- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
mantıklı düşünüosunuz birazda eşimde bitiyor sanırım bu akşam bi söylicem eşime düşüncelerimiYa kendini bilen insan zaten senin bunu boyle dusundugunu bilir. Benim kv ilk dogumda esime surat yapti. Esim hadi gidelim anne dedi diye. Ooy ooy hic o toplara girmedim. Ikincidede oglum atesliydi zaten ona bakmak icin gitti mecbur. Ben ikincide dikissizdim cok sukur. Sonrasinda annem bi gece kaldi zaten kimseye ihtiyac olmadi.
Daha süren var simdiden empoze et. Cocuk dogdugunda gelsin hastenede sevsin bi iki saa5 dursun. Annen kımildamasin hic.
işte sizin bu derdin tarafı olmamanız gerekiyor. bunu anlatmaya çalışıyorum. ablam doğum yaptığında annem bile 20 gün kalmadı yanında. eskiden her yeni annenin başına bekçi mi dikiyolardı sanki.
olması gereken şudur. sen eşine söylersin. eşin ayarlar. konu açacak kadar bunalmaman gerekir. istediği kadar lafı vursun, eşin arada olmalı. şimdi 20 gün nasıl def etsem diye dert ediyosun her konuda onu mu dert edeceksin.
Sen kırılma üzülme yeter ki eninde sonunda ya eşin ya kv yada başkası kesin üzülecek canım sen kendi ve bebeğinin konforunu düşün ben iki gün hastanede annemle kaldım evde de çıktığım gün annem geldi duş almama felan yardım etti kv perşembeden pazara kadar kaldı sonra annem arada gitti geldi bnm bı şekilde bebekle yanlız yaşamaya yanlız bakmaya alışmam lazım uzun süreli yanımda kimsenin kalmasını istemiyorum gün aşırı gelin gidin dedim annem geldi gitti kv gelmedi sende böyle söyleyebilirsinmerhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
Tamam işte madem kendisi düşüncesiz, sizde onu düşünmeyin neyse onu söyleyin. Doğum zamanlarını burnunuzdan getirecek biri çıkar mutlaka, insanlar hassas zamanlarda üstünüze gelip sizi daha da kötü duruma getirmeye bayılırlar. Umarım iyi zamanlar geçirirsiniz, en mutlu ve en hassas günlerinizde.çünkü o şkeilde düşünüp hareket etmz. yalnız bırakmaz biliorum. her daim istediği herşeyde onunla olmak ama ben malesef isteyemiorum bundada böyle olursa burnumdan gelir die korkuyrm
bu söylediklerini denicem teşekkür ederim canım çok sağolSen kırılma üzülme yeter ki eninde sonunda ya eşin ya kv yada başkası kesin üzülecek canım sen kendi ve bebeğinin konforunu düşün ben iki gün hastanede annemle kaldım evde de çıktığım gün annem geldi duş almama felan yardım etti kv perşembeden pazara kadar kaldı sonra annem arada gitti geldi bnm bı şekilde bebekle yanlız yaşamaya yanlız bakmaya alışmam lazım uzun süreli yanımda kimsenin kalmasını istemiyorum gün aşırı gelin gidin dedim annem geldi gitti kv gelmedi sende böyle söyleyebilirsin
teşekkür ederim çok sağolun umarım öyle olur ..Tamam işte madem kendisi düşüncesiz, sizde onu düşünmeyin neyse onu söyleyin. Doğum zamanlarını burnunuzdan getirecek biri çıkar mutlaka, insanlar hassas zamanlarda üstünüze gelip sizi daha da kötü duruma getirmeye bayılırlar. Umarım iyi zamanlar geçirirsiniz, en mutlu ve en hassas günlerinizde.
bi şekilde söylemem gerek eşimlede aramız bozulmadan tabikio bebek ayagına size mitili atacak anlaşılan
bırak atar yaparsa yapsın sen hiççç duymaaa
Bu konuyu direk acma. Herhangi bit örnekten bagla durumu dan diye söylersen bilenebilir. Olayın normalinin boyle oldugunu onun anlamasi lazim. Misal babannemde anneme cok etmis lohusayken falan demantıklı düşünüosunuz birazda eşimde bitiyor sanırım bu akşam bi söylicem eşime düşüncelerimi
Tüm arkadaşlarım doğumdan sonra kvden nefret etti. Bu sorundan eşiniz yardımı ile kurtulun.merhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
hastane için kayınvalidene annecim, kendi annem yanımda kalsa daha rahat ederim hastanede o yanımda kalsın deyin, eve geçincede 15 günü geçirince bebeğimle kendim ililenmek kendim büyütmek istiyorum, siz kendi çocuklarınızı büyütmüşsünüz, çocuğuma ve bebekli hayata alışmam için tek kalıyım biraz sen burdayke rahata alışırsam sonradan zorlanırım diye bir konuşma yap bence doğumdan önce, sağ sağlim bebeğine kavuşman dileğiylemerhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
Bende ilkinde sorun olmuştu 40 gün geldi kayınvalide nerdeyse 20 gün yatılı ://merhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?