Doktor beni odasından kovdu

Tsk ederim bu durum çok zorumuza gitti baş hekime de çıktık bildirdik fakat eskilerin bi lafı vardır köpek köpeği ısırmıyor
Bu şekilde hakaret etmeniz doğru değil.Başhekimin ne suçu var.Ayrica tek taraflı dinliyoruz bu olayları.İki taraflı dinlemeden yorum yazmak doğru değil bana göre.

Aynen atesim cikti diye acile gelen, popom acidi diye gece 3 de hastaneye gidip doktor tersleyince olay cikaran toplum dusmanlari boylece bu sisteme girip sikayet etsinler, adamlarin meslegi bu gibi medeniyet dusmanlari yuzunden yansin. Bir avrupa gorun de doktor nedir, nasil el ustunde tutulur ve nasil davranilir anlayin.

Hanımlar lütfen tartışmaya girmeyin, şiddeti destekleyen yorumlar yazmayın, üsluplara dikkat edin rica ediyorum.

Zaten basit bi rahatsızlık icin asla gitmem olurki acil çocuklarıma bana eşime bi durum olsa kilometrelerce yolmu gitmem gerekiyor o orda devletten parayı alıp rahatça yiyebiliyorsa iyide bi doktor olsa kötüde bi doktor olsa bana bir daha bana gelme demeye hakkı yok bi kere bunu algılayın ortada şiddet unsuru dahi yoktu kendisi başıma gelmeyen biseyi gelmiş gibi gösterdi keşke aklıma gelmedi vdeo cekip suç duyurusunda bulunsaydım iftiradan dolayı en azından hak yerini bulurdu

Bu şekilde hakaret etmeniz doğru değil.Başhekimin ne suçu var.Ayrica tek taraflı dinliyoruz bu olayları.İki taraflı dinlemeden yorum yazmak doğru değil bana göre.
O zaman isini yapsaydı gidip kameraları inceleseydi kim haklı kim haksız görseydi

Keske ama o anda aklıma gelmediki sözlü taciz yok eşim sadece sesini yükseltti ne savcısı polisi diye ben bisey yapmadım dedi zaten kendini savundu zaten ben esimi dısarı gönderdim

O zaman isini yapsaydı gidip kameraları inceleseydi kim haklı kim haksız görseydi
Günde 1 milyon sikayet gidiyor saçma sapan olaylardan.Koskoca başhekim bu gibi saçma işlerle uğrasamaz.Boş işler uzmanı değiller bilmem kaç yıl okuyup oralara gelmişler.Hem nerden biliyorsunuz yapmadığını başini mi bekliyorsunuz adamın.Enjeksiyon yapılırken popomu pamukla değil de spanc la sildi hemşire diye sikayet eden gereksiz hastalar olunca kimse de boş işlerle uğraşmiyor.

Sağlıkçılara şiddet olayları olunca bence bundan dolayı bazı sağlık calisanlarinin tavrı degisti hatırlarsınız belki bir doktor hasta beni dövdü demisti ve kamera görüntülerinde öyle olmadığı ortaya çıkmıştı işte her yerde iyi olduğu gibi kötü insanlar da var
Ama belki de yardımcı olmak istemiştir tehdit edildiginizi falan sanmistir

Bu şekilde kisa özet geçerek cimere şikayette bulunabilirsiniz

Bir gün Başınıza geldiğinde bakalım bu sekil konuşabilecekmisiniz

Öyle bi durum olsa ben zaten kendim giderdim emniyete ben doktora anlatamadımki derdimi he he diyor bana kulağımın parmağımla delindiğine dahi inanmadı

Ne demek denetleyen sistem yok?! Siz o denetimin altına, psikolojik baskının içine girseniz görürsünüz denetlenmeyen sistemi. Böyle elinde telefon doktor düşmanlığı yapmak çok basit. Sorun mesleklerde değil kişilerde keşke şunu anlayabilseniz. Bu şekilde düşünüp meslek düşmanlığına yöneleceğinize her mesleğin icraa edenlerin insan olduğu aklınıza gelsin. Size hep böyleleri denk geliyorsa belki sıkıntı sizdedir. Bir de bu yönden düşünün.

