doğumdan sonra kayınvalide

amin inşallah canım teşekkür ederim :)

benm kp öyle biri değildirdi her ne kadar öyle olmasada evde yabancı birisi sonuçta rahat edemem ki. valla ne bitmez çilemiz var
Valla sırf bu sebeplerden doğurucam diye aklım çıkıyor, 1 yıllık evliyim, ama korku doluyorum. Allah hepimize sabır versin, anneliği bile doya doya yaşayamıyoruz.

Valla sırf bu sebeplerden doğurucam diye aklım çıkıyor, 1 yıllık evliyim, ama korku doluyorum. Allah hepimize sabır versin, anneliği bile doya doya yaşayamıyoruz.
aynen haklısın ama yinede öyle düşünme evlat evdeki çiçek gibi sürekli yeşertiyor umutları. belki doğum psikolojisidir bilemiyorum nedense içim rahat değil isteyemiyorum kalmasını fazla. bide şöyle bi durum var bu ara şakayla karışık kayınbabam konuşuyor işte gitmeyn bizde kalın daha erken sen hep gel gelinim yemeklerin güzel falan beraber yaşayalıma geliyr gibi konuşuyor. bnde öyle şeyleri hiç sevmem onada dönmesnden korkuyorum. o yüzden bian evvel doğumdan önce demem lazım 10 15 gün kalırsın sonrasında ben hallederim die ama fırsat oluşmuyor

eşimle biraz önce konuştuk doğumdan falan konuşurken güzel bi dille anlattım anlayışla karşıladı sen olmadn bi konu geçmez geçerse ben derimdedi. sağ sağlim doğur gerisini bırak ben senin demk istediğini anladım sorun yok haklısın dedi. bakalım o şekilde konuşucaz eşimle inşallahh sorun çıkmadan halledicez :) yorumlarınız için çok teşekkür ederrriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…