Doğumdan sonra hayatının değiştiğini düşünenler ve eski hayatını özleyenler buraya.

istanbulda olsam şehrin altını üstüne getiririm bikere insanları çok sıcak hemen dost olurum birileriyle burdakiler malesef selamı almıyolarr
neden çünkü ben istanbul kızıyım gelinlerine akıl verirrim aç.tırırım onları die korkuyolarmış kaynanamdan duydum çok üzüldüm kalsın onların gelinleri onlara dedimki bende normal biriyim tek açık yerim saçlarım

ah ah ben napıyım kızlar bebeğimin 40'ı henüz çıktı ben yeni ev aldık ama mütahit söz verdiği tarihte evi teslim edemedi diye eşyalarımı boş bir dükkana eşim ben ve bebeğim annemlere küçücük bir odada kalıyoruz hadi onu bırakın ev sobalı yattığımız odada ufo yakıyoruz 300 tl elektrik parası'nı biz ödüyoruz zoruma gidiyor evimde olsam 300 tl doğalgaz faturası zoruma gitmez hadi onuda bırakın burası resmen dağ başı hadi ondanda vargeçtim üvey babam var adam resmen haber hastası eve gelir gelmez kumandayı alır nerede haber var onu seyreder ayrıca bebek ağlasa sorun olur hadi onuda atalım bir kenera ben ne zaman bir yere gitmek istesem annem dünyanın lafını söyler nereye bu soğukta falan ah ah kızlar ben napıyım resmen pisikolojim bozuldu bundan dolayı keşke bazen bebeğim olmasaydı diyorum çok fenayım çok ayrıca daha evin biteceği yok gibi

ayy cok kotuymus buda ne bıcım sey oda zor ya ev bark deiştirmek tanımadıgın ınsanların arasına karısmak farklı kulturlerle tanısmak ıstanbulda bıle olsan aynısını cekıyosun sen merak etme belkı sacın acık denmıyo ama ınsanları kalıba koyup konusuyolar bunu benımde ılk oturdugum yer oleydı esımın buyudugu mahalle ve sureklı bızım hayatımızı desıyorlardı ben zengın kızıymısım esım benımle param ıcın evlenmıs muhabbetlerı donuyordu... akrabaları desen nerde neyım var dıye arastırıyordu... annesı desem hıc bıseyımı beyenmez ben zaten sıkıntıdayım gecenlerde yanında ıyı bakmıssın cocuguna ama masallah fılan dedıler ısı ne bakıcak tabı butun bısı yaptıgımı var evde dedı benım hıc bıseyde ıyı olmamamı ıstıyo herseyı ona sorayım ele karıscagına yele karıs demıyolar bosuna atalarımız.cektım geldım ıstanbulun dıger ucuna yaz gelse bende tanısırımda kısın herkez evlerınde bakalım yazın kendıme gelırım ınsallah

allah yardımcın olsun cnm gercekten cok zor esının aılesınde kalmayı neden dusunmuyorsun bu kadar zor bır durumdaysan sızın taraftan sonucta kocanın aılesı sıze o kadar yuklenmemelerı gerekır cunku daha rahat edersın belkı

sahidende senin işinde çok zormuş arkadasım insan yanlız olsa sıkılır bizim gibi sen bide milletin kahrını çekiyon.bu arada bişey soracam belki konuyla alakalı değil ama evi hangi semtten kaça aldınız belki bizde tayin isteriz ileride istanbula.gücümüz yetermi acaba oralara?

cnm ıstanbulda fıyatlar cok deişken semt semt deişiyo 300 mılyara ev varken 50 mılyarada buluyorsun

canım ümraniye çekmekö'de dublex aldık 140.000 tl ama 80.000 - 90.000 tl 'yede bulabilirsin bu arada eşimin ailesi gölcük'te oturuyor

cnm ıstanbulda fıyatlar cok deişken semt semt deişiyo 300 mılyara ev varken 50 mılyarada buluyorsun

anladım canım.benim eşim öğretmen ortalama 2000 lira maaş.yani orta halliler için olan semtleri sordum ben.gecekonduda olmasın yalıda beklemiyom tabi

altını üstüne getirsem ne olacakki. bebeğim doğmadan önce çok gezdik eşimle. benim istediğim dertleşip paylaşacağım dostluklar. avrupa yakasında oturuyorken çok iyi arkadaşlarım olmuştu. Anadolu yakasına taşınınca eskisi gibi görüşemez olduk.
kışın rehaveti çökmüş üstümüze bence:) inşallah yazın dha güzel olur çıkıp gezdikçe bizde kendimize geliriz...

