- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Birilerinin psikolojisi bozuk demesi ile mahkeme karar vermez adliyede psikologlar var değerlendirmeye alınır ki lohusalık depresyonu normal karşılanabilir bir durum hele üzerine o kv ile yasadıklarını biliyorum. Şaşırdığım konu eşin kv ile ilgili sana destekti diye hatırlıyorum görüşmemeni anlayışla karşılıyordu nasıl bu raddeye geldi üzüldümPsikolojisi bozuk diyecek. Ben doğumdan sonra zor günler yaşadım bebeğim emmedi vs vs tek kaldım, annesi hiç susmadi vs bunlar beni çok yipratti. Bunu kullanacak. Biliyorum nasıl engellerim. Büyüyünce alır mı peki . Maddi olarak gücüm var. Dedigim gibi memurum alamaz dimi? Psikolojimi bahane edip ? Eminim bir sürü iftira atacak. İntihara yeltendi diyeceğim diyor çünkü. Korkuyorum
Mahkeme gittiğin psikologdan da rapor isteyebilir sen psikologdan rapor istesen sana vermez çünkü adli vaka. Ama mutlaka mahkemeye gittiğin psikoloğu ne kadar süre gittiğini ve kendisinden bilirkişi raporu arz ettiğini belirt. zaten uzman lohusa depresyonu olduğunu kronik bir psikolojik rahatsızlık olmadığını belirtecektirAsla yüz kızartıcı bişey yok . Lohusa depresyonu yaşadım ve psikoloğa gittim kullanacağı şey bu
Nasıl yani ? Evlendikten sonra beraber bir araba ve bir ev aldık. Bunları ortak aldık sonucta. Ben nasıl alicam ki . Aldatma şiddet vs yok
Bebek sonrası neredeyse hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz. Şuan her şeyin dumanı ustunde tüttüğü için çok canınız yanıyor. Bebek büyüdükçe ne annesiz ne babasız olamayacağını daha net göreceksiniz. Erkekler sinirlendi mi kadınlara göre daha hızlı yorgan yakıyor.4 aylık bir bebeğim var.. eşimle doğumdan sonra resmen koptuk birbirimizden. Anlasamiyoruz. Benimle evlendiği için pişman olduğunu söylüyor. Boşanmak istiyor. Bende istiyorum. Yalnız kafama takılan şu ; çalışıyorum memurum bebeğime bakacak maddi gücüm gayet var ama bebeği eşim almak istiyor. Ona vermezler dimi. Bebeğim hala anne sütü alıyor.ona asla vermek istemiyorum asla. Onunda maddi gucu benimle ayni asagi yukari dogum sonrasi despresyon yasadim.bebeğime tek basima baktim kimsem yoktu. annesi yüzünden de ayrıca kötü günler geçirdim maalesef. bunu aleyhime kullanacak psikolojisi bozuk bakamaz bebege diye. Hukukcu arkadaslar var mi Nasıl korurum bebeğimi. Hayatta tek pişman olmadığım şey bebeğim çünkü. onu kaybedemem. Benden daha iyi kimseler bakamaz ona. Evet psikolojim bozuldu dogumdan sonra kabul ediyorum ama beni anlayacak bir esim, yanimda kimsem olmadigi icin bozuldu. Bebegimi İlerde De alamaz dimi. Büyüyünce filan? Bide davayı o mu açsın ben mi
Davayı siz açarsanız nafaka alamazsınız bunu unutmayın Bu yüzden davayı o açsın
Maalesef öyle oldu canım. .Birilerinin psikolojisi bozuk demesi ile mahkeme karar vermez adliyede psikologlar var değerlendirmeye alınır ki lohusalık depresyonu normal karşılanabilir bir durum hele üzerine o kv ile yasadıklarını biliyorum. Şaşırdığım konu eşin kv ile ilgili sana destekti diye hatırlıyorum görüşmemeni anlayışla karşılıyordu nasıl bu raddeye geldi üzüldüm
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1063366383766102&id=191463117623104
Inceleyin derim. Valla ben de yaşadım bu sıkıntıları hem de esim ve ailesi yüzünden. Kavga anında bebeği bırak git dedi öyle mi dedim tamam gidiyorum bak çocuğuna dedim. Çıktım gittim tutuştu tabi olur mu böyle birşey evde oturup çocuk mu bakacak? Kısacası blofu yemedim bir daha da cesaret edemedi. Tavsiye değildir sadece yaptığımı anlattim
Tazminat için de böyle bir şart yok ki. Adam kusurlu tarafsa öder.Diğer birçok arkadaşın da söylediği gibi, bebeği sizden alamaz. Hırsızlık, casusluk, istismar vb gibi ağır suçlar olmadığı müddetçe. Veya şizofreni gibi bir psikolojik sorun olması gerekir. Lohusa depresyonuyla alamaz sizden.
