( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

mrb arkadaşlar.sana da geçmiş olsun megryann.neyse az kalmış artık biraz daha sabır.benim de 35+2 oldu.bende bugün sağlık ocağına gittim ebe kontrol için cağırmıştı çok şükür hersey yolunda dedi kızımın kalp atışlarını dinletti,bundan sonra her hafta gel kalp atışlarına bakalım dedi.benimde bu aralar sık sık tansiyonum düşüyor geçen ölçtürdüm 8/6 dı.bazen daha da düşüyor.doktoruma söyledim düşmesi sorun olmaz yükselmesi tehlikeli dedi bol bol dinlen ve bol sıvı al dedi ama tansiyonum düşünce başım dönüyor ve çok halsiz oluyorum.onun dışında bir sorun yok çok şükür.umarım herkes iyidir

benim kontrolümde çarşamba ve çok sabırsızlanıyorum.bakalım neler diyecek kaç kilo olmuş bebişim?

selam ben yeniyim sayfanızda :) 35i bu gün bitirdik. tansiyon 7lerde, ilk üç ayda hiç yaşamadığım mide bulantıları 15 gündür peşimi bırakmıyor yanında deli eden vajinal ağrıyla. şu bir hafta geçsede sonra fazla durmasa diye dua etmeye başladım. yazdıklarınızı okuyunca da sorunlarımın çok büyük olmadığını farkettim. hepimize allah kolaylık versin...

hastanede yaşamak istiyorum kendimi orada güvende hisseder oldum :)
dr randevularımı iple çekiyorum.. artık haftalık gidicem..
artık doğsun kızım ya çok darlandım sezeryan olmadan kendisi gelsin biran öncemafoldumben

maşallah çok az kalmış canım.Allah hayırla kurtarsın sağlıcakla alalım bebişlerimizi.bende 34 teyim tam bugünnn.evet az kaldı çarşambaya yine çok heyecanlıyımmmdelikafadulden

kızlar maşaAllah hepinize. ne güzel anlatmışsınız miniklerinizi.. artık çok özlediğinizi hissediyorsunuz değil mi.. kontrole gidecek olanlarda bunu sezdim..
inşaAllah hayırlısıyla görürsünüz kavuşursunuz miniklerinizle..
son zamanların sıkıntıları sizi yoruyor fakat göneşinizin doğumuna az kaldıkça ortalık kararıyor, sonra birden gün doğacak delikafadulden

selam kızlar.benim cam perde halı işim bitti.ama çok fena hasta oldum.grip olmuşum.3 gündür kalkamıyorum.ve hala işim var.napacam bilmiyorummafoldumben.

herkese merhaba,ben 38+6 oldum:) nst lerde sancı çıkıyo ama bizim kızın gelmeye niyeti yok ,yarın yine randevum var.çok heycanlıyım ama size asıl danışmak istediğim doğum şeklimle ilgili.doktorum son yaptığı genital muayenede kemik yapımdan dolayı %50 normal %50 sezeryan diyo.karar senin normal doğum zamanını bekler sancıyla gelirsin normali deneriz, baktıkki kemikten çocuk çıkamıyo hemen sezeryana alırız diyo. tek sorun sancı çekip sezeryan yapmış olursun diyo. çok kararsızım daha önce böyle bi durumla karşılaşan varsa görüşlerinizi bekliyorum.yarın doktoruma kararımı bildirmem geriyo

merhaba edaeng. tebrik ederim yolun sonuna gelmek üzeresin Allah sağlıkla cocugunu kucagına almayı nasip etsin. ben de tecrübesizim ama bana %50 normal ya da sezeryan çok ürkütücü geldi. doktorum bana öle bısey dese ben riske atamam sezeryan derdim, hadi kemıkten cıkamazsa falan diye. normal dogumu gercekten cok ıstıyorum ama doktorumun bana rahat dogurabılırsın demesı lazım, bebegime bişey olur dıye korkarım yoksa panık yaparım. Allah kolaylık versın...

ayazcım kopuzdan sonra sende mi kayboldun arkadaşım bilmiyorumkismile

burdayım arkadaşım bi ara baktım sabahtan kimse yoktu.36+5 oldum bu gün.iyce sona yaklaşıyorum.benim sezaryen olduğu için 38 de alırsa çok az kaldı doğumuma. geceleri falan uyuyamaz oldum artık fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum.o nedenle kayboluşum. sen nasılsın naptın rejimi devammı

selam kızlar.benim cam perde halı işim bitti.ama çok fena hasta oldum.grip olmuşum.3 gündür kalkamıyorum.ve hala işim var.napacam bilmiyorummafoldumben.

geçmiş olsun canm bende bu gn oldum ama bitki çayıyla falan geçiştirmeye çalışıyorum.inş. allah şifa verir en korktuğum şey doğuma grip ve öksürkle gitmek.gripte hapşurtuyoya o nedenlekafamçokkarıştı

canım ben ilk doumumda yaşadım aynısını.normal istediğim için doktor deneyelim dedi.çatım pek msait olmadığına bebeğim biraz büyük olduğuna ve ilk doğumum olmasına rağmen çok istemiştim.suyum gelince gittik doğuma.sancı yoktu suni sancı verdiler ama benyinede çok az ağrı hissediyodum.sonunda oda bitti.açılmada olmadı haliyle.sezaryen kaçınılmaz oldu benim için.belkide ben çok içime attım kotkumu falan ondan olmuştur bilmiyorum ama doktorumda ağrı hissetmemen daha iyi bu durumda sezaryene alıyorum dedi.ben şansımı denedim ama allahım yardım etti çok fazla bi sancı hissetmedim hakkında hayırlısı olsun.

kopuzu çok merak ediyorum ayazcım. ne yaptı acaba kızcağız sen bi haber aldın mı?
gece nasıl zaman geçiriyorsun uyuyamayınca sinirli oluyor musun

sahteperi pek bi hamarat gördüm kız seni. başına bi iş almayasın Allah korusun. artık bırak temizliği yeter gari

saol ayazcım.sanada geçmiş olsun.bende bütün bitki çaylarını denedim.ama nafile.umarım kısa sürede geçer.doğumu geçtim,doğumdan sonra girpli girpli çocuğu sevip okşamak emzirmek olmaz.bilmiyorumkismile.hiç aklımda yoktu böle bişi.aklıma düşürdün şimdi baksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…