- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Şimdiye kadar naz yapmayı prk beceremedim ama o dönemde denerim ve umarım tutarAmaaan en iyisi yat ve naz yap lohusayken.. Kim de ne yapıyorsa yapsın. Sana hizmet etsinler. Kimsenin de alınmaya gücenmeye hakkı yok.
Ooof of insanlar neden bu kadar yuzsuz ve de arsiz?Ben de tam olarak aynı fikirdeyim ama bunu diğerlerinin görmek istememesi çok anlamsız. Başta da belirttiğim gibi babam çok kalmaz doğumdan 2gün sonra gider ama kp kvyi bırakıp gitmez. Kv de keyfine göre ne zaman gitmek ister Allah bilir.
Aaa postu sermeden olur mu hicgörümcen gelsinnn
sizin şehirde otel yok mu
gelsinler gezsinler otelde kalsınlar
bir gün de gelip seni ve bebeği ziyaret etsinler
hatta onlar gelince annesi ve babasını da gezdirsinler
siz de rahat edin
evimiz küçük diyorsunuz 4 kişi anne babalar nerede yatacak
şahsen benim evimde bu aşamada yatılı tek kişilik yer var
bebek doğduğunda iki kanepe vardı
o zaman da 3 kişilik yerim vardı maksimum
kv kp gelsin görümceler ile otelde kalsın sonra da gitsinler
kalmaya değil görmeye gelsinler
Bu ne ya valla ben nefes almam boğularak giderim o evde ya lohusa kadına yük olmayalım kendi haline bırakalım demiyolarmi kusura bakma ne kadar düsüncesiz insanlarherkese selam,
bir önceki konumu bilenler vardır mutlaka. Bilmeyenler için de kısaca açıklama yapayım:
Ocak ayında doğum yapacağım kısmetse. Hamile kaldığımı ailelerle paylaştığımızda kv doğumuma anne babamın gelmesinin daha uygun olduğunu söylemişti. Benim annem 40 gün kadar kalacak sonra kv ile yer değiştirecekti. Sonra da kv 40 gün kadar kalacaktı. Plan bu şekildeydi. Ancak doğum yaklaştıkça kv kp gelmek istediklerini eşime çıtlatmışlar. Eşim bana söylediğinde önce yerimiz yok, evimiz küçük sığamayız demiştim. Eşimin bu tepkime içerlemişti (sesi düştü demiştim konuda). Yine de ailesine söylememiştik, akşam konuşup kararlaştıracaktık. Bu konuda ne yapmam gerektiğini sormuştum. Genel anlamda eşimin haklı olduğunu, onun ailesinin de gelmesinin uygun olacağı yönünde tepkiler almıştım. Aldığım cevaplar doğrultusunda haksızlığımı kabul edip eşime kv ve kp gelmek istiyorlarsa onları da beklediğimizi söylemesini istedim. Bu konu tatlılıkla halloldu.
Gelelim şimdiki konuma:
Doğuma hem benim ailem gelecek hem de kv kp geleceklerdi. Ancak 2 gün önce öğrendim ki eşimin ablası ve eniştesi de gelmek için plan yapıyorlarmış. Eşimin ablası öğretmen, yarıyıl tatilinde gelip birkaç gün (o birkaç gün net olarak kaç gün belli değil) kalacaklarmış eşiyle. Hem çocuğu görmeye hem de gezmeye geliyorlarmış. Benim sorum şu: Şimdi ben bu durumda nasıl davranmalıyım? kv kp gelsinler başımın üzerinde yerleri var dedim; ama görümcemin bu sıkışıklıkta gelmesi mantıklı mı? yatağımız vs fazla yok ama eşim şişme yatak alırız idare ederiz diyor. E sonuçta doğum yapacağım, zaten masrafımız olacak. Bir de şişme yataktı vs ona mı masraf edelim?
Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
NOT: eşim kv kp ile kapıyı araladı, korkarım ki yarın öteki gün dayım halam teyzem gelmek istiyor der. Nasıl çıkacağım bu işin içinden
canım sakın sakın ızın verme sakın sadece annen baaban ahh keske yelkenlerı suya ındırmeseydın benım kv geldı allahım bana neler ettı neler kıskanclık cıktı kavga cıktı lohusalıgım hep aglamakla gectı bırdaahamı asla asla kımseı getırtmem keşke onay vermeseydın keşkee çok zorlanıcaksn çok hep bebegı ıstıcekler emzırırken karısıcaklar altını alırken karısıcaklar bı o kucagına almak ıstıcek bır o eşine okut bu yorumları lohusalık çok zordur bebekle mı ugrasıcaksn mısafırlerlemı kımse hızmet etmıyor emın olkı annenden baska kımse ızın verme lutfen ben yandım sen yanma bacımmmmmmmmmherkese selam,
bir önceki konumu bilenler vardır mutlaka. Bilmeyenler için de kısaca açıklama yapayım:
Ocak ayında doğum yapacağım kısmetse. Hamile kaldığımı ailelerle paylaştığımızda kv doğumuma anne babamın gelmesinin daha uygun olduğunu söylemişti. Benim annem 40 gün kadar kalacak sonra kv ile yer değiştirecekti. Sonra da kv 40 gün kadar kalacaktı. Plan bu şekildeydi. Ancak doğum yaklaştıkça kv kp gelmek istediklerini eşime çıtlatmışlar. Eşim bana söylediğinde önce yerimiz yok, evimiz küçük sığamayız demiştim. Eşimin bu tepkime içerlemişti (sesi düştü demiştim konuda). Yine de ailesine söylememiştik, akşam konuşup kararlaştıracaktık. Bu konuda ne yapmam gerektiğini sormuştum. Genel anlamda eşimin haklı olduğunu, onun ailesinin de gelmesinin uygun olacağı yönünde tepkiler almıştım. Aldığım cevaplar doğrultusunda haksızlığımı kabul edip eşime kv ve kp gelmek istiyorlarsa onları da beklediğimizi söylemesini istedim. Bu konu tatlılıkla halloldu.
Gelelim şimdiki konuma:
Doğuma hem benim ailem gelecek hem de kv kp geleceklerdi. Ancak 2 gün önce öğrendim ki eşimin ablası ve eniştesi de gelmek için plan yapıyorlarmış. Eşimin ablası öğretmen, yarıyıl tatilinde gelip birkaç gün (o birkaç gün net olarak kaç gün belli değil) kalacaklarmış eşiyle. Hem çocuğu görmeye hem de gezmeye geliyorlarmış. Benim sorum şu: Şimdi ben bu durumda nasıl davranmalıyım? kv kp gelsinler başımın üzerinde yerleri var dedim; ama görümcemin bu sıkışıklıkta gelmesi mantıklı mı? yatağımız vs fazla yok ama eşim şişme yatak alırız idare ederiz diyor. E sonuçta doğum yapacağım, zaten masrafımız olacak. Bir de şişme yataktı vs ona mı masraf edelim?
Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
NOT: eşim kv kp ile kapıyı araladı, korkarım ki yarın öteki gün dayım halam teyzem gelmek istiyor der. Nasıl çıkacağım bu işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?