- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Amcamın oglu karısını yatakta adamla bastı ona ragmen mahkeme cocugu anneye verdi 13 yasında kadar annede 13 yasından sonra babası alacak velayetiniAnne kotü isler kariştirmadihi sürece yani aldatma vs bebek annededir daha sut kuzusu kim ayirir ama turkiyede hersey bi adamla hallediliyo yani adliye bi adaminin olmasi yeterli
Psikolojisi bozuk diyecek. Ben doğumdan sonra zor günler yaşadım bebeğim emmedi vs vs tek kaldım, annesi hiç susmadi vs bunlar beni çok yipratti. Bunu kullanacak. Biliyorum nasıl engellerim. Büyüyünce alır mı peki . Maddi olarak gücüm var. Dedigim gibi memurum alamaz dimi? Psikolojimi bahane edip ? Eminim bir sürü iftira atacak. İntihara yeltendi diyeceğim diyor çünkü. Korkuyorum
Amcamın oglu karısını yatakta adamla bastı ona ragmen mahkeme cocugu anneye verdi 13 yasında kadar annede 13 yasından sonra babası alacak velayetini
Sanırım kendi aralarında oyle anlaştılar. Ama velayetide alamadı zatenmahkeme kararında böyle mi yazıyor yoksa kendi aralarında mı böyle anlaştılar
ciddi anlamda soruyorum cevabınız önemli benim için
Davayı siz açarsanız nafaka alamazsınız bunu unutmayın Bu yüzden davayı o açsın4 aylık bir bebeğim var.. eşimle doğumdan sonra resmen koptuk birbirimizden. Anlasamiyoruz. Benimle evlendiği için pişman olduğunu söylüyor. Boşanmak istiyor. Bende istiyorum. Yalnız kafama takılan şu ; çalışıyorum memurum bebeğime bakacak maddi gücüm gayet var ama bebeği eşim almak istiyor. Ona vermezler dimi. Bebeğim hala anne sütü alıyor.ona asla vermek istemiyorum asla. Onunda maddi gucu benimle ayni asagi yukari dogum sonrasi despresyon yasadim.bebeğime tek basima baktim kimsem yoktu. annesi yüzünden de ayrıca kötü günler geçirdim maalesef. bunu aleyhime kullanacak psikolojisi bozuk bakamaz bebege diye. Hukukcu arkadaslar var mi Nasıl korurum bebeğimi. Hayatta tek pişman olmadığım şey bebeğim çünkü. onu kaybedemem. Benden daha iyi kimseler bakamaz ona. Evet psikolojim bozuldu dogumdan sonra kabul ediyorum ama beni anlayacak bir esim, yanimda kimsem olmadigi icin bozuldu. Bebegimi İlerde De alamaz dimi. Büyüyünce filan? Bide davayı o mu açsın ben mi
Böyle bir şey de yok. Erkek de kadın da davanın kim açtığı önem arz etmeksizin nafaka talep edebilir. Nafaka alabilmek için karşı tarafın kusurlu olması da aranmaz ayrıca.Davayı siz açarsanız nafaka alamazsınız bunu unutmayın Bu yüzden davayı o açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?