- Konu Sahibi yasam_destek
-
bence erkegın işi yok benım gorusum bu aonucta emzırcen enşiYatılı kabul edememe gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü aileler farklı bir şehirden geliyorlar. Yani mecburen kalacaklar. Ben ilk başta sadece anne babamın gelmesini istedim. Babam da bebeği gördükten 1 2 gün sonra gidecekti çünkü. Şimdi kv kp de gelecek. Kp kv gitmek istemediği sürece gitmez de. Birlikte ne kadar kalırlar onu da bilmiyorum.
valla düşünmekten başıma ağrılar giriyor
Benim ailem de eşimin ailesi de aynı şehirdeler. Ben de orda doğum yapmak istedim fakat eşim oraya gidersen annemlerde kalırsın dedi şaşırdım kv hadi neyse de kp olacak hiç olur mu? Bir de 40ı çıkmadan evden de çıkamayız ki anneme götüreyim diyeyim. O zaman gitmem ben de dedim. Ailesi eşim için çok kıymetli ama keşke onlar da eşimin verdiği değeri kendisine gösterseler. Ben dışarıdan görebiliyorum eşimi sömürdüklerini ama eşim gözleri kapalı onların istekleri olsun diye uğraşır durur.Sen de bir annenin evladısın madem öyle. Şimdiden bu dertlere düşmen çok vicdansızlık yeri geliyor eşinin hareketi bile batıyor. Oğlumda eşim yalnız kalmasın dedim annem geldi doğuma ama eşimin ailesi cümbür cemaat 2 görümce kaynana 1 kayın gorumcelerin çocukları kocaları geldiler annem onlara hizmet etmekten bana bakamadı biri de elini birşeye sürmedi. Annemi getirdiğime pişman oldum şimdi ders oldu bu doğumu kendi memleketimde annemin yanında rahat rahat yapacağım. Eşinin onlara söylemesi gerek ama eşin de hiç soyleyecek gibi değil ne deyim Allah anlayış versin onlara yoksa her şekilde gelecekler şans dilemekten başka birşey diyemiyorum sana
Valla ben de çok merak ediyorum. İlk torunları, kıymetli olması benim se hoşuma gidiyor ama bu yapılan kıymetten başka bir şey olsa gerek...Senin bebek altından mı diye düşünmeden geçemiyo insan
Valla kimse kusura bakmasın o haldeyken kimseye hizmet edemem. Kendi annem babam dışında kimseyi zorla getirmiyorum gelecek olan başının çaresine baksın bakamayan da gidip kendi evinde kalsın bu kadar basit.Yok daha neler ya enistenin ne işi var sen o haldeyken bide hizmet beklerler şimdi bence istemediğini söyle direk
Ben de tam olarak aynı fikirdeyim ama bunu diğerlerinin görmek istememesi çok anlamsız. Başta da belirttiğim gibi babam çok kalmaz doğumdan 2gün sonra gider ama kp kvyi bırakıp gitmez. Kv de keyfine göre ne zaman gitmek ister Allah bilir.Onceki konunda da belirtmistim sadece anneler uzun sureli ve donusumlu olarak kalmali, babalar sadece ziyarete gelmeli, lohusa kadinin evinde yatili erkek misafir de nedir yahu ?dugune gelir gibi uzun sureli yatili misafir de gereksiz bunj esine anlat ve o munasip dille konussun ailesiyle, herkes ne kadar densiz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?