( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

çok güzel dualar etmişsin canım sadece amin diyebildim.dedimya sanki kelimelerin bittiği yerdeyim sizide unutmıycam dua edicem hepinize

zeytinim muhtemelen herşey bitmiştir...... tarihe yeni bir doğum günü ekledin...buda yaşandı geçti... bundan sonra iyileşmek kısmı kaldı .. kimine göre en zor, kimine göre ise en kolay kısmı... ben senin için kolay olacağı ümidindeyim.. bunca bilinmezliklerle dolu bir hamileliğin ardından, hiç değilse artık her şeyi gözünle görür oldun.. yavrucuğunun sağlılğı sıhhati iyidir inşaAllah.. en yakın zamanda gelmen dileğiyle.. dualarımızdasın....:Saruboceq:

38hafta ve 5 gün 39 un içindeyim işte. bugün doktora gittim cumartesi bebişimi alcak sezeryenle.

yani yarın öyle mi...... herkes bir anda doğuma gidiyor.. sende hayırla sağlıkla sıhhatle atlatıp, yavrucuğunla gelirsin inşaAllah arkadaşım.. bu son gününün tadını çıkar canım :lepi:

slm benim 3 aylık bebegim kesenin küçük suyumunda az oldugundan kaybettim kürtaj olalı 2 hafta oldu daha regl olamadım tekrar nezaman hamile kalabilirim acaba hemen kalsan olurmu bilen varmı arkadaşlarm soru

slm benim 3 aylık bebegim kesenin küçük suyumunda az oldugundan kaybettim kürtaj olalı 2 hafta oldu daha regl olamadım tekrar nezaman hamile kalabilirim acaba hemen kalsan olurmu bilen varmı arkadaşlarm soru

arkadaşım bana doktor düşükten sonra 2 ay bekleme süresi vermişti, rahmin kendini toparlaması için.. ama bazı doktorlar hiç korunmaya gerek yok diyormuş.. senin durumuna göre söylüyor olabilirler.. istersen kürtajı yapan doktorla bi irtibata geç, mutlaka bir şey tavsiye edecektir.. ayrıca 1. reglinin başlaması, eski düzeninin ve hormonlarının normale dönmesine işaret.. bu gelişmeyi bekleyip sonra hamileliği düşünsen bence daha isabetli olur.. hayırlısıyla tekrar bebek sahibi olursun inşaAllah.... :Saruboceq:

slm arkadaşlar ben inş bu hafta içinde sezaryan için gün alcam bebeğim iri olduğu için 38 haftalık oldu oğlum.burası yeri deil ama konuya baktım bulamadım hiç bi yerde bilen varsa yardımcı olabilir mi?ev hanımıyım eşim sigortalı doğum parası diye bişey duydum varmı öyle bişey varsa neler yapmak gerekiyor.:?

canım bende sgk lı değilim eşim sgk'lı (sigorta) 5 ay önce dünyaya geldi oğlum ve evet doğum parası alabiliyorsun ancak 50 tl. gibi cüzzi bir miktar ve bizden doğum belgesi kimlikler ( eşimin oğlumun ve benim ) ayrıca bebeğide görücez diye tutturdukları için ben almadım. daha önce başkalarının doğum belgeleriyle para alanlar olduğu için illaki bebeği görücez konusu yaptılar.

Kızlar benim bu ay da yattı :a015:

üzülmeyin onunda vardır mutlaka bir vakti zamanı yerimseniben
allah gönlünüze göre versin inş.topiği uzun süredir takip ediyorum çokk slm herkese olumunekankayizsmile

doğum yapan arkadaşlar nasıllar acaba fırsat bulamıyorlar artık sanırım yazmaya zemuszemus

Kızlar benim bu ay da yattı :a015:

üzülme sakın canım,rabbim en yakın zamanda gönlüne göre versin..bizde 32 günlük olduk günler nasıl çabuk geçti hiç anlamadım bile,artık yavaş yavaş düzene girmeye başladık çok şükür,ama o kadar yorucu bir süreç ki bedenen ve ruhen çok yorgunum tüm bunlara rağmen annelik muhteşem birşey,rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..

Sağol arkadaşım, aslında bekliyordum bu ay ama Mevlam böyle uygun gördü.. Artık ne zaman takdir ederse kısmet...
MaşaAllah 32 günün ne çabuk geçti öyle..... sen nasıl oldun ameliyat yerin iyileşti mi, yanında kalan büyükler var mı.... bebeğin ne durumda aranız nasıl... vaktin olduğunda doğumundan da bahsedermisin :1hug: kuzunu öpüyorum

herkese merhaba arkadaşlar.ya benimde 39+4 oldu ama kızımın hala gelmeye niyeti yok gibi.bugün kontrolüm vardı dr bugünde doğum görünmüyor dedi ya.çok sabırsızlanıyorum artık.

herkese merhaba arkadaşlar.ya benimde 39+4 oldu ama kızımın hala gelmeye niyeti yok gibi.bugün kontrolüm vardı dr bugünde doğum görünmüyor dedi ya.çok sabırsızlanıyorum artık.

arkadaşım burda 40 haftasını doldurduktan sonra doğuma gidenler oluyor, hiç sıkıntı yapma, vakti geldiğinde bi dakka bile beklemez senin yavru :ecrin_bebek:

arkadaşım neler oldu anlat bize meraktan mahfolduk Allah iyiliğini versin.
bi haftada neler yaşadın bebeğin nasıl

her girdiğimde sana baktım bazen gözlerim doldu hiç haber alamayınca moralim bozuldu ,
çok mu sıkıntı çektin be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…