Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

trıaaa canıms enin bebeklerin kiloları dogdukalrında çok guzelmiş maşşallahhh
karnında kötü bir iz kaldımı yaa ne kullandın krem felan gebelikte

yiyidi canım maşallahları vardı yok ben bişey kullanamdım hatta doktorumda sormuştu ne kullanıyosun diye dedim kullanmıyorum o zaman sana kesin bu ultroson jelleri yarıyor diye dalga geçmişti. bende çatlak yokda canım karnım çok gerildiği için kilo kaldı şimdi onla uğraşıyorum tabi haliyle zayıfladıkça sarkma eğilimi gösteriyor onada mekik falan bi çözüm bulacaz artıkım .

tamam cnaım sağol demekki herkesin bünyesine baglı bu çatlama olayı . inşallah benim bünyemde yapmaz.karnımın kötü kalmasından korkuyorum . ama bebekleriminde küçük olmasındanda korkuyorum tabii ilk sırayı bebekler alıyo ama bu arada yapılabilecek bişeyler varsada yapayım dedim.çok sağol canım inşallah sağlıkla dogururum bebeklerimi

kizlar suanda cok kötüyüm sabahtan beri agliyorum onca yil cocuk cocuk diye yanip tutustum 8 defa tüp bebek yaptirdim en sonunda allahim bana ücüzlerimi verdi rabbim uzun ömür versin benim normal yolla hamile kalmam imkansizdiiiii o imkansiz oldu ve ben HAMILEYIMMM sevineyimmi üzüleyimmi sasirdim cok kötüyüm iki defa test yaptim ve o yillarca bekledigim cift cizgi cikti kafayi yicem

arkadasım bence kafayı yeme vardır bir hikmeti inş.aralarında sanırım 2 yas kadar olacak almanyadasın koşulların burdan iidir umarım.bence sakin ol seni üzen ne anlamadım

üzüldügüm nokta bunlar daha cok kücükk naparim nasil ederim bilmiyorum ama buda bi mucizeee hala saskinim cok garip hissediyorum kendimi ama dediginde dogru vardir bundada bi hikmet

sakın üzülme vardır bundada bi hayır Allah sana kolaylığını verecektir
kendini çok sanslı görmelisin hem üçüz annesisin hemde normal yolla hamile kalmışsın
rahat ol çünkü Allah herkese çekebileceği kadarını verirmiş
hayırlı olsun

anaaaaaaaaaaaaa kız perıecem ...............hamılemısın bence guzel ya tebrıkler canım uzme kendını .....

ela gözlüm muallimcim cok sagolun ama iste elimde degil üzülmemek sanki cocuklarima simdiki bakamicakmisim gibi geliyo kücük bebek daha cok ilgi istiyo ayyy ne zormus ya sabaha kadar yatagi parcalicaktim saga sola dönmektenn

))))))))TEBRİKLERRRRRRRRhihoyyyta.s. hadi bakalım yılın bombasını patlattın şekerim hep ben veririm bu haberi diye bekliyodum senden geldi.valla şuan gülüyorum sevindimmi üzüldümm şaşırdımmı bilemedim ama mutlu oldum senin adına hep sorarlarya bida hamile kalsan nolcak diye nolcak şimdi ))). ay çokk güzel ecemcim ya inşallah şartların elveriyordurda bi kız daha gelir .
alkisalkisalkis bu alkışlar yılın en güzel en şanslı en özel annesine ve tabi babasına

selam triacim ::::::)))))) bomba ki ne bomba tesekkür ederim ama ben hala kötüyümmm kiz sen istiyomuydun dördüncüyü

selam triacim ::::::)))))) bomba ki ne bomba tesekkür ederim ama ben hala kötüyümmm kiz sen istiyomuydun dördüncüyü

valla hayatım sürekli soruyorlarya bende hayırlısı olursa vardır bi hayır aldıramam herlde falan diyodum e tabi tedaviyle oluncada haliyle aman olmaz diyip trahat takılıyosun demekki neymiş bugünden tezi yok hazırlıklar tamam olacak korunmak şart oldu yane . olursada can sağlığı kimse açlıktan ölmemiş

biz de ek gıdalarla uğraşıyoruz yoğunuz..haftAsonu ilk kez çıktık mangal keyfi yaptık..özetle biz de durum böyle öpüyorum hepinizi...ve tabi kuzuları..

aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şaka gibisinnn pericimm şaka :)) varya benim aklıma gelen senin başına gelmiş kaydirigubbakcemile3 ne desekkiii yaa Allah vermiş bir kere üçünü doğuran onu havada karada doğurursun bacım sen yerimseniben Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…