- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Psikolojisi bozuk diyecek. Ben doğumdan sonra zor günler yaşadım bebeğim emmedi vs vs tek kaldım, annesi hiç susmadi vs bunlar beni çok yipratti. Bunu kullanacak. Biliyorum nasıl engellerim. Büyüyünce alır mı peki . Maddi olarak gücüm var. Dedigim gibi memurum alamaz dimi? Psikolojimi bahane edip ? Eminim bir sürü iftira atacak. İntihara yeltendi diyeceğim diyor çünkü. KorkuyorumCanım bu ülkede genel evde çalışan kadına işini özel hayatına karıştırmamak şartıyla velayet verilmisligi var. Deli misin? Hem memursun hem bebeğin inanılmaz küçük. Hicbirsey yapamaz. Hukukçu olarak söylüyorum için rahat olsun. Yüzde 1 ihtimal gene yok.
Nasıl yani ? Evlendikten sonra beraber bir araba ve bir ev aldık. Bunları ortak aldık sonucta. Ben nasıl alicam ki . Aldatma şiddet vs yokHa ama sen onun donuna kadar alabilirsin :)))
Nasıl alabilir ki. Benim ailemin maddi durumu onlara göre kat kat fazla. Maddiyat farkı çok.Eskiden 6 yaş altını anneye veriyorlardı; ama artık yaşa bakmıyorlar. Kimin yanında daha iyi bakılacağına bakıyorlar, yani maddiyat vs.
Şimdi size verseler bile ileride alabilir elinizden.
Işte ben sizin maddiyat durumlarınızı bilemem öyle değil mi?Nasıl alabilir ki. Benim ailemin maddi durumu onlara göre kat kat fazla. Maddiyat farkı çok.
Asla yüz kızartıcı bişey yok . Lohusa depresyonu yaşadım ve psikoloğa gittim kullanacağı şey buKarılarını çocuklarıyla hele ki bebekleriyle tehdit eden adamları parçalayasım geliyor. Bunu yapan adamlara yanaşmayın bu insanlar karakter yoksunu kimseler. Evladını düşünen baba onu annesinden ayırmayı istemez zaten. Savaşmanın bile bi etiği bi adabı vardır. Kocanın sana yaptığı seni sırtından vurmaya çalışmak. Senin yerinde olsam 4 aylık süt çocuğumu benden alma tehditleri savuran bu adamla onun anlayacağı dilden konuşurum. Hukukçu arkadaşlar daha doğru bilgi verirler ama yüz kızartıcı bi davranışın veya psikiyatrik bi sorunun yoksa o bebeği senden başka kimseye vermezler. Sen annesin, böyle çapsız tehditler karşısında sinme. Hakkında hayırlısı olsun.
Onu yaşamayan kadın yok denecek kadar az. Sana karşı koz olarak kullansa bile hakim güncel durumunu değerlendirecektir. İkna etmek senin elinde.Asla yüz kızartıcı bişey yok . Lohusa depresyonu yaşadım ve psikoloğa gittim kullanacağı şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?