Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nil sende sponsor bulmussun allah iyiliyi versin :))))))))))) bizim kayinpederde ücüz arabasina sponsor olmustu fiyatini ögrenince adamin dili tutuldu ama almisti

arzu be senin kıs çokk fena heeee kaydirigubbakcemile3
çok uykuuuuuuuuuuum varrrrr akşam üçüde uyumadılar annemde uyukladı bütün gün yemek pişiyor sonra bu bücürler uyursa hemen uyumak istiyorum ev işinden nefret etmeye başladım ya birde evim büyük temizle temizle bitmiyor mutfağım dağıldı çamaşır asılcak ayyy kusiciğimmm :bbo:

ablama gittim nilcim nasıl güneş nasıl güzel hava anlatamam ayy gelirken bir soğuk yağmur nasıl geldik bilmiyoruz ablam çok yakın allahtan nekadar kalıcaksınız k.validende bizimkiler yakında gidip geliyoruz kalmak çok zor olur sanırım inş rahat bir yolculuk ve senin için dinlenme fırsatı olur

günaydın kızlar dün gece gayet yorucu ve uykusuzdu .çocuklar hem kendileri mahvoldu hem bizi mahvettiler .bugün gene doktor yolu gözüktü bize .

kübracım aynen benim hislere tercüman oldun pazar günü oturup ağlayacaktım nerdeyse bu evin hali nolcak böyle diye o kadar çok iş varki anlatamam yani baktım olmayacak topladım çocukları annemlere gittim gezince kafan dağılıyor eve gelince gene aynı .

ya bende araba koltuğu istiyodum ama eşimle çok uyuşamadık gibi bakalım ev alamazsak bu konu üstünde durmam lazım .üç tanemi aldınız nilüfercim hangi marka

mavikardelen yavaş yavaş düzelmeye başlıyosun sende ne güzel kaçıncı haftaya girdin . cinsiyetleri bellimiydi senide inşallah bebeklerle aramızda görürüz

kübra ve ecem teyzemize nispet yeni resimlerimizi ekledim kızlar gerçekten büyüdüklerini görmek çok güzel ))9

selam triacim dogru diyosun valla dün unuttuk cocuklari yika yedir yatir derken yine resimler ama en kisa zamanda burda olacaklarr dur bakayim senin yaramazlaraaaa

masallahhhh kuzulara kocaman olmuslar ya cok tatlilar tam isirmalik ama senin kizinda ayni benim ece gibi bakiyo yaramazlikta bir numaraa gibi duruyoo:))

dün gece bizde ayaktaydik ya ne oluyo bu cocuklara ege sabaha kadar uyumadi hic biseyi yoktu oynadi yedi uyuttum gece 1 de bi kalkti sabah 4 e kadar uyku yok ne yaptik ne ettik olmadi 5 de uyudu 6 tida kalkti simdi iyi oynuyo anlamadim vallaaaa

:))))))))) olsun biz anlasiyoruz böylede benimkiler 1 yas 2 ay 2 haftaliklar isimleri EFE ECE EGE ben 30 haftalik dogum yaptim

maaşallah canım Allah sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin
bu isimleri bizde koymayı düşünmüştük ama kızımın ismi kaynanamın ismi olunca uyum bozuldu.ayşenaz,doruk ve erol koyduk(erol dayımın oğluydu genç yaşta trafik kazasında rahmetli oldu onun ismini verdik onada

Ela-gözlüm slm ben iyiyim teşekkürler.sen nasılsın?evet hamileyim
bulantılarım geçti şimdi daha iyiyim.inşallah bende sizler gibi sizlerle bebişlerimle ilgili sohbet ederim burda

tşk.ederim bende bütün yorgunluklara rağmen iyiyim.
inşallah canım sende hayırlısıyla alırsın bebeklerini kucağına.
bol bol dinlen artık

kızlar dün gecenin pek yorucu geçmiş
bugün pek uğrayan olmaz sanırım.bende kendim yazıp kendim okuyorum he he
bende resimleri görmek istiyorum nerden bakabilirim ?

