trıaaa canıms enin bebeklerin kiloları dogdukalrında çok guzelmiş maşşallahhh
karnında kötü bir iz kaldımı yaa ne kullandın krem felan gebelikte
yiyidi canım maşallahları vardı yok ben bişey kullanamdım hatta doktorumda sormuştu ne kullanıyosun diye dedim kullanmıyorum o zaman sana kesin bu ultroson jelleri yarıyor diye dalga geçmişti. bende çatlak yokda canım karnım çok gerildiği için kilo kaldı şimdi onla uğraşıyorum tabi haliyle zayıfladıkça sarkma eğilimi gösteriyor onada mekik falan bi çözüm bulacaz artıkım .
kizlar suanda cok kötüyüm sabahtan beri agliyorum onca yil cocuk cocuk diye yanip tutustum 8 defa tüp bebek yaptirdim en sonunda allahim bana ücüzlerimi verdi rabbim uzun ömür versin benim normal yolla hamile kalmam imkansizdiiiii o imkansiz oldu ve ben HAMILEYIMMM sevineyimmi üzüleyimmi sasirdim cok kötüyüm iki defa test yaptim ve o yillarca bekledigim cift cizgi cikti kafayi yicem
kizlar suanda cok kötüyüm sabahtan beri agliyorum onca yil cocuk cocuk diye yanip tutustum 8 defa tüp bebek yaptirdim en sonunda allahim bana ücüzlerimi verdi rabbim uzun ömür versin benim normal yolla hamile kalmam imkansizdiiiii o imkansiz oldu ve ben HAMILEYIMMM sevineyimmi üzüleyimmi sasirdim cok kötüyüm iki defa test yaptim ve o yillarca bekledigim cift cizgi cikti kafayi yicem
selam triacim ::::::)))))) bomba ki ne bomba tesekkür ederim ama ben hala kötüyümmm kiz sen istiyomuydun dördüncüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?