- 29 Mayıs 2021
- 3.024
- 5.932
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Vize yok yeşil pasaport zaten uçak biletini gidiş dönüş biz aldık sonuçta bizim için geliyorBenim annemin maaşı var. Kardeşim para verse, hemen kabul ederdi. Çünkü parayı seviyor. Bence de altın bir hediye alın. Vize, uçak masraflarını falan siz mi çekeceksiniz?
Yurtdışındaysanız 1 ay normal1 ayı ben de çok bilemedimilk doğum o yüzden çok kestiremedim, normal doğum, o yüzden tam tarihi de bilmiyoruz, beklenen doğum tarihi öncesi bir hafta sonrası da 3 hafta olacak şekilde alayım dedim. bi de yurtdışındayım ha deyince gelemez bi sıkıntı olursa tekrar uçak bileti ayarla vs zor olabilir diye korktuk.
Zarf ne ya. Anne al harçlık yap de ver. Sanki elemana maaş veriyonMerhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
direkt hesabına atma sansiniz yok muMerhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
Valla hiç sanmıyorum burda o tarz birşey bulabileceğimi
Artık yazın tatile gidince Türkiye’den alacağım muhtemelen biraz zaman geçmiş olacak ama ne yapalım
Yani o da var da o da swift gerektiriyor bizim yurtdışındaki bankadan Türkiye bankaya euro gönder kesintiler yüksek vs hem de açıklana yapmadan hesaba para yollamak da çok içime sinmedidirekt hesabına atma sansiniz yok mu
yoo zaten yorumları okudum altın muhteşem bir fikir bence , arkadaşlar çok iyi düşünmüşlerYani o da var da o da swift gerektiriyor bizim yurtdışındaki bankadan Türkiye bankaya euro gönder kesintiler yüksek vs hem de açıklana yapmadan hesaba para yollamak da çok içime sinmedi
Annemizin durumunu ve karakterini ben bilemem. Şahsen ben kabul etmem. Belki bir çift küpe, yüzük, ince bir bileklik olabilir. Çünkü o şahsa özel...Çok teşekkürler, peki doğumdan 3-4 ay sonra yaz tatilinde Türkiye’ye gittiğimde hem doğumgünü hediyesi (annemin doğumgünü yazın) hem de doğumdaki desteğin için içimden geldi diyerekten altın hediye versem?
Yaaa çok teşekkür ederimRowena bu arada ben Kır Papatyası hayırlı uğurlu olsun bebeğin insallah sağlıkla dogur
Çok şükür benimki doğduuuuYaaa çok teşekkür ederimne uğraştık 4. Deneme oldu
Darısı başına
Anane torununa bakıyor. Bunun için para vermek bence çok rencide edici.Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce?
Ayyy ne güzel yaaaa güle güle büyüt sağlıkla mutlulukla, Allah acısını göstermrsinÇok şükür benimki doğduuuuseninle hamile kalmadan önce konuşmuştuk değil mi bizimki üç aylık oldu bile
Torununa bakmaktan ziyade sağolsun beni toplayacak, çamaşıra yemeğe yardım edecek ben bebekle uykusuz ve emzirmeli hayata alışayım diye. Ya benimki de hep bana yapmak ister ama şimdi birimiz Euro ile maaş alıp birimiz emekli maaşı alınca, kimin kime destek olması gerektiği açık bence. O yüzden ben hiç kıyamam o istediklerini alamazsa yapamazsaAnane torununa bakıyor. Bunun için para vermek bence çok rencide edici.
Bizde maddi durumu iyi olan annem olduğu için belki de bana garip geliyor.Annem bana sürekli para verir.
Amiin inşallah sende çok kolay bir doğum yaşarsınAyyy ne güzel yaaaa güle güle büyüt sağlıkla mutlulukla, Allah acısını göstermrsin
Konudan bağımsız, nasıl imrendim.çok yakından takip etmemekle birlikte
Örneğin; robot süpürgeleri yoksa çok şık bir hediye olur direkt nakit para vermek hiç hoş olmaz.Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
Daha anne olmamış hele bir doğursun hangi para analığın ederi olur anlayacakInsanlar sizin icin gozunu kirpmadan duzenlerini bozuyor neden cunku evlatsiniz. Evlat ise emeginizin karsiligi bu diye zarfa para koyup vermeyi dusunuyor ne aci ya.
Ne gibi bir açıklama? Anne geldin bana baktın torununa baktın al bu da bilmem kaç lira karşılığı gibi bir açıklama yapamamak mı içinize sinmediYani o da var da o da swift gerektiriyor bizim yurtdışındaki bankadan Türkiye bankaya euro gönder kesintiler yüksek vs hem de açıklana yapmadan hesaba para yollamak da çok içime sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?