- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
Bu şekilde hakaret etmeniz doğru değil.Başhekimin ne suçu var.Ayrica tek taraflı dinliyoruz bu olayları.İki taraflı dinlemeden yorum yazmak doğru değil bana göre.Tsk ederim bu durum çok zorumuza gitti baş hekime de çıktık bildirdik fakat eskilerin bi lafı vardır köpek köpeği ısırmıyor
sacma sapan bir yorumşimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Aynen atesim cikti diye acile gelen, popom acidi diye gece 3 de hastaneye gidip doktor tersleyince olay cikaran toplum dusmanlari boylece bu sisteme girip sikayet etsinler, adamlarin meslegi bu gibi medeniyet dusmanlari yuzunden yansin. Bir avrupa gorun de doktor nedir, nasil el ustunde tutulur ve nasil davranilir anlayin.Genelde böyleler ..
Onları denetleyen bır sıstem yok , bırde daha haberlerde fılan şişirildikce şişiriliyor doktora şiddet diye.. onlarda bundan daha cok faydalanıyor
Sıstem olmalı bız hastalar eksı puan verdıkce bunların maaslarına yansımalı denetım olmalı
Ozaman bak nasıl ınsan gıbı davranacaklar
Bizim ulkemızde doktorlar bize hizmet ettiginin farkında degıl ..
Banada hep boylelerı denk gelıyor yspacak bısey olmuyor. Cımere fılan bı yazsanız belkı ılgılenırler
Zaten basit bi rahatsızlık icin asla gitmem olurki acil çocuklarıma bana eşime bi durum olsa kilometrelerce yolmu gitmem gerekiyor o orda devletten parayı alıp rahatça yiyebiliyorsa iyide bi doktor olsa kötüde bi doktor olsa bana bir daha bana gelme demeye hakkı yok bi kere bunu algılayın ortada şiddet unsuru dahi yoktu kendisi başıma gelmeyen biseyi gelmiş gibi gösterdi keşke aklıma gelmedi vdeo cekip suç duyurusunda bulunsaydım iftiradan dolayı en azından hak yerini bulurduDevlet hastanesi sadece sizin ilçeden ibaret değil. Doktor size fakülteye gidin demiş. Demekki ilde de olsa bir fakültesiniz ve başka devlet hastaneleri var. Yol gidip gelmeye katlanıp iyi bir hekime tedavi olmak varken ısrarla ama imkanım yok deyip bademcik ameliyatını dahi yarıda bırakacak kadar kötü bir hekime ( sizin iddianızla) gitmek ısrarı neden?
O zaman isini yapsaydı gidip kameraları inceleseydi kim haklı kim haksız görseydiBu şekilde hakaret etmeniz doğru değil.Başhekimin ne suçu var.Ayrica tek taraflı dinliyoruz bu olayları.İki taraflı dinlemeden yorum yazmak doğru değil bana göre.
Keske ama o anda aklıma gelmediki sözlü taciz yok eşim sadece sesini yükseltti ne savcısı polisi diye ben bisey yapmadım dedi zaten kendini savundu zaten ben esimi dısarı gönderdimDOktorda hastada mesafeli ve saygılı olmalıdır
Olaki bir tartışma durumunda fiziksel temasta ilk kim bulunmuşsa suçludur
Konu ne olusa olsun kim suçlu olursa olsun
Eğer anlatıldığı giniyse konu sahibi burada haklı
Keşke kayıt alsaydınız
Günde 1 milyon sikayet gidiyor saçma sapan olaylardan.Koskoca başhekim bu gibi saçma işlerle uğrasamaz.Boş işler uzmanı değiller bilmem kaç yıl okuyup oralara gelmişler.Hem nerden biliyorsunuz yapmadığını başini mi bekliyorsunuz adamın.Enjeksiyon yapılırken popomu pamukla değil de spanc la sildi hemşire diye sikayet eden gereksiz hastalar olunca kimse de boş işlerle uğraşmiyor.O zaman isini yapsaydı gidip kameraları inceleseydi kim haklı kim haksız görseydi
