ah ah ben napıyım kızlar bebeğimin 40'ı henüz çıktı ben yeni ev aldık ama mütahit söz verdiği tarihte evi teslim edemedi diye eşyalarımı boş bir dükkana eşim ben ve bebeğim annemlere küçücük bir odada kalıyoruz hadi onu bırakın ev sobalı yattığımız odada ufo yakıyoruz 300 tl elektrik parası'nı biz ödüyoruz zoruma gidiyor evimde olsam 300 tl doğalgaz faturası zoruma gitmez hadi onuda bırakın burası resmen dağ başı hadi ondanda vargeçtim üvey babam var adam resmen haber hastası eve gelir gelmez kumandayı alır nerede haber var onu seyreder ayrıca bebek ağlasa sorun olur hadi onuda atalım bir kenera ben ne zaman bir yere gitmek istesem annem dünyanın lafını söyler nereye bu soğukta falan ah ah kızlar ben napıyım resmen pisikolojim bozuldu bundan dolayı keşke bazen bebeğim olmasaydı diyorum çok fenayım çok ayrıca daha evin biteceği yok gibi
ah ah ben napıyım kızlar bebeğimin 40'ı henüz çıktı ben yeni ev aldık ama mütahit söz verdiği tarihte evi teslim edemedi diye eşyalarımı boş bir dükkana eşim ben ve bebeğim annemlere küçücük bir odada kalıyoruz hadi onu bırakın ev sobalı yattığımız odada ufo yakıyoruz 300 tl elektrik parası'nı biz ödüyoruz zoruma gidiyor evimde olsam 300 tl doğalgaz faturası zoruma gitmez hadi onuda bırakın burası resmen dağ başı hadi ondanda vargeçtim üvey babam var adam resmen haber hastası eve gelir gelmez kumandayı alır nerede haber var onu seyreder ayrıca bebek ağlasa sorun olur hadi onuda atalım bir kenera ben ne zaman bir yere gitmek istesem annem dünyanın lafını söyler nereye bu soğukta falan ah ah kızlar ben napıyım resmen pisikolojim bozuldu bundan dolayı keşke bazen bebeğim olmasaydı diyorum çok fenayım çok ayrıca daha evin biteceği yok gibi
sahidende senin işinde çok zormuş arkadasım insan yanlız olsa sıkılır bizim gibi sen bide milletin kahrını çekiyon.bu arada bişey soracam belki konuyla alakalı değil ama evi hangi semtten kaça aldınız belki bizde tayin isteriz ileride istanbula.gücümüz yetermi acaba oralara?
cnm ıstanbulda fıyatlar cok deişken semt semt deişiyo 300 mılyara ev varken 50 mılyarada buluyorsun
ben beylıkduzunde oturuyorum evler cok guzel fıyatlarıda 90 la 140 arası fılan orta kademe bı yerde evler 110 cıvarlarıanladım canım.benim eşim öğretmen ortalama 2000 lira maaş.yani orta halliler için olan semtleri sordum ben.gecekonduda olmasın yalıda beklemiyom tabi
kızlar bende yalnızım burda devamlı evde olmaktan paslandım alışverişe gitmek istemiyorum ki alışverişi seven ben eski kiloma dönemedim bide kafama takılan bi durum var 1 kere adet oldum sonra olmadım hamilelikten korkmaya başladım evde test yaptım ama güvenmiyorum onlara yarın kan testi yaptırcam bu ara midem de bulanıyor umarım psikolojiktir benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba.........
bazı annelerde oluyomus cnm emzırırken adetler duzensız oluyomus bende cok gec oldum daha yenı oldumilk kez mıde bulantısı bendede var ben sezeryanla dogum yaptım belkı ondandır dıye dusundumkızlar bende yalnızım burda devamlı evde olmaktan paslandım alışverişe gitmek istemiyorum ki alışverişi seven ben eski kiloma dönemedim bide kafama takılan bi durum var 1 kere adet oldum sonra olmadım hamilelikten korkmaya başladım evde test yaptım ama güvenmiyorum onlara yarın kan testi yaptırcam bu ara midem de bulanıyor umarım psikolojiktir benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba.........
canım doğum sonrası adet düzensizliği olabiliyor... ayrıca evde yapılan testlerde yeterince güvenli.. tabi reglin 10 günden az gecikmişse yanılma ihtimali var... ben de geçenlerde yaptım negatif çıktı 5 gün sonra falan da regli oldum...
gerçkten canım sıkılıyo sanki eski haytım yokmuş gibioğlumu çokkk seviyorum Allah yokluğunu göstermesin ben neler çektim onu bulana dopurana akdar 9 ay yattım yazından ortasında millet gezerken ben evde yattım ( ama çok değişti kimse bizi çocuk var diye istemeiyo gibi geliyo ( ne bilim işte ümidim yaz olsun en azından braz büyür parkta markta oyalanır heralde millet daha beter olur diyo moralim daha çok bozuluyo .. Bence en azından uykuları uzar ayrıca oyundan anlar parkta markta havuzda alışveriş merkezlerinde durur diye düşünüyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......
pfff kilolor o biçim bende hiç bi kıyafetim olmuyo yeminederim hepsini dağıttım moral bozuklluğundan ve kıyafet bile almak istemiyorum hiç yakıştırmıyorum iyice dağıttım kendime bakmıyoum yayıldım da yayıldım eşimlede eskisi gibi değiliz kavgalar çoğaldı hiç tahammül edemiyorum ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?