Ben de öyle hissediyorum. Hatta dün doğum günümdü,soranlara her sene bi yaş ilerliyodu bu sene 10 yaş gibi geldi dedim. Görüntüde bişiy yok aslında, o anlamda çok kötü hissetmiyorum. Ama ruhen biraz yaşlanmış hissediyorum. Eve hapsolmuş hissediyorum, bi daha hiç işe dönemezmişim gibi. Oğlumda çok huysuz her dışarı çıktığımda pişman ediyo beni saolsun. Umarım daha da ilerleyip ciddi bi boyut almaz, bööle bi can sıkıntısı gibi olur geçer :gitme:
aynı benım hıssettıklerımı hıssedıyorsun kımseyede birşey belli etmemeye çalışıyorum eşimle dışarı cıktık bebeği anneme bıraktık uyuttuktan sonra onsuzda duramıyorum cıktıgım yerlerden zevk almıyorum.kımseyle muhabbet etmek ıstemıyorum sankı bazen yataktan bıle kalkmak ıstemıyorum bende kılo verımı olmuyor tam tersı can sıkıntısından ha bıre yıyorum ınsallah saclarımda dokuluyo durup dururken gozumden yas gelmeye baslıyo aglamalı oluyorum... kocama karsı asırı sınırlıyım hıc bısey yokken terslıyorum
uykusuluk çocuk durmuyo pffff onsuzda olmuyo annemd iyo bırak bigün kalksın yok diyorum gece uyamıpta yatağında görmessem kötü olurum 20 gün önce eşimin iş yemeği vardı gittik eğlenceliydide fakat aklım yavrumdaydı aklıma geldiçe ağlıyasım eldi ilk defa uzak kalmıştım anlamadım gitti .. ama şü varki hayatım tamamen değişti kocamla aram bile değişti herşey değişti hep böylemi olcak büyümesini umut ediyorum belki o zamn düzelir diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?