( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Canım normal doğum yapmak istiyorsun değilmi?Az zaman kalmış gerçektende.Rabbim gönlüne göre versin inş. Kasılmalar kaç dakikada bir oluyor peki?Çok mu acıyor ?

arkadaşlar ben tetanoz aşısını yaptırmadım,ilk dr um olsanda olur olmasan da demişti bende yaptırmadım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum,doğumda yaklaştıkça acaba yaptırsamıydım diyorum.

Haklısın canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.:Saruboceq:

ben 33+6 hatadayım ama 2. gebeliğim bastırıyorum heralde heycanımı ilkindede öyleydi kubanlık koyun gibiydim:bbo: dermişim yani akışına bırakıyorum birazda sakin bir yapım var heralde aslında bi kurt içimi kemiriyor ama dinlemiyorum hiç onulmaz:

tetanoz aşısı için madem doktorun olsada olmasada olur demiş, demekki çok lazım bişey değil

Canım normal doğum yapmak istiyorsun değilmi?Az zaman kalmış gerçektende.Rabbim gönlüne göre versin inş. Kasılmalar kaç dakikada bir oluyor peki?Çok mu acıyor ?

açıkçası keyfi bi şekilde sezeryan olmak istemiyorum ama normalden de çok korkuyorum şuan için herşey normal gözüküyor bebekde baş aşağı duruyormuş ve hatta biraz aşağı inmiş dedi dr,kasılmalarım bugünlerde daha sık ama inan hiç dakka tutmadım ,ilk zamanlar acımıyordu ama artık hafif ağrılı oluyor kasılmalar alt tarafım bile ağrıyor,,

bende burda 30. haftadan sonra erken doğum riski var diye okumuştum ve ebeye sordum bebeğin için koruyucu olcak hemde senin için dedi doğuma 1 hafta kalana kadar yapıyolarmış canım sen bilirsin ben yaptırmayı düşnmüyodum pek aslında (iğneden korktuğum için) onlar gelip buldu beni

benim ilk hamileliğim ve inanılmaz panik bi insanım önceleri kan bile aldıramazdım hemen tansiyonum düşerdi ama artık yavaş yavaş alıştım ona,bi türlü soğuk kanlı olamıyorum heyecanımı bastırmayı öğrenemedim bi türlü ,yani acıdan bağırıp çağırmam ama onun yerine çok sıkıyorum kasıyorum kendimi.

Biz korkudan geberirken onlar 'bebek geliyor' diye el şaklatacaklar karşımızda nerdeyse.Çok ayrı yerlerdeyiz bu konuda onlarla...

ayyy evet. eşimin doğum yaptığım zamanlardaki bazı sözleri o kadar canımı yakmıştı ki hala unutamıyorum.. hiç bir zaman tam anlamıyla sizi anlamasını beklemeyin kızlar. Nasrettin hoca demiş ya, bana ağaçtan düşeni çağırın diye.. :a015:

Canım doktorlar artık gerek görmüyorlar kararı bize bırakıyorlar bu konuda.

bende sonradan sordum sağlık ocağına yaptıramazsın artık geçmiş zamanın dedi ama doğum öncesi yine istersen yapıyolarmış öyle söylemişti ebe sanki tam hatırlamıyorum ama bu hafta sonu başka bi hastaneye gidicem oraya da sorucam bakalım ne diyecekler..

Komik olmuş aslında.Yolda görseler çevirecekler 'gel bakayım aşıya' diye demekki.kaydirigubbakcemile3 Bu arada biraz o kolunu az kullan olurmu ağırlık yapar bir kaç gün genelde...

söylemişti gelirim diyede ben beklemiyodum yinede.hakkaten bu kadar sıkı takip edildiğinide yeni görüyorum oğlum varya 4 yaşında çok sinirlemdi aşı yaptıkları için bana

Hayırlarla sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş. Benimde alt tarafım ayağa kalkınca ağrıyor birde wc deyken.Özellikle idrar mesaneye baskı yapınca ağrı oluyor kasıklarımda.

Aynen öyle valla.Ağaçtan düşeni ancak ağaçtan düşen anlıyor.Ben inanıyorumki eşim nasipse bebişi kucağına alınca beni unutacak.Beni hasta gibi görecek sanırım hemen geçecek sanacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…