Bu şekilde kisa özet geçerek cimere şikayette bulunabilirsinizMerhabalar daha öncede konu açmıştım kulak zarım delindi yaşayan varsa aynı durumu benle paylaşsın içimi ferahlatsın diye . Yazanlar oldu onlardan allah razı olsun . Neyse ben kbb tekrar gittim dün kontrolüm vardı eşimde geldi aynı anda odasına girdik doktorun he bu arada devlet hastanesiydi burası ilçe olduğu için bi tane doktor var neyse otur dedi bana koltuğa oturdum derdimi anlatıyorum bi hafta önce gelmiştim hocam bu gün konturole gelin demistiniz geldim fakat ben basınç ve tıkanıklıktan duramıyorum sesleri farklı algılıyorum bazı sesler beynimi zonklatıyor bu nedir diye sorarken kulağıma elinde taşıdığı aletle bakarken benim kulak içlerime seslerden dolayı tıkaç felan tıkadığım için baya hassaslaşmış acıdıbana dedigi sakin ol hanım daha kulak zarına bile dokunmadım ayrıca senin tarif ettiğin durumlar kulak zarı yırtığında yaşanabilecek sorunlar deil sen şiddet madurumusun eşinmi tokat attıda patlattı dedi eşimde tabi yanımada birden afallandı eşim ne oluyor ne tokatı ben öyle bisey yapmadım dedi ama doktor bildiğini okuyor belkide başka birisi vurdu diyor eğer öyleyse savcılıga gider bu konu dedi bende kimse vurmadı parmağımla kaşırken delindi dediğim halde o şekilde delinmez diye beni bastırmaya çalıştı tabi eşim sinirlendi doktorda esimin sinirlenmesinden dolayı oda tavır aldı eşime ben eşimi dışarı gönderdim doktorla başladım konuşmaya olanı biteni anlattım hala gevzek bir tavırla bana he he kesin öyle olmuştur dedi bakın hocam aynı dedigim gibi oldu artısı eksisi yok durum bu esimde sizi kıracak bişey dediyse onun adına ben özür dilerim dememe rağmen ben senin rahatsızlığını anlamamış olabilir ileri hastanelere git fakülteye felan bidahada asla bana gelme hele dısardaki kesinlikle gelmesin dedi soğolun hocam diyerekten derdime çare bulamayaraktan gözlerim yaşlarla dolu halde odasından başım yerde çıktım rabbim hekimin bile vijdanlı insaflısına denk getirsin doktorlar böyle yaptıkça iyileşebilme umudumda kayboluyor ben bu doktordan yararlanamayacaksam o zaman ne diye devlet hastanesi var ne diye orda o doktor var devlet doktorunun bir daha asla bana gelme demesine hakkı varmı bir vatandaşa kendimi çok caresiz hissediyorum
Bir gün Başınıza geldiğinde bakalım bu sekil konuşabilecekmisinizGünde 1 milyon sikayet gidiyor saçma sapan olaylardan.Koskoca başhekim bu gibi saçma işlerle uğrasamaz.Boş işler uzmanı değiller bilmem kaç yıl okuyup oralara gelmişler.Hem nerden biliyorsunuz yapmadığını başini mi bekliyorsunuz adamın.Enjeksiyon yapılırken popomu pamukla değil de spanc la sildi hemşire diye sikayet eden gereksiz hastalar olunca kimse de boş işlerle uğraşmiyor.
Öyle bi durum olsa ben zaten kendim giderdim emniyete ben doktora anlatamadımki derdimi he he diyor bana kulağımın parmağımla delindiğine dahi inanmadıSağlıkçılara şiddet olayları olunca bence bundan dolayı bazı sağlık calisanlarinin tavrı degisti hatırlarsınız belki bir doktor hasta beni dövdü demisti ve kamera görüntülerinde öyle olmadığı ortaya çıkmıştı işte her yerde iyi olduğu gibi kötü insanlar da var
Ama belki de yardımcı olmak istemiştir tehdit edildiginizi falan sanmistir
Bulunduk zatenBu şekilde kisa özet geçerek cimere şikayette bulunabilirsiniz
Ne demek denetleyen sistem yok?! Siz o denetimin altına, psikolojik baskının içine girseniz görürsünüz denetlenmeyen sistemi. Böyle elinde telefon doktor düşmanlığı yapmak çok basit. Sorun mesleklerde değil kişilerde keşke şunu anlayabilseniz. Bu şekilde düşünüp meslek düşmanlığına yöneleceğinize her mesleğin icraa edenlerin insan olduğu aklınıza gelsin. Size hep böyleleri denk geliyorsa belki sıkıntı sizdedir. Bir de bu yönden düşünün.Genelde böyleler ..
Onları denetleyen bır sıstem yok , bırde daha haberlerde fılan şişirildikce şişiriliyor doktora şiddet diye.. onlarda bundan daha cok faydalanıyor
Sıstem olmalı bız hastalar eksı puan verdıkce bunların maaslarına yansımalı denetım olmalı
Ozaman bak nasıl ınsan gıbı davranacaklar
Bizim ulkemızde doktorlar bize hizmet ettiginin farkında degıl ..
