- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
Aynen öyle işler tersine döndü sanki o dediğinde görüşülecek sürekliBoşverin ya.
Kapısına kadar gitmişsiniz adam zahmet edip kalkıp içeri almamış. Bu ne biçim bir tavır?
Saçmalık yani.
Sizi istemiyor bu adam. Doktor olması ile ilgili de değil bu durum. Kendini birşey sanıyor,bir tarafları kalkmış amiyane tabirle.
Lütfen daha fazla kaldırmayın totosunu.
Aramayın,görüsmeyin sizdeAynen öyle işler tersine döndü sanki o dediğinde görüşülecek sürekli
Peki şu saatten sonra ne yaomayı düşünüyosun çok merak ettim? Yani arayıp hadi ben müsaitim şimdi görüşelim dese? Yada arasa?Aynen öyle işler tersine döndü sanki o dediğinde görüşülecek sürekli
Peki şu saatten sonra ne yaomayı düşünüyosun çok merak ettim? Yani arayıp hadi ben müsaitim şimdi görüşelim dese? Yada arasa?
+1000Adam seni baya baya istemiyor. Neden bu israr ?
Bunun mantıklı hiç bi açıklaması olamaz ki. Adam istemiyor. İllaki hayır seni istemiyorum demesine gerek yok, adam şu yaptığıyla en büyük küfürleri etmiş zaten.Bence mantıklı bir açıklama için görüşürAdam ne evet diyormuş ne hayır baksana konu sahibi ikilemde kalmasın da kim kalsın :)
Psikolojik bir hastalığım yok fakat kendisi beni ürkütücü şeyler yapmaya zorluyor
Bazi adamlarin tarzi budur.Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır
Doktor oldugu icin olabilir mi?İnsan aynı hatayı yapmaktan nedense vazgeçemiyor
Dün söyledim senin müsait olduğun zaman olmuyo o işler, istediğin zaman kafana göre arayamazsın beni dedim. Düşünmüyorum açıkçasıPeki şu saatten sonra ne yaomayı düşünüyosun çok merak ettim? Yani arayıp hadi ben müsaitim şimdi görüşelim dese? Yada arasa?
Evinin halini biliyorum yani evle ilgili bir bahanesi olamaz sadece vicdansızlık buE biraz daha bekleseydin piyangodan ne çıkacaktı görseydin.
Herhangi bi zile bassaydın apartmana girseydin kapısında dursaydın elbet çıkacaktı birisi o kapıdan.
Başka türlü sen ikna olmazsın çünkü.
Adam iki duygu sömürüsü yapsa "ev çok dağınık pisti senden utandımmm((((" dese inanacaksın birbirimizi kandırmayalım şimdi.
Bencede sevgili doktor olduğundan kaybetme korkusu var gibi:)) yoksa hicbi kadın tahammül etmz bu kadarinaBence ego doktor sevgilinizde değil sizde. Adamın hareketi yanlış olsa da bunun doktorlukla ne alakası var. Başlığı görünce ne oldu acaba diye girdim. Doktor bir sevgiliyi kaybetmek size fazla koymıycaksa basın tekemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?