18 yaşına kadar, siz istemediğiz müddetçe, sizin izniniz dışında asla göremez de. Belirtilen zaman dışında.
Davayı açma konusu da, eğer tazminat almak istiyorsanız onun açmasını bekleyin. Yok bana sadece çocuğuma nafaka da kafi diyorsanız siz açabilirsiniz.
Tazminat için de böyle bir şart yok ki. Adam kusurlu tarafsa öder.
Bir gecede medeni kanun değişti herhalde.Velayet için yaş şartı getirilmiş, tazminat ve nafaka isteyebilmek için davalı taraf olmak gerekiyor falan filan.
Allah'ım şimdi ağlayacağım; ama gülmekten.Velayet 18 yaşına kadar veriliyor, haberiniz yok sanırım? Çocuk artık reşit olduğu için velayete ihtiyacı kalmıyor.
Konu sahibinin anlattığı kadarıyla, sadece psikolojik sıkıntılar var. Ve bu da tazminat sebebi olmaz, eğer bayanın kendisi açarsa. Nafaka ise her halükarda bağlanıyor Zaten.
Kadıncağız "belirlenen günler haricinde" istemezseniz göremez demiş. Sanırım o konuda haklı.Allah'ım şimdi ağlayacağım; ama gülmekten.18 yaşına kadar sizin izniniz olmadıkça göremez demişsiniz, şartlar oluşursa isterse velayeti bile alır, izniniz olmazsa göremez demek saçmalamak sadece. Nafaka da her halükarda bağlanmıyor, şartları varsa bağlanır. Hatta şartlar diğer tarafa uyuyorsa erkeğe bağlanır. Tazminat için de şartlar var, onlar sağlanırsa verilir, sağlanmıyorsa adam sırf boşuyor diye tazminat vermeye hükmedilmez.
Rica ederim ben de çok severek takip ediyorum:))sayenizde çok güzel bir sayfa keşfettim, teşekkür ederim. insan ilişkileri dışında çocuk yetiştirme konusunda da çok güzel yazılar var, bütün hanımlara tavsiye ederim.
Allah'ım şimdi ağlayacağım; ama gülmekten.18 yaşına kadar sizin izniniz olmadıkça göremez demişsiniz, şartlar oluşursa isterse velayeti bile alır, izniniz olmazsa göremez demek saçmalamak sadece. Nafaka da her halükarda bağlanmıyor, şartları varsa bağlanır. Hatta şartlar diğer tarafa uyuyorsa erkeğe bağlanır. Tazminat için de şartlar var, onlar sağlanırsa verilir, sağlanmıyorsa adam sırf boşuyor diye tazminat vermeye hükmedilmez.
Karılarını çocuklarıyla hele ki bebekleriyle tehdit eden adamları parçalayasım geliyor. Bunu yapan adamlara yanaşmayın bu insanlar karakter yoksunu kimseler. Evladını düşünen baba onu annesinden ayırmayı istemez zaten. Savaşmanın bile bi etiği bi adabı vardır. Kocanın sana yaptığı seni sırtından vurmaya çalışmak. Senin yerinde olsam 4 aylık süt çocuğumu benden alma tehditleri savuran bu adamla onun anlayacağı dilden konuşurum. Hukukçu arkadaşlar daha doğru bilgi verirler ama yüz kızartıcı bi davranışın veya psikiyatrik bi sorunun yoksa o bebeği senden başka kimseye vermezler. Sen annesin, böyle çapsız tehditler karşısında sinme. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?