- 29 Mayıs 2021
- 3.024
- 5.932
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Insanlar sizin icin gozunu kirpmadan duzenlerini bozuyor neden cunku evlatsiniz. Evlat ise emeginizin karsiligi bu diye zarfa para koyup veriyor ne aci ya.
Bir ay çok uzun değil mi , 2 hafta da gayet güzel toparlarsınız , anneniz darılmayacaksa harçlık olarak verin tabi ...Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
biz yurtdışındayız o Türkiye’den geliyor Euro 20 tl sanırım, yani burda elini cebine istese de attırmayız, uçak biletini de aldık sadece ben işte bi hediye gibi destek gibi olsun diyorum ama kırmadan bunu yapmanın yolunu arıyorum.Anne babaların böyle şeyler hiç hoşuna gitmez. Yanınıza geldiğinde annenizin elini cebine attırmayın bence o yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?