- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Bir anne önce cocuklarının yüzü yere gelmesin diye düşünür. Kafayi yiyorum düşündükçeAnne değil bu bildiğin kezban. Arama, sorma. Sil gitsin. Kimsenin evlenmesine lafim yok. Lafım anne bencilliğine.
Çok istiyormuş kardeşim evlenmesini. Daha neyden haberi var acaba. Elin adamiyla ayni evde büyütcek. Bize de aynisini yaptiKüçük kardeşinize olan olacak, yazık
Kesinlikle görüsmeyi düşünmüyorum. Kendi çocuğunu düşünmüyor ki kadinBu saatten sonra kimse değişmez siz evlenip yuvanızı kurmuşsunuz kardeşinizde hayatını kurtaracak bi şekilde okuyarak fakat 10 yaşındaki kardeşin durumu en zoru babasına gitse yada devlete verilse yani annenizin hayatı normal değil bu yaşananlar kötü etkileyecek koskoca kadın alıştığı hayatı bırakmaz kardeşinizi kurtarın bırakın yardım beklemeyi yerinizde olsam görüşmezdim annemle
Bu saatten sonra aslaAllah yardımcınız olsun demeye geldim.
Ne kadar bencil davranmış anneniz.. Özellikle 10 yaşında ki kardeşinize çok üzüldüm.
Yerinizde olsam tek kuruş vermem.
Evlat olma duygusunu yaşayamıyor bizim gibilerAh be yavrum annende 17 yaş deli ergen aklı var bunu zaten biliyordun.Daha önce ki para mevzularinda da anne sen evlat o gibi davranıyordu.Lutfen üzme kendini ve kendi yuvana ,bebeğine odaklan.Bebek hazırlığı konusunda da lütfen üzülme ben de tüm hazirligimi kendim yapmıştım.Dogumdan sonra kabız olmayayım diye kayisima kadar kendim kaynatıp konservelemistim.Annemin Kayinvalidemin ben hastahanedeyken yiyecekleri sebze meyveye kadar pazardan alıp öyle doğuma gitmiştim...
Keşke mümkün olsa. Ben annemden daha çok düşünüyorum kardeşimi daha çok üzülüyorumKeşke kardeşinizi yanınıza alabilseniz
Taniyarak evlencekmiş bir de. Adami hiç tanimadigimiz araştirmadiğimiz halde kulağimiza gelenler bunlar. Aklim almiyor senin kiz evladin var, nasil bir kafa yapisinda bu kadin bilmiyorum10 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİ YANINA ALSAN O HAPİSTEN ÇIKMIŞ İPSİZ SAPSIZ Bİ ADAMLA AYNI EVDE KALMASINA İZİN VERMEMELİSİN KUZUM BENİM YAA
Ve dediği gün annem bildiğin evde nişan yapmiş. Benim nişamindan farksiz. Harfli söz tepsisi,hediyelikler, kuaforler vs.ve fotolar facete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?