orası ole hıc bısey eskısı gıbı olmuycak ama eve kapanmakta zor oluyo yasıtlarımhep bekar bırak cocugu arkadaslarım suraya gıdıyoruz dıyınce kendımı kotu hıssedıyorum bırde evlendım ve hemen hamıle kaldımbu kadar deişiklik bunyeme agır geldı galıba
canım sen kaç yasındasın çokmu erken anne oldun?fazla üzülme olurmu bebeğine yansır o soğukluk.burada eşinede çok iş düşüyor ama sadece senle olmaz bide şu taraftan baksana sen arkadaşlarına göre 1 değil 2-0 öndesin onlar evleneceklerde hamile kalacaklarda doğuracaklarda ooohooo sen o zamana kadar bebişi büyütüp tekrar eski formuna kavuşmuş rahatlamış olursun.oysa onların sıkıntıları daha yeni baslamıs olur.sonuçta bu bir kısır döngüdür insan doğar büyür çoğalırihiç evlenmicek değiller ya merak etme zamanı gelince onlar seni kıskanacak bu kezvereliniortak
benim saçalrım dökülmüyor taramıyorum hiç ondanmı acaba
bakımısızlık diz boyu bendebilmiyorumkismile
ben ençok kimsesizligime yakınıyom etrafımda nebir akrabam nede arkadaşım var 2.5senelik evliyim kimse kimseyle komşu değil nasıl biyerse burası eşim 13
saat 7gün çalışıyo bize kalan vakit akşamları 2saat oda yetmiyo bitane arkadaşımolsa komşum yada dertleşcegim çay içebilcegim bukadar sıkılmazdım sanırsam ailemde istanbulda iyice daralıyom buyüzden
arkadaşım sen beni tarif etmişsin sanırım.aynıyız valla yine sen tekirdağdasın dışarı çıkarsın ne bilim gezersin bende oda yok ben sadece dağdayım eimin görevi nedeniyle 10 ay insan yüzü görmeden evde oturuyom
canım sen kaç yasındasın çokmu erken anne oldun?fazla üzülme olurmu bebeğine yansır o soğukluk.burada eşinede çok iş düşüyor ama sadece senle olmaz bide şu taraftan baksana sen arkadaşlarına göre 1 değil 2-0 öndesin onlar evleneceklerde hamile kalacaklarda doğuracaklarda ooohooo sen o zamana kadar bebişi büyütüp tekrar eski formuna kavuşmuş rahatlamış olursun.oysa onların sıkıntıları daha yeni baslamıs olur.sonuçta bu bir kısır döngüdür insan doğar büyür çoğalırihiç evlenmicek değiller ya merak etme zamanı gelince onlar seni kıskanacak bu kezvereliniortak
bende kimsesizim buralardaailem ,dostlarım,arkadaşlarım,herşey herkes benden çoook uzaklarda... sıkılınca oturup konuşacağım,dertleşeceğim kimsem yok nasıl çevre edinirim bundan sonra daha zor bebekle bir yerede gidilmez çoook sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm...
ya anlamıyorum ne güzel istanbul gibi şehirde yaşıyosun ben van bahçesaray diye biryer duydunmu işte ordayım.6 ay yollarımız kardan kapalı mayısta açılıyor,gidecek bir park bile yok çarşıyı sana söyleyim 2 bakkal 2 manav 1 berber işte hepsi bundan ibaret nasıl güzelmi sence?benneyaptımkibence siz çoook şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?