Aslında deneyimleri okurken benim ilk doğumum aklıma geldi ve yardımsız zor olurdu (2 ay kaldılar )sanki.Annem gelmez.Bir arkadaş yazmış ebe tutun diye de hiç duymadım daha önce yoksa çok mantıklıBen sezaryen sonrası yardım aldım, öbür türlüsünü düşünemiyorum.
Eşim bir süre izin kullandı, annem ve kv de yatılı kaldı bir süre.
Sizin anneniz bir de ilkten gönlü olsun diye kv olsun illa başınızda beklemek istiyor, heves ediyorlarsa; cümbür cemaat erkek tarafını yığarlar bak kv ile görümceyi tek almayın, anneniz olsun yanınızda.
Evet gelen çok oluyor malesefGeleniniz gideniniz cok olur mu?Evetse bence 1 ayligina kabul edilebilir.Benim iki sezeryan da iyi gecti.Ikinci gun normale dondum.Ona ragmen annem olmasa gelen gideni agirlamak,gobek bagli bebisi yikamak vb konularda tokezlerdim.
Evet ilk doğumumda burnumdan getirdiler kocamın ailesi o yüzden de istemiyorum yine kavga çıksın istemiyorum en başta söylemek istiyorum ama nasıl derim İkinci oglum da sezaryan oldum. Eve geldim. Ohhhh eşim ben ve bebiş. Kafayı dinledim. İlk oğlumda kv de vardı :/
Yemegimi de yaptım, bebişime kendim baktım, eşimle beraber yıkadım, istediğim zaman emzirdim, istediğim zaman yattım.... Vs vs
Ne laf sokan oldu, ne de beni depresyona sokan. Tavsiyem tek ol. Kafanı dinle.
Aslında deneyimleri okurken benim ilk doğumum aklıma geldi ve yardımsız zor olurdu (2 ay kaldılar )sanki.Annem gelmez.Bir arkadaş yazmış ebe tutun diye de hiç duymadım daha önce yoksa çok mantıklı
Beni de en çok geren evdeki küçük ablaya kim bakacak mantıklı aslında 10 gün kalmaları ama 2 Aydan aşağı gitmezlerBana ve bebegimize hastahanede ve evde eşim baktı.Sizin ikinci çocukmuş ,ikinci birinciye göre daha zor çünkü 1.evde dört gözle sizi bekliyor oluyor.Bir hafta on gün kaldıktan sonra eşinize iyilestiginizi ve artık evi yalnız çekip çevirmek istediğinizi söylersiniz.Esim 10.gun ise ise basladiginda annem evine döndü.Kayinvalidem 20.gun döndü.İlk iki aya yakın eşim yemeğimi eve getirdi ve çocuğumuzu sabah okula o hazırladı.Bende ve çocuklarımızda emeği çoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?