Gündüz de kendimdim. Hatta oğlum 10 gün hastahanede yattı. Onda da kendim kaldım.Kendim kaldim diyenler sadece gece yalniz kalmaktan mi bahsediyor? Gündüz annem vardı yemeği falanca yapti deyince tek kalınmış olmuyor.
Iki sezeryan oldum. Canim hic tatlı degildir, yatakta sadece hastanedeyken yattim ama yardimsiz bu olay imkansiz.
Yemekleri kim hazirlayacak, bulasigi kim yikayacak, evi kim supurecek?
Bakin bebek bakımından bahsetmiyorum onu bir sekilde halledersiniz ama evde bir cocuk daha var ve o evdeki normal hayatin surmesi lazim.
Benim ozellikle ikinci dogumum cok zor oldu, bazi aksilikler yasandi ve 15 gun dik duramadim nerdeyse. Dogum sonrası cok zordu.
Yaniniza yardimci birilerini ayarlayin. En azjndanazından 1 hafta kendinize dikkat etmeniz lazim.
İstanbul’da mısın? Ben doktorumun tavsiyesiyle buldum. İstanbul Doğum akademisi var Nişantaşı’nda. Orda eğitimler veriyorlar. Eğer İstanbuldaysan özelden yazabilirim. Ama değilsen de instagrama bulunduğun ilin adını ve ebe ya da doula diye yazarsan çıkar diye düşünüyorum.Janet acaba nereden buldun ebeyi?
Bana da yol gösterir misin :)
İstanbul’da mısın? Ben doktorumun tavsiyesiyle buldum. İstanbul Doğum akademisi var Nişantaşı’nda. Orda eğitimler veriyorlar. Eğer İstanbuldaysan özelden yazabilirim. Ama değilsen de instagrama bulunduğun ilin adını ve ebe ya da doula diye yazarsan çıkar diye düşünüyorum.
Tam 4 ay lohusalıgımda kvnın yaptıklarının etkisinden çıkamadım bebegım suan 5 aylık.İlk dogumumda kv de tabiri caizse bı ağzıma s...madigi kalmıştı. Depresyona girdim. 3 ay kendime gelemedim.
Eşim de anladı iki kadın yine aynı şeyi yaşayamaz diye şükür ki annesini cagirmadi. O da gelmek istemedi zaten. Annemde dogumdan 20 gün önce vefat etmişti. Tektim. Ama Rabbim yardım etti. Çok da güzel baktım. Esinle konuş istersen.
Ebe yatılı da kalıyor muİstanbul’da mısın? Ben doktorumun tavsiyesiyle buldum. İstanbul Doğum akademisi var Nişantaşı’nda. Orda eğitimler veriyorlar. Eğer İstanbuldaysan özelden yazabilirim. Ama değilsen de instagrama bulunduğun ilin adını ve ebe ya da doula diye yazarsan çıkar diye düşünüyorum.
Yatılı kalmıyor ama bir kaç gün boyunca gelip gidiyor. Bebek hemşiresini bilemeyeceğim maalesef o konuda bir bilgim yok.Ebe yatılı da kalıyor mu
Birde yenidoğan bebek hemşiresi de var mı bu kurumda
Araya giriyorum :)Tam 4 ay lohusalıgımda kvnın yaptıklarının etkisinden çıkamadım bebegım suan 5 aylık.
Oğlunu kıskandı gelip gidip laf soktu sanki kv eşimin ilk eşi ben 2. onun kocası ona yapmamış benımkı bana yapmış. Yatak odasına girip eşime kalk oğlum bebek aglıyor benım yatakta yat bile dedi
Birdefa sensin demedıgım halde herseferınde susup alttan aldığım halde ne saygısızlığım kaldı ne kibirli oluşum,birde üstüne birsürü beddua yedim :)
En son burası benım oglumun evi gelicem de gidicemde dedi o nasıl laf tabiki başımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi
5 aydır konuşmuyorum.
Size ne yaptı? Lohusalıgım aklıma geldikçe midem bulanır.
Teşekkür ederimYatılı kalmıyor ama bir kaç gün boyunca gelip gidiyor. Bebek hemşiresini bilemeyeceğim maalesef o konuda bir bilgim yok.
Anlatsam minas destani olur. Ama benimki daha kötüydü onu diyebilirim. Saygısızlık yapmadım, kötü ve imalı laflarina cvp vermedim ama yine de kötü oldum. En kötüsü eşimi doldurup doldurup üstüme salardi. Boşanmanın eşiğine gelmiştik. Oğlu boşansin diye çok uğraştı. Kv denin yüzünden büyük bir olay yaşadık ve hâlâ unutamıyorum. Geçmişte kaldı ama hala içimde büyük bir yarası var.Tam 4 ay lohusalıgımda kvnın yaptıklarının etkisinden çıkamadım bebegım suan 5 aylık.
Oğlunu kıskandı gelip gidip laf soktu sanki kv eşimin ilk eşi ben 2. onun kocası ona yapmamış benımkı bana yapmış. Yatak odasına girip eşime kalk oğlum bebek aglıyor benım yatakta yat bile dedi
Birdefa sensin demedıgım halde herseferınde susup alttan aldığım halde ne saygısızlığım kaldı ne kibirli oluşum,birde üstüne birsürü beddua yedim :)
En son burası benım oglumun evi gelicem de gidicemde dedi o nasıl laf tabiki başımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi
5 aydır konuşmuyorum.
Size ne yaptı? Lohusalıgım aklıma geldikçe midem bulanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?