Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

Siz sanırım o anın şaşkınlığı ile sorun yok demişsiniz ama çevirin bence bu işi buradan.

Planlarda değişiklik olabilir, kalabalık bir grup olduğu için diğer planın iptali daha zor gelmiş olabilir. Ama bunu belirtmenin yolu bu değil. “Sonuçta kutladık.”, “İstemezsen sen bilirsin.”, “küçük bir değişiklik yaptım.” şeklinde olmaz bu.

Beni “baska birinin yanina mi gideceksin?” Mesaji daha cok sinir etti acikcasi. Kim kime atti bilmiyorum onu ama tammmm “sana ne” demelim mesajmis

Öf bu nedir ya sen bilirsin demeler ufak bir değişiklik yaptım demeler. Siz onun oyuncağı mısınız nedir yani bu. Sizin sevmediğiniz biriyle aynı ortamda bulunmak için sizi ekmesi zaten ekstra fecaat. Size bu kadar değersiz hissettiren bir insandan bundan sonra değil hoşlanmak, selam bile vermezsiniz umarım.

'' Sen bilirdin prenses :) '' yazsaydın ya oduna uzak dur biraz bence bu seni cantada keklik goruyor

+++
Kusura bakma premses son dakika yapılan planlara uyamıyorum sonraki sefere artık yazarım.

Bu cümleyi de Firdevs Hanım reisten öğrendim kadın bir ikon

Istersen yapariz, istersen iceriz vs hani ben istemiyorum ama senin gönlün olsun demek istiyor diyecektim ki son mesajlarda zaten kutladik vs yazınca iyice emin oldum
Direkt ignore!

Ama siz de tuhafsiniz, planı iptal ettigi ilk mesajdan itibaren istemediği belliyken sacma bir sekilde hesap sormuşsunuz.

Bence siz haksizsiniz esinizin planlarindan haberi olmak zorunda degil ki kendi hayatinin akisini takip etmis ve musait degilmis ama aciklama yapmasina ragmen nazlanmissiniz, simariklik bu, hemen silmeden hatali olabileceginizi unutmayin bosuna size kiymet veren bir insana tavir almissiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…