mutfağım dağıldı çamaşır asılcak ayyy kusiciğimmm :bbo:
:))))))))) olsun biz anlasiyoruz böylede benimkiler 1 yas 2 ay 2 haftaliklar isimleri EFE ECE EGE ben 30 haftalik dogum yaptim
Ela-gözlüm slm ben iyiyim teşekkürler.sen nasılsın?evet hamileyim
bulantılarım geçti şimdi daha iyiyim.inşallah bende sizler gibi sizlerle bebişlerimle ilgili sohbet ederim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?