Banada hep boylelerı denk gelıyor yspacak bısey olmuyor. Cımere fılan bı yazsanız belkı ılgılenırler
Zaten basit bi rahatsızlık icin asla gitmem olurki acil çocuklarıma bana eşime bi durum olsa kilometrelerce yolmu gitmem gerekiyor o orda devletten parayı alıp rahatça yiyebiliyorsa iyide bi doktor olsa kötüde bi doktor olsa bana bir daha bana gelme demeye hakkı yok bi kere bunu algılayın ortada şiddet unsuru dahi yoktu kendisi başıma gelmeyen biseyi gelmiş gibi gösterdi keşke aklıma gelmedi vdeo cekip suç duyurusunda bulunsaydım iftiradan dolayı en azından hak yerini bulurdu
siz kendinizi burda kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Maalesef ülkece her şeyi abartma sorunumuz var. Koskoca okumuş insan koskoca doktor öyle şey mi olur söylemleri anlamsız. İyi insanlar da var, dünyayı kendisi yaratmış sananlar da. Olan biteni anlatınca da kimse doktor düşmanı falan da olmuyor ülkede her anlamda garip bir fanatiklik var. Siz şikayetinizi yapıp geçin ve bir daha da gitmeyin o adama belli ki ondan bir hayır geleceği yok.Öyle bi durum olsa ben zaten kendim giderdim emniyete ben doktora anlatamadımki derdimi he he diyor bana kulağımın parmağımla delindiğine dahi inanmadı
Yok ben sizi anladım. Mesaj alıntısı yapmıştım, o mesaja ve o düşüncede olanlara yazdım yorumumu.Zaten hepsine çamur atan yok insanlar karşılaştığı durumdan bahsetmiş burda tabiki hastalarinda iyisi kötüsü hekiminde iyisi ve kötüsü mevcut ama bizim orda hakettimiz muamele o deildi kendisi beni konturole cağırıpta ikinci gitmeme bunu yapmaya hakkı yoktu ben ona ilk gittiğimde durumu anlatmıştım madem o gün sorsaydı kocanmı vurdu başkasımı vurdu diye ikinci gitmemde olacak işmi bu
Siz memnunmusunuz sağlık sisteminden pandemiden sonraki saglık sisteminden kimse memnun deil malesef ben kendi bulunduğum ildeki gittiğim bi çok doktor ve çevremdeki aradığı hizmeti bulamayan insanlar adınada görüşümü sundum buraya başına gelmeyen yaşamayan bilemez ne kadar içler acısı bi durum oldunu doktorun odasından gözlerin yaş dolarak çıkmakAcil bir durum olursa bakmak zorunda merak etmeyin. Acil olmasa dahi hasta olarak gittiğinizde eşdeğer bir doktor yoksa yine bakmak zorunda. Ama yine diyorum ben sizin anlattığınız kadar beceriksiz bir doktora gitmek istemem o ayrı.
Bu ara şunu da belirteyim. Ben doktor hatasız demiyorum. ( ki önceki mesajımda da belirttim şikayetçi olabilirsiniz diye) Her meslek grubunun iyisi kötüsü vardır. İyilerin kötü, kötülerin iyi günü vardır. Doktorluk kolay bir meslek değil. Günde onlarca hastayla uğraşmak ve hepsini memnun etmek zaten imkansız. Aksini beklemek mantıksız olur.
Yalnız bir doktor hata yaptığında tüm doktorları aşağılayan bir grup var. Siz de yaşadığınız kişisel bir olayı anlatıp sonraki mesajlarınız da tüm doktorlara çamur atıyorsunuz. Allah tan korkarım diyorsunuz. Peki sizin inanışınıza göre bu canla başla çalışan doktorların hakkına girmek olmuyor mu?
Yok gelme diyene gidilirmi daha insanız onlar nasıl hakkını arıyorsa hastalarda tabiki hakkını arayacakŞ
siz kendinizi burda kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Maalesef ülkece her şeyi abartma sorunumuz var. Koskoca okumuş insan koskoca doktor öyle şey mi olur söylemleri anlamsız. İyi insanlar da var, dünyayı kendisi yaratmış sananlar da. Olan biteni anlatınca da kimse doktor düşmanı falan da olmuyor ülkede her anlamda garip bir fanatiklik var. Siz şikayetinizi yapıp geçin ve bir daha da gitmeyin o adama belli ki ondan bir hayır geleceği yok.
Bulunduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?