Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

Maalesef o kadar haklısınız ki.

Nikah şahidim olmasını istediğim arkadaşımın benim planladigim nikah tarihimden 1 hafta once kuzeninin nikahi vardı, bana telefonda "1 hafta sonraya al nikah gününü, 2 hafta üstüste izin alamam" demişti hem de bir miktar çemkirerek (dediği tarihe alsaydim düğünüm de 1 hafta sarkacaktı ve düğünümün olacağı şehir iklim olarak yavaştan soğuyacaktı), instagramimda hala durur ama telefonunu degistirdiyse bile haberim yok, görüşmemek en iyisi, ben de onun nikahina gitmeyip, hayirli olsun diye mesaj atmıştım sadece.
Bence insanlar gösterdiği kadar ilgi görmeli...

Ben doğum günlerine pek önem vermem.En yakın kişilerin doğum tarihini unuturum.Kendimin ki de bana özel bir gün gibi gelmez.Ama bir söz verdiysem(sağlık problemi hariç)muhakkak sözümü tutarım.Kırık bacakla(alçı ve bastonla)arkadaşımla avm ye gitmiştim.Söz verdiğim için.Ay o da kulak deldirmeye.Bilmem kaçıncı delik.O gece hem bacağımın,hen de kulağımın ağrısından uyuyamıştım.
Konu sahibi haklısınız.Ben de bozulurdum.

Yok artık bu kadarı aşırı abartı. Takvimden uygun günleri seçip söyleseymis siz ona göre seçerdiniz. Nikah yani bu

Onu da 2 gün önce eve geldi bize. Supangle almış üstüne mum koydu durduk yere yaktı bana uzattı sonra ikimiz üfledik. Ne alaka bu dedim doğumgünüm ya o yüzden dedi

Yok artık bu kadarı aşırı abartı. Takvimden uygun günleri seçip söyleseymis siz ona göre seçerdiniz. Nikah yani bu
O an nikah salonuna gitmek için arabadaydık (gün almak için), önce sadece "yaaa bir patronunla konuşsan, belki anlayışla karşılar" diyebilmiştim, bana "konuşamam" gibisinden çemkirmişti, telefonu kapatınca eşim beni kendime getirmişti "yanında olmak isteyen her türlü olur" diye. Canım kocam bey

Sizden başka öncelikleri var ve siz o kahve teklifine evet mi dediniz yani? Ona sürpriz yapacak kişide kızdır muhtemelen ve daha öncelikli olduğu sizi ekmesinden belli. O kutlamaya sizide çağırabilirdi Neden çağırması? Ayrıca cevaplarına çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…