çok güzel dualar etmişsin canım sadece amin diyebildim.dedimya sanki kelimelerin bittiği yerdeyim sizide unutmıycam dua edicem hepinize
38hafta ve 5 gün 39 un içindeyim işte. bugün doktora gittim cumartesi bebişimi alcak sezeryenle.
slm benim 3 aylık bebegim kesenin küçük suyumunda az oldugundan kaybettim kürtaj olalı 2 hafta oldu daha regl olamadım tekrar nezaman hamile kalabilirim acaba hemen kalsan olurmu bilen varmı arkadaşlarm soru
slm arkadaşlar ben inş bu hafta içinde sezaryan için gün alcam bebeğim iri olduğu için 38 haftalık oldu oğlum.burası yeri deil ama konuya baktım bulamadım hiç bi yerde bilen varsa yardımcı olabilir mi?ev hanımıyım eşim sigortalı doğum parası diye bişey duydum varmı öyle bişey varsa neler yapmak gerekiyor.:?
Kızlar benim bu ay da yattı :a015:
Kızlar benim bu ay da yattı :a015:
üzülme sakın canım,rabbim en yakın zamanda gönlüne göre versin..bizde 32 günlük olduk günler nasıl çabuk geçti hiç anlamadım bile,artık yavaş yavaş düzene girmeye başladık çok şükür,ama o kadar yorucu bir süreç ki bedenen ve ruhen çok yorgunum tüm bunlara rağmen annelik muhteşem birşey,rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..
herkese merhaba arkadaşlar.ya benimde 39+4 oldu ama kızımın hala gelmeye niyeti yok gibi.bugün kontrolüm vardı dr bugünde doğum görünmüyor dedi ya.çok sabırsızlanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?