doğumdan sonra boşanma. .

Keşke kotu bosanmasaniz. Ortada anneye babaya ihtiyacı olan,bi,can var. Eğer şiddet meyillisi anlayışsız bi koca değilse ben olsam derdim ki,bak biz anlasamiyoruz bosaniyoruz bu,bebek,ikimizin onu istediği zaman görmek senin,hakkin,ama onun bana ihtiyacı var anne sütüne ayrica ihtiyacı var vs gibi konusup anlsma saglardim sonuncta siz bu bebegi kanlı,bicakliyken yapmadiniz anlasamiyosaniz arkadas gibi olun bosanin

Birilerinin psikolojisi bozuk demesi ile mahkeme karar vermez adliyede psikologlar var değerlendirmeye alınır ki lohusalık depresyonu normal karşılanabilir bir durum hele üzerine o kv ile yasadıklarını biliyorum. Şaşırdığım konu eşin kv ile ilgili sana destekti diye hatırlıyorum görüşmemeni anlayışla karşılıyordu nasıl bu raddeye geldi üzüldüm

Asla yüz kızartıcı bişey yok . Lohusa depresyonu yaşadım ve psikoloğa gittim kullanacağı şey bu
Mahkeme gittiğin psikologdan da rapor isteyebilir sen psikologdan rapor istesen sana vermez çünkü adli vaka. Ama mutlaka mahkemeye gittiğin psikoloğu ne kadar süre gittiğini ve kendisinden bilirkişi raporu arz ettiğini belirt. zaten uzman lohusa depresyonu olduğunu kronik bir psikolojik rahatsızlık olmadığını belirtecektir

Nasıl yani ? Evlendikten sonra beraber bir araba ve bir ev aldık. Bunları ortak aldık sonucta. Ben nasıl alicam ki . Aldatma şiddet vs yok

Evlendikten sonra aldiginiz hersey ortaktir. Bosanma davasi acarken esyalari satamayacagina dair bi belge de cikarrin. Mahkeme sonuclanmadan satamaz ve alinan hersey ortak olarak bolunur. Belki evi yada esyayi baskasina devretmis bile olabilir. Uyanik olun. Eminim esinizin aklinda kirk tilki vardir. Eger psikolojinizin bozuk oldugunu soylerse de iyi oldugunuza dair rapor alirsiniz. Kucuk bi cocugu annesinden kimse alamaz. Ama sizin guclu olmaniz ve kararli olmaniz gerek. Dedigi seylerden korkuyor imaji vermeyin.

Ya okumuş memur olmussunuz bu pısmıslık neden yahu ?
Sizin kronik bi akıl hastaliginiz falan var mı sanıyorum ki yok ?
Ee daha ne herkes zaman zaman psikoloğa gider gitmeli de zaten.
Yok şunu diyeceğim yok bunu diyeceğim diyen insanımsilardan neden korkuyorsunuz?
O size intihara yeltendi mi dedi siz de onu şiddet uyguladin derim diye tehdit edin.
Ee herkes herkesi tehdit edebilir iftira atabilir önemli olan kanitlardir.

Bebek sonrası neredeyse hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz. Şuan her şeyin dumanı ustunde tüttüğü için çok canınız yanıyor. Bebek büyüdükçe ne annesiz ne babasız olamayacağını daha net göreceksiniz. Erkekler sinirlendi mi kadınlara göre daha hızlı yorgan yakıyor.

Size tavsiyem klinik psikologa müracaat edin ve ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek düzene koyun. Boşanmak aslında sorundan kaçmak oluyor. Hayatimiz hep sorunlarla... Olan bebeğinize olacak. Kiyamam ona!

Bu arada doğum sonrası depresyon geçicidir. Şayet eminseniz dava dosyasına uzman raporu koymaniz kanit icin yeterli olacaktır. 6 yaşına kadar bebek sizin ama sonrasında eşiniz dava açıp velayeti alır ya da ortak olabilir.

