Doğuma 4 yaşındaki kızımı götürmek zorundayım

Benim de 44 gunum var oglum 25 aylik olacak tam ve ben oglumu da goturucem yanimda cunku benimde birakacak kimsem yok. Ustelik kaynanam 2 kat ustumde eltim 1 kat ustumde annem arabayla 5 dk uzagimda olmasina ragmen birakacak kimsem yok bizde doktora sorduk kalabilir dedi ama benimki sezeryan olacak. Siz sanci cekerken esiniz bakar kızınıza yada belki de geceye denk gelir uyur

Sizin adınıza çok üzüldüm. Neden yanınızda kimse kalamiyor. İnsanın en çok böyle zamanda annesine ihtiyacı oluyor. Benim karşı odamdaki bayan da yalnızdi. Kendi sancılarını unutup onun için anlamıştım

Eşimin yiğeni bayılırdı ölürdü bana annesinde durmaz beni isterdi devamlı bana gelirdi ben yemek yedirir ben uyuturdum 4 yaşındaydı oda. Bigun çok kötü hastalandım bayıldım kustum bağırdım çok şancı çektim ağladım kendime getiremediler oda şahit oldu izlemiş bulundu korka korka. Sonra çocuk 1 hafta benden kaçtı aynı sofraya bilee oturmadı benden çok korktu niyeyse. Aynı şey değil tabi ama öyle biseye şahit olmasın bence

Sancı zaten tek başına çekilmiyor mu ??? İki kere normal Doğum yaptım, doğumhanede eşim yanıma girmedi hiçbirinde. İlkinde almıyorlardı, ikincide ben istemedim. Gelip ne yapacak... eşin ve kızın kapıda sakince beklesinler, eşin de sakin olsun sohbet etsin. Normal doğurursan zaten tekerlekli sandalyede çıkarsın uyanık olarak. Kızının etkileneceği bir sahne yaşanmamış olur. Allah kolaylık versin

Kızınız eşinizle evde kalsın o ortamda bulunmasının faydasından çok zararı var

Siz sanci cekerken cocuk esinizle disarida vakit gecirsin. Dogumdan sonra odaya gecince gorur sizi. Bi gece de kalirsiniz bir sey olacagini sanmiyorum ben

eşin çocukla evde kalsın.madem çevredeki hiç kimse müsait degil seninle bi gece ilgilencek paralı bi bakıcı bulun bence

ben yakın zamanda doğum yaptım ve sancılarımı evde çektim öyle ki hastaneye gittiğimde 9 cm açıklık var dediler ve hemen çatala alındım..
evde sancılarımı çekerken hafif sancılarda oğlum yanımdaydı ama son 5 saat sancılarım çok sıklaştı ve eşim oğlumu gezmeye çıkardı annemlere götürdü falan annem yanımdaydı kızkardeşlerim baktılar sağolsunlar.. ama ilk hafif sancılarda bile bana çok dikkatli bakıyordu. etkilenir yani doğum kolay değil.

Eger baska careniz yoksa tabiki de yaninizda kalsin,cogu arkadas etkilenir falan yazmista,dort dogum yaptim hemde oyle kolay dogumlarda degildi,hic birinde fimlerdeki gibi aglaya aglaya sanci falan cekmedim ki suni sanci aldim uc dogumda da...cok dayanamayacaginiz boyutlarda esiniz kizinizi alir koridor da falan oyalar...yurt disinda yasayan bir cok aile birakicak kimseleri yoksa boyle yapabiliyor hatta dogum aninda cocukla hemsireler ilgileniyor,oyun odalarina falan goturuyorlar.Vicdan yapma yani belki dogum bile cok rahat gecicek,zannettiginden kolay ilerleyecek hersey bellimi olur?

Merhaba. Esimle ben 6 yasindaki oglumuzu goturmek zorunda kaldik ozel odamiz vardi. Sanciyi odada cekiyordum kuvvetlenmeye baslayinca aglamaya basladim baktim oglum cok etkileniyor esime dedim hemen cikar odadan getirme dogum olana kadar. Yanimda birileri vardi allahtan. Iyiki gondermisim onlar cikar cikmaz benim cigliklarim tum hastaneyi inletti dogurana kadar yani kisacasi etkilenir. Odada durmamasi gerekir

Ya bu yabancılar nasıl yapıyor.Millet suyun içinde doğuruyor bide kardeşleride o suyun içinde oluyor.Anlayacak bilecek yaşta bence konuşun anlatın ona kardeşin gelecek biraz agrım olacak ama gelince geöecek sende de böyle oldu diye.Ayrıca bence eşiniz o sırada kızınızla dışarda vakit geöirebilir .Sizde aslan lar gibi dogurursunuz .Sonra da hasteneye gelebilirler.Sağlıkla alın kucagınıza

Herkes etkilenir demiş de bana çok manasız geldi bu. Yani binlerce yıl kadınlar küçük çocuklarını mi uzaklaştırdı doğum yaparken.
Hepi topu 100 kusur yıldır kadınlar hastanelerde doğuruyor. Daha öncesi evde ve ebe ileydi.

Neyse bence buraya yazmak yerine facebook da ssvd grubu var oraya yazın. Onların fikirlerini alın. Pek çok doğum hikayesinde çocuklarının yanında dalgaları karşıladıklarını ve hastaneye de onları götürdüklerini okudum.

Eşiniz yanınızda olamayacaksa bir doula ile doğuma girerseniz daha iyi olur sanki.

Sağlıkla kavuşmamız dileğiyle sevgiler

Hastaneye eşiniz kızınızla gelir. Olmadı aşağıda lobi de yada cafesinde oturup bekleyebilir. Bebek doğunca da yanınıza çıkarlar. Ne olursa olsun acil olarak eşinize ihtiyaç duyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…