Doğumdan sonra hayatının değiştiğini düşünenler ve eski hayatını özleyenler buraya.

bende kilomu verdi,m eski kıyafetlerimi giyiyom az bişi kaldı ama kendimi bazen çok çirkin hissediyom bakımsız karga diyom kendime kızımı süslüyom ama kendime gelince salıyom herşey bende ev işi bebek yemeke alışveriş fatuıra odun koşturma yıprandım sanırsam 1haftadır kızlar ciddi şuur kaybım başladı minübüsteyken bianda nerdeyim oluyom başım dönüyo kafam saniyelik duruyo neden acaba hastamı oluyommm

kızlar yapmayın lohusalık sendromu bunlar artık biliyor olmanız lazım
heleki benim sıpa gibi yaramazsa çocuğunuz 6 yıl sürer bu sendrom
ama üzülmeyin hepsi geçiyor
hele saça sakın takılmayın.bütün hücreler yenilendiği için deriniz de dökülüyor aslında ama tabi bunu farketmiyosunuz.sadece doktor kontrolünde biraz vitamin alınki direnciniz artsın.
benim de saçım hiç kalmamıştı ama sonra hepsi geldi.şimdi de kaç yıl sonra başka nednlerden dökülüyo o ayrı tabi:gitme:

aynı sorunlar bende de var yalnız değilmişim demekki evin heryerinden saçlarım çıkıyor( eski kıyafetlerim çok zor oluyor 3 aydır hep evdeyim uykusuzum ama durup düşününce buna değer diyorum tabikide bebeği olmayanlarla aynı değiliz artık olmamız da çok zor sorumluluk hep bizde çünkü ama Allah yokluklarını da vermesin biran önce işe başlamayı istyorum hem stresimi dışarda atarım oğlumla da daha verimli zaman geçiririm

doğumdan sonra hayatım 360 derece değişti benimde evde hapis durumundayım malum havalarda soğuk, haftada bi annemlere giderdik iyi gelirdi kardan dolayı bu hafta gidemedik 10 gündür üst komşu dışında bi yere çıkmadım...
eski hayatımı özlemiyorum aslında meleğim 8 yıl sonra gelince hayat onla başka bi güzel oldu, eski yaşandı ve bitti güzeldi, meleğimlede hayat çok güzel ama özgürlüğüm kısıtlandı, büyüynce rahat ederim diyodum ama tecrübeli anneleri okuyunca bi hayal kırıklığı daha (
benim saçlarımda avuç avuç dökülüyo çok korkmuştum sizdede oluyomuş rahatladım :))

hmm eski kıyafet olayı bende vahim ( bol olanların dışındakilere giremiyorum ((

benim saçalrım dökülmüyor taramıyorum hiç ondanmı acaba
bakımısızlık diz boyu bendebilmiyorumkismile

canım sen kaç yasındasın çokmu erken anne oldun?fazla üzülme olurmu bebeğine yansır o soğukluk.burada eşinede çok iş düşüyor ama sadece senle olmaz bide şu taraftan baksana sen arkadaşlarına göre 1 değil 2-0 öndesin onlar evleneceklerde hamile kalacaklarda doğuracaklarda ooohooo sen o zamana kadar bebişi büyütüp tekrar eski formuna kavuşmuş rahatlamış olursun.oysa onların sıkıntıları daha yeni baslamıs olur.sonuçta bu bir kısır döngüdür insan doğar büyür çoğalırihiç evlenmicek değiller ya merak etme zamanı gelince onlar seni kıskanacak bu kezvereliniortak

aynen ben aynı durumdaydım
şimdi arkadaşım yeni evlendi benimki 7 yaşında
sana özeniyorum diyoa.s

ben ençok kimsesizligime yakınıyom etrafımda nebir akrabam nede arkadaşım var 2.5senelik evliyim kimse kimseyle komşu değil nasıl biyerse burası eşim 13
saat 7gün çalışıyo bize kalan vakit akşamları 2saat oda yetmiyo bitane arkadaşımolsa komşum yada dertleşcegim çay içebilcegim bukadar sıkılmazdım sanırsam ailemde istanbulda iyice daralıyom buyüzden

benim saçalrım dökülmüyor taramıyorum hiç ondanmı acaba
bakımısızlık diz boyu bendebilmiyorumkismile

yok canım ööle bişiy diil. Dökülse anlardın. taradığında zaten avuç avuç dökülüyo, normal zamanda da her yerde saçlar oluyo. :umursamaz:

arkadaşım sen beni tarif etmişsin sanırım.aynıyız valla yine sen tekirdağdasın dışarı çıkarsın ne bilim gezersin bende oda yok ben sadece dağdayım eimin görevi nedeniyle 10 ay insan yüzü görmeden evde oturuyom

ALLAH RAZI OLSUN BÖLE Bı TOPıK AÇTIĞIN ıÇıN VALLA ıÇıMı OKUDUNN olumunekankayizsmile

ahh ahh bendee kendimi bi acayip hissediyorum heran patlamaya hazır bomba gibiyimmm oğluşumu çok seviyorumm ama problemlerimi hiç çözemiyorumm her güne daha karamsar uyanıyorum ne olacak benim bu halim yaaa :uhm:

cnm bnm kıyamam seninki daha zormuş tabikide napalım ekmek davasına duruyoz burda işteeeeolumunekankayizsmile

bende kimsesizim buralarda ailem ,dostlarım,arkadaşlarım,herşey herkes benden çoook uzaklarda... sıkılınca oturup konuşacağım,dertleşeceğim kimsem yok nasıl çevre edinirim bundan sonra daha zor bebekle bir yerede gidilmez çoook sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm...

21ım bıttı 22 ıme gırdım.. ole ama bırden cok deısıklık yasadsım evlendım hamıle kaldım dogum yaptım ve cocugum 20 gunlukken evımı tasıdım daha sessız daha sakın bı yere cıcugum guzel yetıssın dıye bırde asırı laınganlaık var esımın akrabalarıyla ıc ıce oturuyordum herkez karısıyordu herkez konusuyordu bızım yerımıze kaçtım geldım kendı aılemede yakın olmak ıstemedım esıt olsun dıye burası sıte kımsenın bırbırınden haberı yok bı komsu bıle edınemedım dıger arkadaslarımın dedıgı gıbı 2 hafta oncesıne kadar arada anneme gıdıyordum ablama gıdıyordum sımdı onlarda kesıldı ıyıce bunaldım

acarken sadece ıcımı dokmek ıstemıstım ama herkezde varmıs kımseye anlatamıyorsun senınle aynı seylerı suan yasayanlar anlıyo bunu bı kac kez esıme acılayım dedım guluyooo bana sacmalama nelerı takıyosun kafana sen dıyo... ama ben bılıyorum neler cektıgımı arkadasım senın kaynanan tez gıt gel dedıgı ıcın sen ıhtıyaclarını almıyomussun bende aynen ole cektım geldım taa nerelere dusun yanı

ya anlamıyorum ne güzel istanbul gibi şehirde yaşıyosun ben van bahçesaray diye biryer duydunmu işte ordayım.6 ay yollarımız kardan kapalı mayısta açılıyor,gidecek bir park bile yok çarşıyı sana söyleyim 2 bakkal 2 manav 1 berber işte hepsi bundan ibaret nasıl güzelmi sence?benneyaptımkibence siz çoook şanslısınız

orası ole sehır guzel ama hep burda yasanınca anlamıyoruz dısarının zorlugunu belkı senın ısın cok zor gercekten allah sabır versın ama yasamıyınca anlıyamıyoruz ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…