36+3 oldum,sat ıma göre doğum 27 şubat gözüküyor ama dr hsonu 25 şubat dedi,çevremdekiler ise 25 i almaz sen 10-15 gün içinde doğurursun diyorlar zaten kasılmalarımda başladı nezamandır kasıklarım da çok ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum çok ağrı oluyor..allahım hepimizi bi avazda inşallah..
çok güzel söylemişsin kesinlikle sana katılıyorum.
ben karar derken, tedbir mahiyetinde demiştim. yoksa İlahi takdirin önüne geçmek yada büyük konuşmak ne haddimize.. sonuçta kullara bi seçme hakkı vermiş Rabbimiz, bizde tedbiri alıp takdiri bekleyeceğiz yerimseniben
heyecan had safhada akşamları hele çok kötü oluyorum kalbim çok hızlı atıyor ve nefes alıp vermem çok düzensiz hele ki karnımda kasılmam olduğu zaman o anda nefes almayı unutuyorum sanki,nefesimi tutuyorum ve ağrı olan yerime odaklanıyorum doğumda nasıl ıkıncam hiç bilmiyorum,sen kaç haftalıksın..
Canım normal doğum yapmak istiyorsun değilmi?Az zaman kalmış gerçektende.Rabbim gönlüne göre versin inş. Kasılmalar kaç dakikada bir oluyor peki?Çok mu acıyor ?
eylülcüm eşlerimiz bizi hiç bir zaman anlayamayacaklar. dışardan bakmak çok keyifli olsa gerek..
arkadaşlar ben tetanoz aşısını yaptırmadım,ilk dr um olsanda olur olmasan da demişti bende yaptırmadım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum,doğumda yaklaştıkça acaba yaptırsamıydım diyorum.
ben 33+6 hatadayım ama 2. gebeliğim bastırıyorum heralde heycanımı ilkindede öyleydi kubanlık koyun gibiydim:bbo: dermişim yani akışına bırakıyorum birazda sakin bir yapım var heralde aslında bi kurt içimi kemiriyor ama dinlemiyorum hiç onulmaz:
Biz korkudan geberirken onlar 'bebek geliyor' diye el şaklatacaklar karşımızda nerdeyse.Çok ayrı yerlerdeyiz bu konuda onlarla...
arkadaşlar ben tetanoz aşısını yaptırmadım,ilk dr um olsanda olur olmasan da demişti bende yaptırmadım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum,doğumda yaklaştıkça acaba yaptırsamıydım diyorum.
bende burda 30. haftadan sonra erken doğum riski var diye okumuştum ve ebeye sordum bebeğin için koruyucu olcak hemde senin için dedi doğuma 1 hafta kalana kadar yapıyolarmış canım sen bilirsin ben yaptırmayı düşnmüyodum pek aslında (iğneden korktuğum için) onlar gelip buldu beni
Komik olmuş aslında.Yolda görseler çevirecekler 'gel bakayım aşıya' diye demekki.kaydirigubbakcemile3 Bu arada biraz o kolunu az kullan olurmu ağırlık yapar bir kaç gün genelde...
benımde yarın 37.haftam doluyor heyecanlıyım sabırsızım daha nolsunnnn zemuszemus
açıkçası keyfi bi şekilde sezeryan olmak istemiyorum ama normalden de çok korkuyorum şuan için herşey normal gözüküyor bebekde baş aşağı duruyormuş ve hatta biraz aşağı inmiş dedi dr,kasılmalarım bugünlerde daha sık ama inan hiç dakka tutmadım ,ilk zamanlar acımıyordu ama artık hafif ağrılı oluyor kasılmalar alt tarafım bile ağrıyor,,
benımde yarın 37.haftam doluyor heyecanlıyım sabırsızım daha nolsunnnn zemuszemus
Canım doktorlar artık gerek görmüyorlar kararı bize bırakıyorlar bu konuda.
ayyy evet. eşimin doğum yaptığım zamanlardaki bazı sözleri o kadar canımı yakmıştı ki hala unutamıyorum.. hiç bir zaman tam anlamıyla sizi anlamasını beklemeyin kızlar. Nasrettin hoca demiş ya, bana ağaçtan düşeni çağırın diye.. :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?