arzuuuuuuu çok tatlılar yaaaa öperim onları ya bizim pc ye yeni format atlması gerekliypor eşime 127399 kere söyledim tamam deyip sallıyor yoksa yüklememmmiiii
dün gece maşallah fosur fosur uyuduk burda şikayet edince utanıp yapmıyorlar yaramazlık :)
geçmişolsun neoldu gripmi oldular yine hava biraçıp bir soğuyor tam gribeee çağrı işte

ecem bende senin böcükleri merak ediyorum 1 den 4 e kadar ağladı deme düşer bayılırım heee sen arada onlara anason ver en iyisi azıcık kafa yapsın :)
elagözlüm bebklerin isimleri çok güzel rabbim kaderini benzetmesin dayı oğluna sağlıklı uzun ömür versin ismin üzerine tıkla profilimi göster yazısı çıkıcak ordan görebilirsin resimleri sende eklesene

grip oldular gene canım ya kayranın burun akıntısı olmuyor sürekli yutuyor oda balgam yaptırıyor haliyle öksür öksür akşam beya mahvoldu onu yatırdık yattık derken hopp mirzacık uyandı sebebi belli değil aramızda yatıyor bi oraya dönüyor bi buraya tak kafayı vuruyor kalkıyor oturuyor hep gözler kapalı yalnız tam onu sakinleştirdik yerine aldık kızım başladı artık sagolsun eşim kalktı onun odasında tek kişilik bi divan var orda yatmuışlar sabah bi girdim yanlarına eşimin başı aşağıda sadece çok az bi kısmı yatakta azracık bütün yatağı kaplamış ))) inşallah bu gece sorunsuz geçer
benim albümlerim özel ondan görememiş olabilirsin canım
ecemcim yaramazlık dizboyu bizim kızda bide cinlerki sorma valla . dün çok komik mirza ekmeği çiğniyor eline almış saçına doğru koyuyor ya oğlum napıyosun diyorum meğer annem düşmüş bizimki ekmeği çiğneyip şişmesin diye alnına koymuş onu taklit ediyor )))) parktada çocuklar altta kalanın canı çıksın oynuyorlardı )))mirzada evde aynını azraya yaptı üstüne atlayıp yere bi düşürdü aklım çıktı kafasını betona çarpacak diye çok alemler heran ne yapacaklar diye şaşkınlıkla bakıyosun
bide video eklemeyi bilsem yada eklense onlardanda eklerdim ama nasıl olacak bilemedim

senin ufaklıkların yaptıklarını anneme anlattım gül gül öldük ya :))))))))))))))) ne cadı bişeyler ama kızınaa bayıldım ikilide toplamış oyyy benim kızımın saçları daha çok az inş ozamana kadar büyür renkli toklara gözüm kaçıyor bile birde sana bişey sorucam kızın oyunlarda falan yanlız kalıyormu yani erkekler onu dışlıyorlarmı ben kızım yanlız diye üzülüyorum hem şimdi bir oyun arkadaşı yok diye hemde ilersi için valla kız olucağını bilsem bir tane daha düşünebilirdim ilerde

))) valla kübracım benim kızım ve mirzacık daha çok anlaşıyor şimdilik sürekli birbirlerini öpüyorlar cicik diye seviyor beraber oynuyorlar ama daha sonra tabi ayrılırlar sanırım ama kardeşimin kızı var aralarında 4 ay var sadece o kurtarır onu . sen sırf kız istiyon diye bida yapma gel taşın bizim buralara hem arkadaş olsunlar hemde unutma kiralar daha ucuz )))

bide sana söylediğim o sitedeki arabalar yanyana baston arabalardı . şimdi ordan arkadaşa bi mama sandalyesi aldık 22 milyon .

22 milyona mama sandalyesimi hadi canım ben hiç netten alışveriş yapmadım nasıl oldğunuda bilmiyorum valla banada bulsanıza mama sandalyesi uygun fiyata varsa 3 tane istiyorum bende
yaaa negüzel olurdu nasıl olsa seninkiler büyüdü bana yardım ederdin hemmm: kabile halinde yaşayıp giderdik :) ama burda göl var temiz hava hızlı tren gelicek istanbula yarım saat mesafe tem otoban ayağının altında yeşillik desen alasııı trafik sorunu yok dahaaa ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…