- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Benim gonderdigim gecimi sağliycak bir miktar değildi sadece katkiniye sürekli para gönderiyorsunuz ki? bu şartlar altında tabi ki çalışmaz.
Tabiki vermiycem.beni aptal yerine koydu. Işi bitince adam bakmaya başlayınca bana da ihtiyaci kalmadiSakin tek kurus verme arama sorma yalniz birak bu kadin yuva yiktirir kendi aileni dusun yapicak biseyin yok engelleyemezsin.
Bir şekilde hepsi hallolucak. Annem yok diye doğurmiycak değilim. Ama bir anne istemez mi ilk torunu hamile kızının yaninda olmak. Ne halde diye düşünmez mi. Bunlari yediremiyorumAnnene diyecek laf bulamadım.
Ben sadece kendini bunun için üzme, annen yüzünden sen utanmak zorunda değilsin demek istiyorum.
Doğum zamanlarında annen yanında değil diye de hiç üzülme. İlk gebeliğimde de ikincisinde de tüm her şeyimi kendim hallettim. Özellikle aldığım o kıyafetleri özenle yıkadım, ütüledim kokladım. Kimseye yaptırmazdım onları. Benim için çok büyük bir keyifti. İlk doğumda annem geldi sağolsun bir gece önceden 15 gün kadar yanımda kaldı. İkincisinde gelemedi aniden oldu. Büyük kızıma bir eltim baktı, diğer eltim Allah razı olsun iki gece hastanede yanımda kaldı benimle ve bebeğimle ilgilendi.
Kendini bunlarla üzüp, yıpratma. Sadece bu günlerin tadını çıkar.
Amin inşallahHazırlğı dert etme ya millet gibi gösterişe girme hastaneye senin ve bebeğin kıyafetlerini götür tamam başka bişeye ihtiyacın yok moralini yüksek tut Allah küçük kardeşine de bir yol çizmiştir.
Canım, her insanın duygusal yapısı farklıdır. Annenden bir beklentin yok gibi dursa da ister istemez bekliyorsun ama yoksa, olmuyorsa kendini üzmene değiyor mu?Bir şekilde hepsi hallolucak. Annem yok diye doğurmiycak değilim. Ama bir anne istemez mi ilk torunu hamile kızının yaninda olmak. Ne halde diye düşünmez mi. Bunlari yediremiyorum
Çok teşekkür ederim motive edici konuşmaniz içinCanım, her insanın duygusal yapısı farklıdır. Annenden bir beklentin yok gibi dursa da ister istemez bekliyorsun ama yoksa, olmuyorsa kendini üzmene değiyor mu?
Sen kendini üzünce senden ve bebeğinden başka birine zararı var mı? Yok. Üzüldüğün, düşündüğün zaman bu kadın düzeliyor mu? Hayır. İsyan etsen annene, anne gibi davranacak mı? Yine hayır diyelim.
Sen kendine bakacak ve kendi çocuğun ile ileride sağlam bağlar kurmaya bakacaksın. Yedireceksin kendine bir şekilde ve onun sana verdiği kıymetten fazlasını vermeyeceksin, anne bile olsa.
Elbette tekrar evlenmek isteyebilir, buna kimse bir şey diyemez. Anne de olsa kendi hayatını da düşünmeli ama bu insan sadece kendini düşünüyor belli ki, yapacak bir şey yok o halde.
Aramasın sormasın, bırak yahu. Bak sende anne olacaksın -ki eminim çok da güzel bir anne olursun evladına. Sen bunu düşün ve buna odaklan. Annenin yapamadıklarına değil, kendi evladın için yapacaklarına.
Ona da hiç kiyamiyorum. Babasi arayip sormuyor bile. Adam da hiç evlenmemiş buna da bi çocuk yapar. Umru olmazYazıklar olsun.
Annene bu kafayla hayat çok kolaydır.
Dürdane midir nedir.
Olan evlatlarına olur.
Neyse eşinden gülmüşsün şükür ki..
Bence kardeşinin zarar göreceğini düşünüyorsan-ki annenin aklı beş karış havada belli..
Sosyal hizmetleri falan araştır yurtta kalsın daha iyi.
Ha şöyle akilli kadinin hali başka..Allah yardimcin olsun cok zor ama akli basina gelmeli.Tabiki vermiycem.beni aptal yerine koydu. Işi bitince adam bakmaya başlayınca bana da ihtiyaci kalmadi
Umarım kardeşlerinin ve senin bundan sonra çok daha iyi bir hayatınız olur. Mükemmel anneler olursunuz. Sağlıkla kucağına al evladını.Çok teşekkür ederim motive edici konuşmaniz için
eşinizin ailesini o kadar eleştirmeniz neden di peki kendi aileniz böyleyken.insan önce kendine bakmalı başkalarından beklentiye girerkenBir anne önce cocuklarının yüzü yere gelmesin diye düşünür. Kafayi yiyorum düşündükçe
dürdane kimYazıklar olsun.
Annene bu kafayla hayat çok kolaydır.
Dürdane midir nedir.
Olan evlatlarına olur.
Neyse eşinden gülmüşsün şükür ki..
Bence kardeşinin zarar göreceğini düşünüyorsan-ki annenin aklı beş karış havada belli..
Sosyal hizmetleri falan araştır yurtta kalsın daha iyi.
dürdane kim
annesine başka yorumum var da yazamam banlanırım kuzumAnası :)
Aklı havada olanlara Dürdane derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?