Maalesef öyle oldu canım. .
Zamanla yipratti bizi pislik kadın. En son yanına gitti sanırım doldurdu yine ama esim asla kabul etmiyor tabi. Amacına ulaşti anası sonunda. .

sayenizde çok güzel bir sayfa keşfettim, teşekkür ederim. insan ilişkileri dışında çocuk yetiştirme konusunda da çok güzel yazılar var, bütün hanımlara tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun,bebeğinizi sizden alamaz hiç korkmayın. Anlaşmalı boşanmaya ikna ederseniz hem tek celsede biter,hem canınız sıkılmaz. Otursun sonra da anasının dizi dibinde

Diğer birçok arkadaşın da söylediği gibi, bebeği sizden alamaz. Hırsızlık, casusluk, istismar vb gibi ağır suçlar olmadığı müddetçe. Veya şizofreni gibi bir psikolojik sorun olması gerekir. Lohusa depresyonuyla alamaz sizden.

18 yaşına kadar, siz istemediğiz müddetçe, sizin izniniz dışında asla göremez de. Belirtilen zaman dışında.

Davayı açma konusu da, eğer tazminat almak istiyorsanız onun açmasını bekleyin. Yok bana sadece çocuğuma nafaka da kafi diyorsanız siz açabilirsiniz.

Tazminat için de böyle bir şart yok ki. Adam kusurlu tarafsa öder.
Bir gecede medeni kanun değişti herhalde. Velayet için yaş şartı getirilmiş, tazminat ve nafaka isteyebilmek için davalı taraf olmak gerekiyor falan filan.

Velayet 18 yaşına kadar veriliyor, haberiniz yok sanırım? Çocuk artık reşit olduğu için velayete ihtiyacı kalmıyor.

Konu sahibinin anlattığı kadarıyla, sadece psikolojik sıkıntılar var. Ve bu da tazminat sebebi olmaz, eğer bayanın kendisi açarsa. Nafaka ise her halükarda bağlanıyor Zaten.

4 aylık çocukla ayrılmak istiyor bir de çocuğu alacakmış yok yaaa varya o adamı anasından doğduğuna pişman et en iyi avukatı tut donuna kadar al şerefsiz herif

Allah'ım şimdi ağlayacağım; ama gülmekten. 18 yaşına kadar sizin izniniz olmadıkça göremez demişsiniz, şartlar oluşursa isterse velayeti bile alır, izniniz olmazsa göremez demek saçmalamak sadece. Nafaka da her halükarda bağlanmıyor, şartları varsa bağlanır. Hatta şartlar diğer tarafa uyuyorsa erkeğe bağlanır. Tazminat için de şartlar var, onlar sağlanırsa verilir, sağlanmıyorsa adam sırf boşuyor diye tazminat vermeye hükmedilmez.

Kadıncağız "belirlenen günler haricinde" istemezseniz göremez demiş. Sanırım o konuda haklı.

Cahille tartışma cahil olursun! Mesajımı daha sağlam kafayla okuyun da öyle cevap yazın.

Ben kadına nafakadan bahsetmiyorum. İlk mesajımda belirttiğim üzere, çocuğa verilecek nafakadan bahsediyorum.

İkincisi 18 yaşına kadar, hakim şu gün şu kadar saat görecek baba çocuğu diyor. Eğer anne, kendi rızasıyla daha fazlasına izin verirse verir. Fakat vermezse, 1 saat dahi gecikse, polisi aradığında, çocuk polis zoruyla alınır babadan.
Yine mesajımda belirttiğim ve sizin de algılayamadığınız üzere, mahkemenin belirlediği zaman dışında, anne izin vermediği müddetçe, babanın çocuğu görme hakkı yoktur.

Yine mesajımda belirttiğim üzere, eğer erkek boşanma davası açarsa, erkeğin belirli bir miktar ödeme zorunluluğu var.

Fakat kadın açarsa, bu şartlara göre değişir.

Konu sahibinin konusunu baltalayıp da, benimle birebir diyaloğa girmeyin!!!

+10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…