- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Ay bune 15 20 günkü 40 gunmu. Şuan şoke oldum ne işi var okadar ben rahat edemem ya 1 gün duramıyorum okadar gün.....zten annem hastane dışında bi sokak altımda olduğu için hergün gelir geride gider kalmaz yni. ama kayınvalidem ile 15-20 günden fazla kalmak istemiyrm 1 ay 40 gün falan inanın çekiniyrm nasıl dicem die
Benimki 1 ay önceden gelcem dediğinde bile ne gereği var diyordum meğer benimkinden daha beterleri varmış, bu kv lerin kalma isteği nereden geliyor böyle merak ediyorum doğrusu :)40 gün ne ki benim kv şimdiden beni sinir etmeye başladi neymiş efendim
Şimdiden gelip doguma kadar kalcak miş bide yetmiyomuş gibi çocuk 2 yasina gelene kadar bakicakmış benim 7 senedir hasretle beklediğim bebegime
ama tabiki kabul etmiyorum eşimle konuştum gelsinler 20 gun kalip gitsinler kabul etmiyorum konuş annenle dedim şimdi telefondan atar yapiyo bana hiç umrumda değil
merhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
Bende hiç anlamıyorum gerçektenBenimki 1 ay önceden gelcem dediğinde bile ne gereği var diyordum meğer benimkinden daha beterleri varmış, bu kv lerin kalma isteği nereden geliyor böyle merak ediyorum doğrusu :)
merhaba arkadaşlar. 2.5 3 ay sonra doğumum var. ben hastanede özel odada kalırsam annemle kalmak istiyorum. kayınvalidemin daha haberi yok. eve gelincede 15-20 gün kayınvalidem kalır sonrasında gelir giderler die düşündüm. annem bi sokak altımda zaten hergün gelir gider kalmalık bi durumu yok. yalnız ben durumu nasıl izah edicem kayınvalideme bilemiyorum. yani ne demeliyim bilmiyorum ben çalışıyrm zaten 4 ay ancak bebeğimle vakit geçirebilcem 40 gün boyunca kayınvalide ile kalmak bide kayınbaba var tabi şahsen içim rahat değil. ben hamile bile değilken doğumdan bi konu geçmişti 40 gün yalnız bırakılmaz lohusa falan demşti. bende oralı olmamıştım. istemiyor değilim ama uzun sürekili kalmak gerçekten istemiyorum ben eşimde ayrıca bigün çalşıp bigün evde yardımcı olur her zamann. eşime bi kere dedim 1 ay kalsa falan dedm bende istemedm 15-20 gün snra ben evime bebeğime alışmak istiyrm falan dedm. nasıl izah etmem gerekir bilemiyorum eşimede kayınvalidemede
Şaka gibi gerçekten :) ben 4. Ayımdayım ve kimseye ihtiyaç duymuyorum, kalmasındaki amaç neymiş anlamadım doğrusu. İlginç. Aman tavrını belli etBende hiç anlamıyorum gerçekten
Kendi kızı hamileykende oyle yapmişti
.kızı 4 aylık hamileydi yanına gitti çocuk 1buçuk yaşina gelene kadar kaldı yanında
Bunda da öyle olcak zannediyo ama rüyasında görür
yok canım evle aramız arabayla 10 dkKv şehir dışından mı geliyor ki kalacak?
2 yaş mı yok artık allah korusun. ben maksimum 15 gün diorum ondada nasıl dicem die düşün dur yaniiBende hiç anlamıyorum gerçekten
Kendi kızı hamileykende oyle yapmişti
.kızı 4 aylık hamileydi yanına gitti çocuk 1buçuk yaşina gelene kadar kaldı yanında
Bunda da öyle olcak zannediyo ama rüyasında görür
Emzirirken arkadaşımın kayınpederi dan diye odaya girdi, ondan sonra ben çok korktum valla. Ben göğsümü açamıyorum rahat edemiyorum de eşine.
yok ben ayrım yapmıorm onu bunu istemiorum die ama ben 15 günden snra kalmasınlar en azında gidip gelsinler evlerine diorum gece mahremiyeti var e ben bide kendim alışmak istiyorum çocuğuma o yüzdenBenim doğumumda kırk gün annemle babam kalacak yanımda ,kv yakın oturuyor normalde gelip gitmezler ama bizim dünürler birbirine bayıldığı için,ciddiyim iyi geçiniyorlar muhtemelen maaile olucaz. İlk doğumda ben de sizin gibi pek kimseyi istemem diyordum ama doğum sonrası mümkünse insana inanılmaz ihtiyaç oluyor. Şimdiden onu istemiyorum bunu istemiyorum demeyin bence süreç bi başlasın gerekirse müdahale edersiniz.
haklısınız bi laf arasında söylemem lazım galiba ama önce eşimle konuşurum empati yapmasını sağlarımyahu ben burda gordum bu kayinvalidelerin kalma arzu istegini dogumdan sonra. olurda Rabbim bebek nasip ederse kimse kalmasin evimde, maximum uc gun bilemedim bes gun, oda kendi annem. Allahin izniyle hallederim sonrasinda. annemin kendine gore duzeni var, kaynana can atar gelmek icin ama hic onun stresini cekemem (yurtdisindayim), acik acikta ‘istemiyorum gelmeni, bebegin uc ay mevludu oldugunda gelir kalirsin uc hafta’ diicem. zaten dedigin gibi dort ay bi dogum iznimiz var, ondada kendi basima ogrenmek yapmak istiyorum herseyi Allah kismet ederse. soyle, ben yanliz kalmak istiyorum de, kirilirsada onun sorunu napabilirsinki sanki. kocanda karisamaz bu duruma. pardon da yani lohusa olan sensin sonucta.
konu geçse laf arasına sıkıştırıcamda geçmiyor bi türlüü :)Ben konu arasında söylemiştim annem gelir kalır bir hafta da sen gelirsin sonra da kimseyi istemiyorum kendim bakacağım alışmamız lazım bebekle birbirimize diye anladı zaten herkes zaten çok da kalmaya niyetli değildi. Ayrıca Doğumda en doğal şey annenin yanında durması kendini toparlanman için çünkü mahremiyet de var işin için de annenizin yanınızda daha rahat olacaksınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?