Doğuma az kala olanlar

Umarım annenizin evlendiği kişi iyi birisidir ki kardeşiniz yanında mağdur olmasın . Sadece bunu yazmak istedim

tepkinizi koymaktansa hep destek vermişsiniz.bırak zoru görsün gitsin çalışsın.sizi adam yerine bile koymuyor çocuğunu bırak.atm'den ibaretsiniz onun için.sil gitsin çocuğuna odaklan.

Anneniz bencil once ben diyo.sizde ona karsi bencil olun

Bazı insanlar malesef değişmiyor.
Yapcak pek bişe yok ,görüşmeyin.
Kardeşinizi takipte olun yeterli.

Anneniz bencil bir kadınmış malesef. Erkeksiz ayakta duramayan biri. Siz üzülmeyin lütfen. Annenizin umurunda değil size yazık sadece

Çok istiyormuş kardeşim evlenmesini. Daha neyden haberi var acaba. Elin adamiyla ayni evde büyütcek. Bize de aynisini yapti
Tek diyebileceğim inşallah adam iyi bir insan çıkarda kardeşin ortada heba olmaz..bir de umarım yeni bir kardeş gelmez size..umalım da en azından bu kadar düşünceli davranabilsin anneniz..

evlenip ne yapacakmış ben en çok onu merak ettim zaten denemiş kaç kere.akıllanmamış vesselam kadın

Cocugum 9 yasında, bılmıyorum alabılırmısınız ama 10 yasındakı kız cocugunu yanınıza almalısınız. Cokta yenı evlısınız, durumunuz ne ılıskı dınamıgınız ne bılmıyorum ama en cok ona uzuldum

Küçük yaşta evlenmenin sonuçları..
10 yaşındaki kardeşinize üzüldüm ben. Adam hırlı mı hırsız mı, kardeşinize bir şey yapar mı. Kardeşinizin babası nasıl biri? Bakmaz mı?

Bende 35 haftalık hamileyim. Annem çok yardım ediyor diyemem. Hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, gerçekten Allah muhtaç etmedi belkide. Ama kızının peşinde dört dönen anneleri kıskanıyorum. Bazı anneler böyle, yapacak bir şey yok. Siz de beklenti içerisinde olmayın, boşverin. Zaten anneniz yanınızda olsa daha da mutsuz olacaksınız, inanın.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Kurtarabiliyorsanız küçük kardeşinizi kurtarın. İpsiz sapsız hapisten çıkan eli iş tutmayan adama güvenemezdim ben. Haberlerde neler okuyoruz tacizler tecavüzler. Siz o çocuğu alın. Koca delisi annenizi de arayıp sormayın.

Çok özür dilerim ama dogurmakla anne olmuyor iste. Allah sabır versin. Ben küçük kardesinize üzüldüm. Elin adamı nasıldır belli degil annenize büyük cesaret gelmiş. Yürek yemiş yani. Bazı kadınlar beyniyle hareket etmiyor maalesef.

Boşver hiç stres yapma zaten stres yapsan da olayların önüne geçemezsin. Herkes kendi kaderini yaşıyor. Annenden sen sorumlu değilsin neden yüzün yere düşsün biraz fazla dramatize etmişsin.
Hamileliğin son günlerinde ben de hep yalnız ve sinir stres içindeydim. Herkesin ailesi yanında diye üzülüyordum her şeyimi kendim yaptım .uzuntulerimden sonra hamileligim kötü bitti. O yüzden sen boşver bebeğine odaklan hayırlı doğumlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…