- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Dobra ? Dobra olması uysal asi olması onu ilgilendirir hergün doğum yapmıyosun sen neistiyosan o olmalı
İzah edilecek durum yok ortada sana yakın mı uzak mı doğuma kadar görücek misin ?
Görüceksen doğumda annem kalıcak yanımda ondan sonrada bigün avde bigün annemde olucam 1 ay böyle geçecek sende evde olduğum gün gelir görürsün de ve kalk odadan mutfağa banyoya git konu cevap veremeyecek şekilde kapansın
15-20 gün neyapacaksın kvile ? Enhassas olunan dönemler hele normal doğum olmazsa annene gerçekten ihtiyacın olucak ilkzamanlar
hastanede annen üstünü değiştirirken
bir müsade edermisiniz
bir 5 dk dışarıda beklersenız kızımın üstünü altını değiştireyim falan desin annen
emınım anlayacaktır ,
bu arada 40 gün evinde yatılı kalmazlar yaa sanmıyorum
teşekkür ederim sağolun amin inşallahhHastanede kalacağın günler için kvdene annem kalsa daha iyi olur soyunup giyinirsen bana yardımcı olur dersiniz anlar oda çok istiyor söz verdim dersiniz yada. Sonrasında da baktınız sıkıldınız gitmesini istiyorsunuz anne teşekkür ederim sizi daha fazla yormak istemiyorum bende alıştım artık bebeğime bundan sonrasını halledebilirim dersiniz. Hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kavuştursun
çünkü o şkeilde düşünüp hareket etmz. yalnız bırakmaz biliorum. her daim istediği herşeyde onunla olmak ama ben malesef isteyemiorum bundada böyle olursa burnumdan gelir die korkuyrmBunu kayınvalidenin düşünmesi lazım senden önce. Sen yeni doğum yapıyosun sürekli meme dışarda çocuğu emziriyosun, doğum ağrıları oturup kalkman derken tabiki annenin yanında rahat edersin. İnsanın annesi dururken kayınvalidesinin kalması çok mantıklı değil, kendisinin bu durumu anlaması lazım. Hiç dolandırmadan söyleyin annem kalır yanımda diye, o sizi düşünsün siz neden onu düşünüyosunuz.
söz hakkım olmadığından değil karşımdaki kırmak istemiorm. hadi ben söyledim bozulup laf vurur eşimle huzurum kaçar die korkuyorm çünkü yeterince huzursuz ediyor zaten bazenya niye tüm hamilelerin derdi bu ben anlamıyorum. siz istemedikten sonra zorla bacadan mı girecekler? bu kadar mı söz hakkınız yok?
bu akşam eşimle konuşmayı düşünüyorum bakalım inşşalah bi yanlış anlaşılma olmaz .sAnnen bu kadar yakınken zatwn kayınvalidenin gelio kalması çok mantıksız. 40 gün yalnız kalmaz durumu da geceler için geçerli yani 40 çıkmadan lohusa kadın gece yalnız kalmaz diye bir inanış var. E gece de zaten eşin var, yani kayınvalidenin düşüncesi o yöndeyse o da o kadar kalmasına gerek olmadığını bilir.
Eşine söylersen o annesine uygun şekilde söyler bence.
Hayırlı doğum olsun bu arada sağ salim kavuş bebişine..
söz hakkım olmadığından değil karşımdaki kırmak istemiorm. hadi ben söyledim bozulup laf vurur eşimle huzurum kaçar die korkuyorm çünkü yeterince huzursuz ediyor zaten bazen
Valla yaninda soyliceksin. Insan iyi olduktan sonra hic gerek yok o kadar cümbür cemaat kalmaya de. Dogumda ikinizde olursunuz gece annem kalır anne sen dinlrnir yemek hazirlarsin de. Kanamam falan olur bez degiscek olur annemin olmasi daha uygun diyiver bi solukta.
40 gün ne ki benim kv şimdiden beni sinir etmeye başladi neymiş efendimhastanede annen üstünü değiştirirken
bir müsade edermisiniz
bir 5 dk dışarıda beklersenız kızımın üstünü altını değiştireyim falan desin annen
emınım anlayacaktır ,
bu arada 40 gün evinde yatılı kalmazlar yaa sanmıyorum
Ya kendini bilen insan zaten senin bunu boyle dusundugunu bilir. Benim kv ilk dogumda esime surat yapti. Esim hadi gidelim anne dedi diye. Ooy ooy hic o toplara girmedim. Ikincidede oglum atesliydi zaten ona bakmak icin gitti mecbur. Ben ikincide dikissizdim cok sukur. Sonrasinda annem bi gece kaldi zaten kimseye ihtiyac olmadi.sonrası Allah kerim diosun artık ne der düşünür kısmet gibi bişey .s
işte bende 15 20 den fazlası olmasın istiyrm nasıl söylicem die düşünüp duruyorum sorunda orda. kırılmayıda geçtim bozulur laf vurur falan ne bilim işte benm konularımıda biliosanız değişik bi kv dem var lafını çekmez olanlardan.doğumdan sonra 40 gün kv ve kp ile yaşamak istememek gayet insani bişey. bunu dile getirdiniz diye kırılmaları saçma değil mi?
çünkü o şkeilde düşünüp hareket etmz. yalnız bırakmaz biliorum. her daim istediği herşeyde onunla olmak ama ben malesef isteyemiorum bundada böyle olursa burnumdan gelir die korkuyrm
işte bende 15 20 den fazlası olmasın istiyrm nasıl söylicem die düşünüp duruyorum sorunda orda. kırılmayıda geçtim bozulur laf vurur falan ne bilim işte benm konularımıda biliosanız değişik bi kv dem var lafını çekmez olanlardan.
herşeyden onlara mı düşer bize mi düşer muhabbeti yapan birisi. ve bunuda bana düşer diyip laf vurması bana tuhaf geliyor.
40 gün ne ki benim kv şimdiden beni sinir etmeye başladi neymiş efendim
Şimdiden gelip doguma kadar kalcak miş bide yetmiyomuş gibi çocuk 2 yasina gelene kadar bakicakmış benim 7 senedir hasretle beklediğim bebegime
ama tabiki kabul etmiyorum eşimle konuştum gelsinler 20 gun kalip gitsinler kabul etmiyorum konuş annenle dedim şimdi telefondan atar yapiyo bana hiç umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?