Doktor egosu

Boşverin ya.
Kapısına kadar gitmişsiniz adam zahmet edip kalkıp içeri almamış. Bu ne biçim bir tavır?
Saçmalık yani.
Sizi istemiyor bu adam. Doktor olması ile ilgili de değil bu durum. Kendini birşey sanıyor,bir tarafları kalkmış amiyane tabirle.
Lütfen daha fazla kaldırmayın totosunu.

Aynen öyle işler tersine döndü sanki o dediğinde görüşülecek sürekli

Peki şu saatten sonra ne yaomayı düşünüyosun çok merak ettim? Yani arayıp hadi ben müsaitim şimdi görüşelim dese? Yada arasa?

Bence mantıklı bir açıklama için görüşür Adam ne evet diyormuş ne hayır baksana, konu sahibi ikilemde kalmasın da kim kalsın :)

Kapıya kadar gittiniz camdan bakıp kapıyı açmadi mi ???? Yok artık kesin bir halt karıştırıyordu.
Sizi oyalıyor yol verin gitsin önemli olan insanlık , doktorluk değil!!!

E biraz daha bekleseydin piyangodan ne çıkacaktı görseydin.
Herhangi bi zile bassaydın apartmana girseydin kapısında dursaydın elbet çıkacaktı birisi o kapıdan.
Başka türlü sen ikna olmazsın çünkü.
Adam iki duygu sömürüsü yapsa "ev çok dağınık pisti senden utandımmm((((" dese inanacaksın birbirimizi kandırmayalım şimdi.

Bence mantıklı bir açıklama için görüşür Adam ne evet diyormuş ne hayır baksana konu sahibi ikilemde kalmasın da kim kalsın :)
Bunun mantıklı hiç bi açıklaması olamaz ki. Adam istemiyor. İllaki hayır seni istemiyorum demesine gerek yok, adam şu yaptığıyla en büyük küfürleri etmiş zaten.

Psikolojik bir hastalığım yok fakat kendisi beni ürkütücü şeyler yapmaya zorluyor

Doğrudur, karşı tarafta karışık sinyaller veriyor ve kendini pek net ifade etmiyor muhtemelen. böyle durumlarla karşılaşınca mantıksızca ısrarcı olabiliyor insan. Benim de gayet rahatsız edici olacak şekilde bir telefona 50 kere çağrı atmışlığım filan var mesela sonuca bağlanmamış bir tartışma karşısında. O yoğun an geçtikten sonra geriye baktığınızda yaptığınızın mantıksız olduğunu kabul edebiliyorsanız sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Sizin yerinizde olsam beni 2 saat kapısının dışında bekletmiş bir adamdan hiçbir beklentim olmaz bundan sonra, tüm iletişim yollarını keser önüme bakarım. Sizin de dediğiniz gibi dışarı da ne doktorlar ne mühendisler var. Boşuna zaman kaybetmeyin bu adamla.

son olaydan sonra senin kafanda nasıl bir profili varsa yerle bir olup senin artık onu iplememen gerekiyordu sanki.

Bence ego doktor sevgilinizde değil sizde. Adamın hareketi yanlış olsa da bunun doktorlukla ne alakası var. Başlığı görünce ne oldu acaba diye girdim. Doktor bir sevgiliyi kaybetmek size fazla koymıycaksa basın tekemeyi

Peki şu saatten sonra ne yaomayı düşünüyosun çok merak ettim? Yani arayıp hadi ben müsaitim şimdi görüşelim dese? Yada arasa?
Dün söyledim senin müsait olduğun zaman olmuyo o işler, istediğin zaman kafana göre arayamazsın beni dedim. Düşünmüyorum açıkçası

Evinin halini biliyorum yani evle ilgili bir bahanesi olamaz sadece vicdansızlık bu

Bencede sevgili doktor olduğundan kaybetme korkusu var gibi:)) yoksa hicbi kadın tahammül etmz bu kadarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…