Doğuma az kala olanlar

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhabalar,
31 haftalık hamileyim ve çok üzgünüm. Sorun şu annem..bir önceki konumda annemdi zaten.
Annemle babam 12 sene önce ayrıldı. Ve annem hemen başkasıyla evlendi. Kardeşim daha küçüktü yanindaydi. Ben başka sehirde yurtta kaldım eğitim için aynı zamanda. O zamanlarim rezalet geçti.Annemin o eşinden de çocuğu oldu şu an 10 yaşında. Yaklaşık 2 sene önce o eşten de ayrıldı. Ve ben evlendim. Ortanca kardeşim başka şehirde okuyor. Küçük kardeşim annemin yaninda. Annem babasindan az miktar bir ölüm ayliği alıyor. Ben destek çikiyorum.okuyan kardeşim destek çikiyor. Ama hiçbir şekilde çalişmayi düşünmüyor. Bir önceki konumda var. 45 yaşinda gayet dinç genç kiz gibi. Neyse
Yaklaşik 2 hafta önce annemden bir mesaj geldi. Bana kizma benim goruştüğüm biri var ailesi görmeye geldi. 2 gün sonra yüzük takmaya gelcekler. Evimin düzenini bozmiycam. Hemen evlenmiycem. Sizin yaninizdayim vs. Vs.
Bu 3. Eşi olucak. Ve yaninda 10 yaşinda kiz kardeşim var. Bize yaşattiklarini ona da yaşatcak ve ben evleneli daha 9 ay oldu. Bu kadar mi sabredemedi. Bir kere kendi ayaklarinin üstünde durup çocuklarimi düşüneyim demedi. Onlara katkim olsun demedi. Bu düşüncelerimi söyledim cevap bile vermedi. O günden beri aramiyor.
Ve dediği gün annem bildiğin evde nişan yapmiş. Benim nişamindan farksiz. Harfli söz tepsisi,hediyelikler, kuaforler vs.ve fotolar facete.
Bu olay gün yüzüne çiktikca aslinda herkesin bildiğini ama eşimle benim kulağima gelmedigini öğrendim. El ele görenler, ondan önce evli adamla ilişki olduğunu söyleyenler bir sürü şey. Utancimdan dişari çikmaya korkuyorum. Bir ilçede yaşiyoruz herkes her şeyden haberdar. O kadar moralim bozuk ki.
Ortanca kardeşim de benzer tepkileri vermiş ve onu da aramiyo olaydan sonra.
Benim doğumuma az bir zaman kaldi. Beni çok kotu duruma düşürdü. Her şeyimi kendim yapmaya çalişiyorum yoruluyorum artik. Eşim yardim ediyor sağ olsun. Bebeğimin eşyalarini yikadim ütüledim tek başima. Arkadaşlarimin hep anneleri geliyordu yapiyorlardi.çok içerliyorum.
çaliştım mezun olduğumdan beri. Çıkışımı gittim ona verdim mağdur olmasin diye. Bebeğim olcak ona rağmen her ay düzenli para verdim. Biraz da ben çabalayim çalişayin cocuklarim icin demedi. Koca peşne gitti bizi aramiyor bile.
Ve adam hiç evlenmemiş hapisten çıkmış düzgün işı olmayan biri
Bizim fikrimizi bile almadan, son dakika bize söylemek için söyleyen bi anne bu. O kadar canim yaniyor ki
Uzun oldu ama çok doluyum arkadaşlar

Bu saatten sonra kimse değişmez siz evlenip yuvanızı kurmuşsunuz kardeşinizde hayatını kurtaracak bi şekilde okuyarak fakat 10 yaşındaki kardeşin durumu en zoru babasına gitse yada devlete verilse yani annenizin hayatı normal değil bu yaşananlar kötü etkileyecek koskoca kadın alıştığı hayatı bırakmaz kardeşinizi kurtarın bırakın yardım beklemeyi yerinizde olsam görüşmezdim annemle

Kesinlikle görüsmeyi düşünmüyorum. Kendi çocuğunu düşünmüyor ki kadin

Ah be yavrum annende 17 yaş deli ergen aklı var bunu zaten biliyordun.Daha önce ki para mevzularinda da anne sen evlat o gibi davranıyordu.Lutfen üzme kendini ve kendi yuvana ,bebeğine odaklan.Bebek hazırlığı konusunda da lütfen üzülme ben de tüm hazirligimi kendim yapmıştım.Dogumdan sonra kabız olmayayım diye kayisima kadar kendim kaynatıp konservelemistim.Annemin Kayinvalidemin ben hastahanedeyken yiyecekleri sebze meyveye kadar pazardan alıp öyle doğuma gitmiştim...

Evlat olma duygusunu yaşayamıyor bizim gibiler

10 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİ YANINA ALSAN O HAPİSTEN ÇIKMIŞ İPSİZ SAPSIZ Bİ ADAMLA AYNI EVDE KALMASINA İZİN VERMEMELİSİN KUZUM BENİM YAA

10 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİ YANINA ALSAN O HAPİSTEN ÇIKMIŞ İPSİZ SAPSIZ Bİ ADAMLA AYNI EVDE KALMASINA İZİN VERMEMELİSİN KUZUM BENİM YAA
Taniyarak evlencekmiş bir de. Adami hiç tanimadigimiz araştirmadiğimiz halde kulağimiza gelenler bunlar. Aklim almiyor senin kiz evladin var, nasil bir kafa yapisinda bu kadin bilmiyorum

Ve dediği gün annem bildiğin evde nişan yapmiş. Benim nişamindan farksiz. Harfli söz tepsisi,hediyelikler, kuaforler vs.ve fotolar facete.

Tövbe est.
Yeminle ben 33 yaşındayım tekrar evlensem sözüm nişanım nasıl olur, gelinlik nasıl giyebilirim diye dert ediyorum kendi kendime
Annen kendini aşmış. Ne olur kusura bakma istemsiz güldüm.
Yapacağın şey kardeşlerin, eşin ve çocuğunla çekirdek bir aile kurmak. Annenden size hayır gelmez aksine hep huzursuzluk..

niye sürekli para gönderiyorsunuz ki? bu şartlar altında tabi ki çalışmaz.

Insan bisey demeye korkuyor, kinamaya girer diye. Allah akil fikir versin annenize, 10 yasindaki kardesinin kaderi guzel olur umarim.

Kendini neden yipratiyosunki. Kotu gunler geride kalmis. Ailene sahip cik, mutlu olmaya bak. Hazirlik filan hepsi yapilir onemseme.

sadece kendi hayatını yaşayan tiplerden rabbim akıl fikir versin inşallah iyi bir adamdır çalışır işine gücüne bakar da sende artık anneni düşünmek zorunda kalmazsın en azından bide öyle düşün.iyi tarafına bakmak lazım kendini üzme ki bebişte üzülmesin

Hazırlğı dert etme ya millet gibi gösterişe girme hastaneye senin ve bebeğin kıyafetlerini götür tamam başka bişeye ihtiyacın yok moralini yüksek tut Allah küçük kardeşine de bir yol çizmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…