Doktor beni odasından kovdu

Devletten aldığı paradan size ne? Doktorlar milyon dolar mı kazanıyor sanıyorsunuz? Sağlık sisteminin kötü olması da mı doktor veya hemşire yüzünden sizce? Video veya ses kaydı almak suçtur. Aklınızda bulunsun. Herhangi bir meslekte çalışıyor musunuz bilmiyorum. Sıkıntı meslekte değil karşınızda ki insanda. Burda kışkırtıcı mesajlar yazmanız hiçbir meslek adına hoş değil. Önce iyi insan olunmalı. Size kötü davranan hiç kimseyi hiç bir davranışı simdirmek zorunda değilsiniz. Ama mesleklere karşı yapılan düşmanlığa ortak olmamalısınız. Gerekli yerlere şikayet etmişsiniz. Burdan beklediğiniz destek nedir bunu anlatır mısınız?

Ne yazık ki diploma insana insan olabilme vasfı vermiyor.
184’e şikayette bulunun.
Doktorlar sitesi vb platformlarda da ismi geçiyorsa yorumunuzu yazın.
Geçmiş olsun.

Azalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorum
Ben de buna şahit oldum, zam haberi gelince bir anda doktorların şikayeti son buldu. Aslında hala şiddet gören birçok doktor vardır eminim ama para geldiği sürece diğer doktorlar umursamıyor belli ki.

Kusura bakmayın buraya bi sürü şey yazdım zoruma gitti paylaşmak istedim sizede bu konuda hesap vermek zorunda deilim anlayamadıysanız buraya açtığım konuya dahil olmayın lütfen

Ben de buna şahit oldum, zam haberi gelince bir anda doktorların şikayeti son buldu. Aslında hala şiddet gören birçok doktor vardır eminim ama para geldiği sürece diğer doktorlar umursamıyor belli ki.
Çevrenizde hiç doktor yakınınız var mı merak ettim. Doktor dediğiniz de insan olduğu için bu düşünceniz çok şaşırtıcı geldi. Para gelsin aman dayak yiyeyim diyen insan duydunuz mu daha önce? Ne değişik bir düşünce. Umarım sizde para gelsinde hakaret yiyeyim dayak yiyeyim aman diye düşünmüyorsunuzdur. Neticede insansınız yazık olur.

Ya kadın bir şey yaşamış, üzülmüş anlatmış. Gelip konu altında fanatiklik yapmak ne kadar insanca? Bir de hasta zaten. Yorumlar bana şeyi hatırlatıyor, İran başbakanı bir konuşmasında bizde hiç gay yoktur, Herkes karşı cinsi sever demiş.

Siyasetten kaynaklı son zamanlarda bir meslek grubu odaklı fanatiklik başladı. Yani abartmayalım, her meslekte iyi kötü vardır. Burada da doktor, kadın alttan aldığı halde saygısızlık yapmış, eğriye eğri, doğruya doğru demek gerek.

Kusura bakmayın buraya bi sürü şey yazdım zoruma gitti paylaşmak istedim sizede bu konuda hesap vermek zorunda deilim anlayamadıysanız buraya açtığım konuya dahil olmayın lütfen
Okuyup anlama yeteneğiniz olduğunuz belli. Ama belki 2 kere okumakta fayda vardır mesajımı çünkü konuyu anladığım mesajlarınızı okuduğum açıkça belli değil mi çok ironik bir cevap vermişsiniz. Hesap vermek zorunda değilsiniz ama her yere şikayet edip bir de burdan ne beklediğinizi sormuştum belki açıklarsanız daha iyi fayda görürsünüz. Öyle bir amacınız yoksa neden konu açtığınızda okuyup anladığımızda belli oluyor yeterince.

Fanatiksin. Beni kendi kavganın ve gerginliğinin içine çekmene izin vermeyeceğim. Ne yazdığım belli, aklı olan anlar. Tartışmak istemiyorum, o yüzden engelliyorum.

