Sizin adınıza çok üzüldüm. Neden yanınızda kimse kalamiyor. İnsanın en çok böyle zamanda annesine ihtiyacı oluyor. Benim karşı odamdaki bayan da yalnızdi. Kendi sancılarını unutup onun için anlamıştımBenim de 44 gunum var oglum 25 aylik olacak tam ve ben oglumu da goturucem yanimda cunku benimde birakacak kimsem yok. Ustelik kaynanam 2 kat ustumde eltim 1 kat ustumde annem arabayla 5 dk uzagimda olmasina ragmen birakacak kimsem yok bizde doktora sorduk kalabilir dedi ama benimki sezeryan olacak. Siz sanci cekerken esiniz bakar kızınıza yada belki de geceye denk gelir uyur
Eşimin yiğeni bayılırdı ölürdü bana annesinde durmaz beni isterdi devamlı bana gelirdi ben yemek yedirir ben uyuturdum 4 yaşındaydı oda. Bigun çok kötü hastalandım bayıldım kustum bağırdım çok şancı çektim ağladım kendime getiremediler oda şahit oldu izlemiş bulundu korka korka. Sonra çocuk 1 hafta benden kaçtı aynı sofraya bilee oturmadı benden çok korktu niyeyse. Aynı şey değil tabi ama öyle biseye şahit olmasın benceSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Kızınız eşinizle evde kalsın o ortamda bulunmasının faydasından çok zararı varSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Hangi coğrafi bölgede oturuyorsun? Yakınsak eğer benim de 5 yaşında kızım var. Getirin ben bakarım. Canı gönülden söylüyorum.
Allah razı olsn hanımlar.. vicdan herkese nasip olmuyor işteHangi şehirdesiniz.benimde 4 yaşında oğlum var.aynı şehirdeysek seve seve bakarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?