doğumdan sonra kayınvalide

Bunu kayınvalidenin düşünmesi lazım senden önce. Sen yeni doğum yapıyosun sürekli meme dışarda çocuğu emziriyosun, doğum ağrıları oturup kalkman derken tabiki annenin yanında rahat edersin. İnsanın annesi dururken kayınvalidesinin kalması çok mantıklı değil, kendisinin bu durumu anlaması lazım. Hiç dolandırmadan söyleyin annem kalır yanımda diye, o sizi düşünsün siz neden onu düşünüyosunuz.

ben artık hani kalmasınlar diyeck kadar söylemeymde baride onun için 15 20 gün dedm. sürekli görüyrm kv mi zaten haftada 1 2 görürüm konusu geçse bişi dicemde bi konu geçmior onuda yalnız açıp gelmeyn der gibi demekten çekiniryrm açıkcası kendisi kızında kalamadı araları yktu kızının kv si kaldı belki oda öyle düşünüyordur ama işte en azından fikrimi bilmesini sityrm kafasına göre gelip yerleşmesi falan olmasın die

umarım kalmaz yani bende sonuçta rahat etmek istiyrm ve onun yanında çokta rahat olamam en azndan 10 15 ün yardımı olur sonrasında gelsin gitsin bi aile olduğmuzu falan faarkına varalım istiyrmda bozulur yani bunlara

teşekkür ederim sağolun amin inşallahh

ya niye tüm hamilelerin derdi bu ben anlamıyorum. siz istemedikten sonra zorla bacadan mı girecekler? bu kadar mı söz hakkınız yok?

çünkü o şkeilde düşünüp hareket etmz. yalnız bırakmaz biliorum. her daim istediği herşeyde onunla olmak ama ben malesef isteyemiorum bundada böyle olursa burnumdan gelir die korkuyrm

ya niye tüm hamilelerin derdi bu ben anlamıyorum. siz istemedikten sonra zorla bacadan mı girecekler? bu kadar mı söz hakkınız yok?
söz hakkım olmadığından değil karşımdaki kırmak istemiorm. hadi ben söyledim bozulup laf vurur eşimle huzurum kaçar die korkuyorm çünkü yeterince huzursuz ediyor zaten bazen

Annen bu kadar yakınken zatwn kayınvalidenin gelio kalması çok mantıksız. 40 gün yalnız kalmaz durumu da geceler için geçerli yani 40 çıkmadan lohusa kadın gece yalnız kalmaz diye bir inanış var. E gece de zaten eşin var, yani kayınvalidenin düşüncesi o yöndeyse o da o kadar kalmasına gerek olmadığını bilir.
Eşine söylersen o annesine uygun şekilde söyler bence.
Hayırlı doğum olsun bu arada sağ salim kavuş bebişine..

bu akşam eşimle konuşmayı düşünüyorum bakalım inşşalah bi yanlış anlaşılma olmaz .s

Valla yaninda soyliceksin. Insan iyi olduktan sonra hic gerek yok o kadar cümbür cemaat kalmaya de. Dogumda ikinizde olursunuz gece annem kalır anne sen dinlrnir yemek hazirlarsin de. Kanamam falan olur bez degiscek olur annemin olmasi daha uygun diyiver bi solukta.

Ah annecim sen evimizin direğisin. Evi boş bırakma gelen giden olur sana emanet. Senden başka kimseye bırakamam zaten. Eve gelince de kalabalıkta afakanlar basıyor dersin

söz hakkım olmadığından değil karşımdaki kırmak istemiorm. hadi ben söyledim bozulup laf vurur eşimle huzurum kaçar die korkuyorm çünkü yeterince huzursuz ediyor zaten bazen

doğumdan sonra 40 gün kv ve kp ile yaşamak istememek gayet insani bişey. bunu dile getirdiniz diye kırılmaları saçma değil mi?

sonrası Allah kerim diosun artık ne der düşünür kısmet gibi bişey .s

40 gün ne ki benim kv şimdiden beni sinir etmeye başladi neymiş efendim

Şimdiden gelip doguma kadar kalcak miş bide yetmiyomuş gibi çocuk 2 yasina gelene kadar bakicakmış benim 7 senedir hasretle beklediğim bebegime
ama tabiki kabul etmiyorum eşimle konuştum gelsinler 20 gun kalip gitsinler kabul etmiyorum konuş annenle dedim şimdi telefondan atar yapiyo bana hiç umrumda değil

sonrası Allah kerim diosun artık ne der düşünür kısmet gibi bişey .s
Ya kendini bilen insan zaten senin bunu boyle dusundugunu bilir. Benim kv ilk dogumda esime surat yapti. Esim hadi gidelim anne dedi diye. Ooy ooy hic o toplara girmedim. Ikincidede oglum atesliydi zaten ona bakmak icin gitti mecbur. Ben ikincide dikissizdim cok sukur. Sonrasinda annem bi gece kaldi zaten kimseye ihtiyac olmadi.

Daha süren var simdiden empoze et. Cocuk dogdugunda gelsin hastenede sevsin bi iki saa5 dursun. Annen kımildamasin hic.

doğumdan sonra 40 gün kv ve kp ile yaşamak istememek gayet insani bişey. bunu dile getirdiniz diye kırılmaları saçma değil mi?
işte bende 15 20 den fazlası olmasın istiyrm nasıl söylicem die düşünüp duruyorum sorunda orda. kırılmayıda geçtim bozulur laf vurur falan ne bilim işte benm konularımıda biliosanız değişik bi kv dem var lafını çekmez olanlardan.
herşeyden onlara mı düşer bize mi düşer muhabbeti yapan birisi. ve bunuda bana düşer diyip laf vurması bana tuhaf geliyor.

işte sizin bu derdin tarafı olmamanız gerekiyor. bunu anlatmaya çalışıyorum. ablam doğum yaptığında annem bile 20 gün kalmadı yanında. eskiden her yeni annenin başına bekçi mi dikiyolardı sanki.

olması gereken şudur. sen eşine söylersin. eşin ayarlar. konu açacak kadar bunalmaman gerekir. istediği kadar lafı vursun, eşin arada olmalı. şimdi 20 gün nasıl def etsem diye dert ediyosun her konuda onu mu dert edeceksin.

o bebek ayagına size mitili atacak anlaşılan
bırak atar yaparsa yapsın sen hiççç duymaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…