Fanatiksin. Beni kendi kavganın ve gerginliğinin içine çekmeye izin vermeyeceğim. Ne yazdığım belli, aklı olan anlar. Tartışmak istemiyorum, o yüzden engelliyorum.
Her düşünceye saygısı olan bir insan olsanız fanatiksin deyip yaftalamaya uğraşmazsınız. Mesela diyelim ki fanatiğim açıklayın neden ve nasıl? Fazlasıyla komik.

Öyle bi durum olsa ben zaten kendim giderdim emniyete ben doktora anlatamadımki derdimi he he diyor bana kulağımın parmağımla delindiğine dahi inanmadı
Ben 5 ay önce doğum yaptım hastane özeldi ve hastaneye bir sey sordum vezneye ücretle ilgili daha sonra emin olamadım gidip tekrar sordum sonra beni başka hastayla mi karıştırdılar ne olduysa anlamadim doktor bir dahaki muayenede dedi ki eşiniz hastaneyi aramış bağırmış hayir aramadı diyorum aramış diyor hayir eminim diyorum aramış diyor doktor. sözde, esim hastaneyi aramış bağırmış çağırmış bu niye paralı devlet karşılamiyor mu demiş sonuc olarak ikna edemedim doktoru en son eşime o kadar dert oldu ki hakliydi ben dogum yaptıktan sonra doktora demis bakin ben kesinlikle aramadım böyle bir şey de demedim diye

Konu sahibine degil suan yorumum ama Ceylin kim benim uslubumdan kaynakli der ki.
30 yaşimdayim sadece 1 doktorla sorunum oldu o da boyle kovmali vs degildi zaten. Benim devlet hastanesi deneyimim pek yok bir kaç kez gitmişimdir ama gormedigim yer degil.
Mesela kv bir ara doktora gitmişti, doktorla olan diyalogunu anlatiyordu ve dinlerken ben bile kvye sinir oldum acikcasi. Ama kvye göre kendisi asiri hakliydi kendine göre ve cok doğru şekilde konustugunu dusunuyordu. Dedim bu şekilde doktorla konusulmaz ama yok yani.
Sanki doktorun tum maasini kendileri veriyor gibi tavirlari olanlar da var.

İşitme testi yapıldı mı? İşitme kaybında bu şekilde sorunlar oluyor. Arkadaşıma da eşiniz mi dövdü demişti doktor. Eşi de sakin biri. Genelde şiddetli bir çarpma da ya da bazı ilaçların ya etkisinde bu durum olabiliyor. Bende de zar delikliği olmamıştı ama ani işitme kaybı yaşamış kortizon tedavisi görmüştüm. Farklı bir doktora daha gidin. Elbette doktorun tutumu yanlış.

Konu paraya nerden geldi anlamıyorum ya, insanlar çok para alayım ama dayak yemeye devam edeyim der mi sizce? Dr bu şekilde davrandıysa hatalı yani ama bu dayağı hakketti demek olmuyor her şeyin bir adabı vardır. Bir hasta yakını beni evine igne yapmaya gitmedim diye dövmeye kalkmıştı, demekki bende haketmisim o zaman tüh

Allah Allah bende bi korktum bende hep o şekilde kasirim, hatta kulak cubuguyla surekli kulaklarimi temizlerim bakmadan sokup. Öyle kolayca patlama olabiliyormus dmeekki, Allah şifa versin , gittinizmi başka dktra

Belkide delinmedi, bendede basınç hissi olmustu kulağımda sıvı birikmesi olmus antibiyotik tedavisiyle düzelmişti

Yıllar önce ben daha küçükken ateşlenmiştim annemde beni hastaneye götürmüş kadin ufak çocuğum stresliyim atesliyim doktordan korkuyorum doğal olarak ağlamışım odada doktora al çocuğunu sktr git demiş anneme kovmuş pediyatri yani bunu yapan şikayetler edilmiş ama sonuç alınamamış tabi ki bizim sistemimizde asla yoğurdum eksi denmez hastane kendi doktorunda suç bulmaz benim doğumumda içimde gazlı bez unutmuşlar beni suçlu çıkaracaklardı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…