Canım Allah yardımcın olsun hepsi geçici inş. sonrası güzel olacak

kızlar bende yalnızım burda devamlı evde olmaktan paslandım alışverişe gitmek istemiyorum ki alışverişi seven ben eski kiloma dönemedim bide kafama takılan bi durum var 1 kere adet oldum sonra olmadım hamilelikten korkmaya başladım evde test yaptım ama güvenmiyorum onlara yarın kan testi yaptırcam bu ara midem de bulanıyor umarım psikolojiktir benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba.........

bence doğum sonrası yaşanan mutsuzluklar hamilelik öncesi ve hamileliğe dayanıyo... öncelikle hamile kalmadan önce anne adayı tüm ihtimalleri ( en olusuza varana kadar) düşünerek bunalral ne kadar başa çıkabileceğine tartmalı ve bunun sonucunda bebeğe karar vermeli... hamilelik süresince de anne adayı kendine olabildiğince dikkat etmeli,, mesela doğumdan sonra moralini bozacak gereğinden fazla kilolar almamak gibi... herşeye toz pembe düşlerle bakarak çocuk yapmaya karar vermek devamında da aman ben hamileyim şimdi yemeyecem de ne zman yiyecem diyip aşırı kilo almak bence lohusa sendromu dedikleri şeyi tetikliyo....
tabi bu düşüncem Allah korusun hastalık veya başka etkenlerden kaynaklı can sıkıntılarının olmaması durumda geçerli... sağlık yada herhangi ciddi bi problem varsa ona bişey diyemem...

anladım canım.benim eşim öğretmen ortalama 2000 lira maaş.yani orta halliler için olan semtleri sordum ben.gecekonduda olmasın yalıda beklemiyom tabi
ben beylıkduzunde oturuyorum evler cok guzel fıyatlarıda 90 la 140 arası fılan orta kademe bı yerde evler 110 cıvarları

canım doğum sonrası adet düzensizliği olabiliyor... ayrıca evde yapılan testlerde yeterince güvenli.. tabi reglin 10 günden az gecikmişse yanılma ihtimali var... ben de geçenlerde yaptım negatif çıktı 5 gün sonra falan da regli oldum...

bazı annelerde oluyomus cnm emzırırken adetler duzensız oluyomus bende cok gec oldum daha yenı oldumilk kez mıde bulantısı bendede var ben sezeryanla dogum yaptım belkı ondandır dıye dusundum
bazende basım donuyo cunku aynı hamıleymıs gıbı ama yok bısı

şeydacım seninki ekstra bi durum olmuş.. umarım en kısa sürede düzenine kabvuşursun...

teşekkürler canım benim 1 ay geçti bide midem bulanıyo bu ara oyüzden korktum ihtimal omasada oğluma hamileliğimde idrar testinde çıkmamıştı bu yüzden kan testi yaptırayım içim rahat etsin

eltim doğumdan 16 ay sonra regl oldu :1shok: ama hiçte kafasına takmadı neden olmuyorum diye.
ben 3. ayımda oldum 2. reglimde geldi. şimdilik düzene girdik bakalım...
adet olamayanlar kafanıza takmayın bu kişiden kişiye değişiyor. ben hattakeşke biraz daha olmasaydım diyorum:)
bu arada migde bulantıları bendede bu aralar hat safhada akannehir

gerçkten canım sıkılıyo sanki eski haytım yokmuş gibi oğlumu çokkk seviyorum Allah yokluğunu göstermesin ben neler çektim onu bulana dopurana akdar 9 ay yattım yazından ortasında millet gezerken ben evde yattım ( ama çok değişti kimse bizi çocuk var diye istemeiyo gibi geliyo ( ne bilim işte ümidim yaz olsun en azından braz büyür parkta markta oyalanır heralde millet daha beter olur diyo moralim daha çok bozuluyo .. Bence en azından uykuları uzar ayrıca oyundan anlar parkta markta havuzda alışveriş merkezlerinde durur diye düşünüyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

pfff kilolor o biçim bende hiç bi kıyafetim olmuyo yeminederim hepsini dağıttım moral bozuklluğundan ve kıyafet bile almak istemiyorum hiç yakıştırmıyorum iyice dağıttım kendime bakmıyoum yayıldım da yayıldım eşimlede eskisi gibi değiliz kavgalar çoğaldı hiç tahammül edemiyorum ona da

simdi bebeklerimiz ufak yine ozluyolar asıl buyuyup yaramazlık yapmaya basladıklarında ıstemıycek kılolara gelınce ben cok dıkkat ettım ama yınede aldım bırde sezeryan karnım var sarkık ona gıcık oluyorum aynen bende kıyafet almıyorum kendıme saclarım dokuluyo sac taramıyorum bır yandanda korkuyorum erkek mılletı anlamaz bı sıkıntılardan gozu kayar baskalarına dıye kocam sıkma canını ben senı cok beyenıyorum dıyo ama ne bılım ben beyenmıyorum bu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…