- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Sinir bozucuPlan yaptık ve akşamında bu mesajı attı. Bilmiyorum aşırı kırıldım ama o abartma dedi
Eki Görüntüle 3225705
Flört ettiğiniz biri mi, cevabı vermişsiniz , ipini salın bunun kendini bı halt sanmış . Şu gün musaitmis derse zaten kutlamistik diyip geçin. Sinir oldumBundan sonra ben de bu şekilde olacağım :)
Kendini bir halt sanmış niye kırılacaksınız egosu yüksek bir de randevusu varken iki randevuyu birlikte yapmaya çalışıyor ıyyyhh narsistKadın değil, erkek… :) belki de bu yüzden kırıldım
'' Sen bilirdin prenses :) '' yazsaydın ya odunauzak dur biraz bence bu seni cantada keklik goruyor
Bunun Farkindaysa eğer daha fena canım, yüz vermeSanırım evet :)
Bence siz haksizsiniz esinizin planlarindan haberi olmak zorunda degil ki kendi hayatinin akisini takip etmis ve musait degilmis ama aciklama yapmasina ragmen nazlanmissiniz, simariklik bu, hemen silmeden hatali olabileceginizi unutmayin bosuna size kiymet veren bir insana tavir almissinizbenzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
prenses hazretleri sürpriz dediğin erken yapılır ve buna uyman gerekir.
sonra bana msj attı erken yapmasaydı gelirdim ama işim vardı diye.
bende 5 dk dahi uğramanı beklerdim kırıldım dedim.
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...
sonuç olarak o günden beri ne görüşüyorum ne de konuşuyorum.
gereken önem verilmiyorsa çokta yakın değilmiş demek ki
sizinkininde sizden önemli durumları gelişmiş
Dötü kalkmış bunun, keşke kaldırmasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?