doğumdan sonra boşanma. .

Kanunen 8 yaş nerde yazıyor ya asfhkl
Konu sahibesi burda yalan yanlış bilgi verecekler, bi avukatla uzun uzadıya konuş, ileride olabilecek durumları anlatır zaten, bir danışma ücreti vereceksin sadece, kafan rahat eder en azından doğru bilgi ile.

Ay kıyamam ben sana yaa. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.

Lohusa depresyonuna girdigin için ona ve annesine tazminat davası bile açabilirsin. Sana tavsiyem gittiğin psikologdan rapor al ona koz bırakma.

Psikoloğa gitmeniz iyi bile bence...
Lohusa depresyonuna bugün kadınların yarısı giriyor zaten, siz yardım alıp aşmayı hedeflemişsiniz, kendiniz ve çocuğunuz için doğru olanı yapmışsınız. Gitmeyip evde kafayı yeseydiniz daha mı güvenilir ebeveyn olacaktınız?

Takılmayın ufak şeyler bunlar..4 aylık süt bebeğini kimse annesinden ayırmaz.
Daha önce bebeği terk etmişliğiniz, bebeğe zarar vermişliğiniz yada koruyamadıgınız bir durum yoksa endişe etmeyin.

Canım hiç üzme kendini o çocuğu her halükarda mahkeme sana verir.Anne sütü le beslenen bebeği babaya vermezler olağanüstü bir hal olmadan -ki doğum sonrası depresyonu günümüzde çoğu kadın yaşıyor- senin aleyhine işlemez durum.Bu arada depresyon olduğun zamanlarda ilaç tedavisi gördün mü? Görsen de sıkıntı olacağını sanmam ama zaten ilaç kullanmadıysan kanıtlayamaz bile. Hakkınızda hayırlısı olsun

Birlikte aynı yastığa baş koyuyorsun, evlat sahibi oluyorsun, ondan sonra işler değişince hemen çirkinleşiyor bazı adamlar. Küçücük bebeği anneden ayırmayı dile getirmek bile korkunç bir şey.

Korkmayın sakın. Hukukçu arkadaşlar söyleyeceğini söylemiş zaten. Benim ömrüm velayet davalarıyla geçti. Babam huzursuzluk veriyordu durmadan. Hatta kanıt yaratmak için bir gün telefonda sesimi tanımazdan gelip, adam var evde, adam açtı telefonu gibi abuk işlere bile girdi. Bir de küçücük çocuğum yani, sesim nasıl erkek gibi çıkabilir. Üstelik babam üst düzey memurdu. Annem düz memurdu. Hiçbir şey olmadı. Alamadı yani merak etmeyin.

Anne kotü isler kariştirmadihi sürece yani aldatma vs bebek annededir daha sut kuzusu kim ayirir ama turkiyede hersey bi adamla hallediliyo yani adliye bi adaminin olmasi yeterli

Ev ve arabayi noterr gidip satiş yapmasini engelleyecek yazi vereceksin ona ne deniyor unuttum ama evlendikten sonra yapilan mal mulk ortadan ikiye bolunuyo

Kocan salak galiba bi çocuğun yeri annesinin yanidir. Üstelik emen çocuğu isteyecek kafaya kafa denilmez.

Bebeğin anne sütü almasa bile gene alamaz.O kadar küçük bebek anneden ayrılmaz.Her türlü çirkinleşecektir tabii dava sürecinde.Lohusa depresyonuydu geçti bitti.Bu gelip geçici bir süreç.Bunu nasıl kullanabilirki.Allah yardımcın olsun.Evladına sarıl.Üzme kendini.

Anne kotü isler kariştirmadihi sürece yani aldatma vs bebek annededir daha sut kuzusu kim ayirir ama turkiyede hersey bi adamla hallediliyo yani adliye bi adaminin olmasi yeterli
Amcamın oglu karısını yatakta adamla bastı ona ragmen mahkeme cocugu anneye verdi 13 yasında kadar annede 13 yasından sonra babası alacak velayetini

intihara yeltendiniz mi peki?

veya psikolojik tedavi için bir hekime başvurduysanız reçete edilen ilaçlarınız ortadadır.

neden bu kadar korkuyorsunuz?

4 aylık bebeğe baba mı bakabilir anne mi?

elbette bunu hakim değerlendirecektir.

rahat olun.

sindirilirseniz, korkarsanız üzerinize gelir daha fazla...

ki boşanmak konusunda gerçekten ikinizde kararlı mısınız, ne gibi durumlar yaşandı, doğum öncesi ilişkiniz nasıldı, sonrasında her ikiniz birlikte mi depresyona girdiniz acaba...?

Amcamın oglu karısını yatakta adamla bastı ona ragmen mahkeme cocugu anneye verdi 13 yasında kadar annede 13 yasından sonra babası alacak velayetini

mahkeme kararında böyle mi yazıyor yoksa kendi aralarında mı böyle anlaştılar
ciddi anlamda soruyorum cevabınız önemli benim için

Çok zor bir çocuğun babaya verilmesi. Anne çocuğa zarar verebilecek durumdaysa verirler babaya. O psikologa gittin senin psikolojin bozuk dediğinde kuzu gibi kabul etmeyeceksiniz herhalde. Ailesinin ve kendisinin sana psikolojik şiddet uyguladığını, lohusa depresyonuna onlar yüzünden girdiğini, hiç destek görmediğini, sürekli aşağılandığını ve yıkıcı yönde eleştirildiğini, bebek bir kaç günlükken kendisinin sana senden anne olmaz dediğini ve bilinçli bunalıma soktuğunu vs yapıştır gitsin. Hatta sana, senin intihar ettiğini ya da eğilimli olduğunu söyleyerek çocuğu almakla tehdit ettiğini her şeyi döktürür avukatın. Tanığın da vardır heralde. Seni korkutmasına izin verme.

Cnm ben şimdi boşanma asamasindayim bir yaş iki aylık oğlum var kesinlikle velayet anneye verilio ileridede velayet konusunda sıkı kurallar varmış atıyorum anne bakamiosa yada zarar veriosa ozamn alabilirmis ama buda çok zormuş bilgin olsun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1063366383766102&id=191463117623104
Inceleyin derim. Valla ben de yaşadım bu sıkıntıları hem de esim ve ailesi yüzünden. Kavga anında bebeği bırak git dedi öyle mi dedim tamam gidiyorum bak çocuğuna dedim. Çıktım gittim tutuştu tabi olur mu böyle birşey evde oturup çocuk mu bakacak? Kısacası blofu yemedim bir daha da cesaret edemedi. Tavsiye değildir sadece yaptığımı anlattim

Davayı siz açarsanız nafaka alamazsınız bunu unutmayın Bu yüzden davayı o açsın

Davayı siz açarsanız nafaka alamazsınız bunu unutmayın Bu yüzden davayı o açsın
Böyle bir şey de yok. Erkek de kadın da davanın kim açtığı önem arz etmeksizin nafaka talep edebilir. Nafaka alabilmek için karşı tarafın kusurlu olması da aranmaz ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…