Yok o davette sevmediğim bir kişi var. Gelmeyeceğimi biliyor.Sizi de davet etse iyiymiş yeni plana hata etmiş ama bir daha hata etmiş
Maalesef o kadar haklısınız ki.Kırılmakta çok haklısınız. Plan yaptıktan sonra aklına işi gelmiş. Bildiğin önemsemiyor sizi öncekileri çok farklı. Ama sizde de hata var. Her şeye evet der sorun yok izlenimi verirseniz oda böyle davranır size ne yazikki.
Uzak değil. Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi arkadaştı :)Arkadaş uzak bir arkadaş herhalde
Tavrinizi koyun kendisi ile doğum günü falan da kutlamayin.
Daha çok sinir oldum şuanKadın değil, erkek… :) belki de bu yüzden kırıldım
Kadın değil, erkek… :) belki de bu yüzden kırıldım
Bundan sonra ben de bu şekilde olacağım :)Erkekse daha beter.
Kendim bir erkegin dogum gununu kutlamaya plan oluşturmadigim için erkek olma ihtimalini kafamda bitirmişim.
Yok ben evine gelirim küçük bi pasta ile sorun değil deseydin. Hey Allah'ım.Plan yaptık ve akşamında bu mesajı attı. Bilmiyorum aşırı kırıldım ama o abartma dedi
Eki Görüntüle 3225705
Yok artık bu kadarı aşırı abartı. Takvimden uygun günleri seçip söyleseymis siz ona göre seçerdiniz. Nikah yani buNikah şahidim olmasını istediğim arkadaşımın benim planladigim nikah tarihimden 1 hafta once kuzeninin nikahi vardı, bana telefonda "1 hafta sonraya al nikah gününü, 2 hafta üstüste izin alamam" demişti hem de bir miktar çemkirerek (dediği tarihe alsaydim düğünüm de 1 hafta sarkacaktı ve düğünümün olacağı şehir iklim olarak yavaştan soğuyacaktı), instagramimda hala durur ama telefonunu degistirdiyse bile haberim yok, görüşmemek en iyisi, ben de onun nikahina gitmeyip, hayirli olsun diye mesaj atmıştım sadece.
Bence insanlar gösterdiği kadar ilgi görmeli...
Onu da 2 gün önce eve geldi bize. Supangle almış üstüne mum koydu durduk yere yaktı bana uzattı sonra ikimiz üfledik. Ne alaka bu dedim doğumgünüm ya o yüzden dediTam anladım mı bilmiyorum çünkü anladığım şey çok absürd"Supangleyle kutladık sonuçta" demiş, yani bir daha kutlamaya gerek var mı demek istemiş. Bu arkadaşın sizinle olan arkadaşlık durumundan haberi yok gibi.
Sanırım evet :)Birde siz bu çocuğa aşık falan mısınız
O an nikah salonuna gitmek için arabadaydık (gün almak için), önce sadece "yaaa bir patronunla konuşsan, belki anlayışla karşılar" diyebilmiştim, bana "konuşamam" gibisinden çemkirmişti, telefonu kapatınca eşim beni kendime getirmişti "yanında olmak isteyen her türlü olur" diye. Canım kocam beyYok artık bu kadarı aşırı abartı. Takvimden uygun günleri seçip söyleseymis siz ona göre seçerdiniz. Nikah yani bu
Sanırım evet :)
Ama o size değil. Arkadaş gibi bile pek görmüyor. Biraz kendinizi çekinSanırım evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?