Acil bir durum olursa bakmak zorunda merak etmeyin. Acil olmasa dahi hasta olarak gittiğinizde eşdeğer bir doktor yoksa yine bakmak zorunda. Ama yine diyorum ben sizin anlattığınız kadar beceriksiz bir doktora gitmek istemem o ayrı.

Bu ara şunu da belirteyim. Ben doktor hatasız demiyorum. ( ki önceki mesajımda da belirttim şikayetçi olabilirsiniz diye) Her meslek grubunun iyisi kötüsü vardır. İyilerin kötü, kötülerin iyi günü vardır. Doktorluk kolay bir meslek değil. Günde onlarca hastayla uğraşmak ve hepsini memnun etmek zaten imkansız. Aksini beklemek mantıksız olur.

Yalnız bir doktor hata yaptığında tüm doktorları aşağılayan bir grup var. Siz de yaşadığınız kişisel bir olayı anlatıp sonraki mesajlarınız da tüm doktorlara çamur atıyorsunuz. Allah tan korkarım diyorsunuz. Peki sizin inanışınıza göre bu canla başla çalışan doktorların hakkına girmek olmuyor mu?

Ş
Öyle bi durum olsa ben zaten kendim giderdim emniyete ben doktora anlatamadımki derdimi he he diyor bana kulağımın parmağımla delindiğine dahi inanmadı
siz kendinizi burda kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Maalesef ülkece her şeyi abartma sorunumuz var. Koskoca okumuş insan koskoca doktor öyle şey mi olur söylemleri anlamsız. İyi insanlar da var, dünyayı kendisi yaratmış sananlar da. Olan biteni anlatınca da kimse doktor düşmanı falan da olmuyor ülkede her anlamda garip bir fanatiklik var. Siz şikayetinizi yapıp geçin ve bir daha da gitmeyin o adama belli ki ondan bir hayır geleceği yok.

Yok ben sizi anladım. Mesaj alıntısı yapmıştım, o mesaja ve o düşüncede olanlara yazdım yorumumu.

Siz memnunmusunuz sağlık sisteminden pandemiden sonraki saglık sisteminden kimse memnun deil malesef ben kendi bulunduğum ildeki gittiğim bi çok doktor ve çevremdeki aradığı hizmeti bulamayan insanlar adınada görüşümü sundum buraya başına gelmeyen yaşamayan bilemez ne kadar içler acısı bi durum oldunu doktorun odasından gözlerin yaş dolarak çıkmak

Yok gelme diyene gidilirmi daha insanız onlar nasıl hakkını arıyorsa hastalarda tabiki hakkını arayacak

kulak zarı kaşınmayla delinmesi zor bir yapı.

Adam yem atmış şiddet var mı diye orada siz gülerek ya da en azıdan normalce hayır dememişsiniz.

Kocanız bir anda! bağırmaya başlamış. Şiddette genelde bundan sonra gelebilir. Doktor da eşinizin tavrından suçlu olduğunu çıkarmış. Sizi de onu koruyan biri olarak görmüş.

Sizi muayene etmek zorunda değil çünkü kendini fiziksel ya da sözel olarak şiddet görüyor/ görecek sayıyor. Böyle bir durumda size hizmet vermek zorunda değil.

Ayrıca ikide bir ben bir daha hastaneye acil bir durumda gidemeyecek miyim vb diyorsunuz? Acil durumda size kbb mi bakacak? Sanki hastane de tek doktor var. Acil servistekiler ilgilenir zaten.

Doktor bir ameliyatı yarıda bırakmış diye mana buluyorsunuz, oysaki laf söz çıkmasını göze alarak hastanın iyiliği için başkasını çağırmış. Ameliyatlarda acil sorunlar çıkabiliyor, bazı şeyler hastayı açınca görünüyor o zaman da tedavi değişiyor ek görüş almak gerekebiliyor.

Ben şu ana kadar 30 doktora gitmişsem 3 tanesi kötü çıkmıştır. Biri durup dururken bana bağırmıştı mesela, ağzının payını verip çıktım odadan. İsteyen gitsin ona tedavi olsun ben tercih etmem böyle böyle zaten gözden düşüyor o doktorlar. Sonra gittim başkasına tedavi oldum. O da melek gibi biriydi mesela. Her meslekte her insan var.

Bence bu büyük bir olay bile değil. Boşu boşuna büyütüp buraya konu açmışsınız. Ona tedavi olmazsınız olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…