37+2 olduk canım Rabbimin izniyle.Sırt ağrıları son ay başladı yani 1 aydır falan çekiyorum ama son günler dahada arttı her yerimiz ağrıyor şimdi.Çarşambaya ne kalmış canım gider görürsün minişini inş.
37+2 olduk canım Rabbimin izniyle.Sırt ağrıları son ay başladı yani 1 aydır falan çekiyorum ama son günler dahada arttı her yerimiz ağrıyor şimdi.Çarşambaya ne kalmış canım gider görürsün minişini inş.
benım de 1 hafta kaldı doguma
ayazcım kopuzdan sonra sende mi kayboldun arkadaşım bilmiyorumkismile
selam kızlar.benim cam perde halı işim bitti.ama çok fena hasta oldum.grip olmuşum.3 gündür kalkamıyorum.ve hala işim var.napacam bilmiyorummafoldumben.
herkese merhaba,ben 38+6 oldum:) nst lerde sancı çıkıyo ama bizim kızın gelmeye niyeti yok ,yarın yine randevum var.çok heycanlıyım ama size asıl danışmak istediğim doğum şeklimle ilgili.doktorum son yaptığı genital muayenede kemik yapımdan dolayı %50 normal %50 sezeryan diyo.karar senin normal doğum zamanını bekler sancıyla gelirsin normali deneriz, baktıkki kemikten çocuk çıkamıyo hemen sezeryana alırız diyo. tek sorun sancı çekip sezeryan yapmış olursun diyo. çok kararsızım daha önce böyle bi durumla karşılaşan varsa görüşlerinizi bekliyorum.yarın doktoruma kararımı bildirmem geriyo
benım de 1 hafta kaldı doguma
geçmiş olsun canm bende bu gn oldum ama bitki çayıyla falan geçiştirmeye çalışıyorum.inş. allah şifa verir en korktuğum şey doğuma grip ve öksürkle gitmek.gripte hapşurtuyoya o nedenlekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?