Vicdansizlik degil:)Evinin halini biliyorum yani evle ilgili bir bahanesi olamaz sadece vicdansızlık bu
Acımasız mı bilemem ama bana göre sevmediği darlandığı çekindiği bir durum olduğu belli.Bende sordum kendime ve şunu diyebilirim ben kapıma bırakın beni seven insanı düşmanım gelse açarım dayanamam. Bunun yaptığını anlayamıyorum bu kadar mı acımasız bir adam oldu bu.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Tabikide o duygu yoğunluğu geçince saçma olduğunu farkettim yaptığımın ve aynen kendisini ifade edemiyor bana kesinlikle. Şu saatten sonra görüşmeyi istemiyorum daha çok sinirlenmemek içinDoğrudur, karşı tarafta karışık sinyaller veriyor ve kendini pek net ifade etmiyor muhtemelen. böyle durumlarla karşılaşınca mantıksızca ısrarcı olabiliyor insan. Benim de gayet rahatsız edici olacak şekilde bir telefona 50 kere çağrı atmışlığım filan var mesela sonuca bağlanmamış bir tartışma karşısında. O yoğun an geçtikten sonra geriye baktığınızda yaptığınızın mantıksız olduğunu kabul edebiliyorsanız sıkıntı yok diye düşünüyorum.
Sizin yerinizde olsam beni 2 saat kapısının dışında bekletmiş bir adamdan hiçbir beklentim olmaz bundan sonra, tüm iletişim yollarını keser önüme bakarım. Sizin de dediğiniz gibi dışarı da ne doktorlar ne mühendisler var. Boşuna zaman kaybetmeyin bu adamla.
Olayın doktor olması değil sorun sırf meslek için değer biçmiyorum onaBence sizde sirf doktoru kaybetmeyeyim diye kendinizi bu kadar hic saymayin azcik grurunuz olsun bu nedir boyle !
Kesinlikle doktor olması değil. Ben hayatımdaki insana fazla değer veriyorum sadeceDoktor oldugu icin olabilir mi?
Sadece sordum
Doktor gider başka doktor gelir :) mesleği umrum değilBencede sevgili doktor olduğundan kaybetme korkusu var gibi:)) yoksa hicbi kadın tahammül etmz bu kadarina
Bu fedakarlik degil ki...apacik bir yakaris bu..kendine saygini hatirlamalisinHatam orada zaten kim olursa olsun fazla fedakarım gerçekten.
Meslegi umrum degil diyorsunDoktor gider başka doktor gelir :) mesleği umrum değil
Kesinlikle doktor olması değil. Ben hayatımdaki insana fazla değer veriyorum sadece
Cidden anlayamıyorum doktor gider öğretmen gelir diyeyim o zamanMeslegi umrum degil diyorsun
Bir yandan da doktor gider doktor gelir diyorsun illa doktor olacak yani
Ev arkadaşı yanındaydıArkadaşı kimdi yanındaki??? Soğukluğunun Cevabı burda saklı
Belki kimse gelmez yahu illa hayatınızda bir erkek olmak zorunda mı allah allah :)Cidden anlayamıyorum doktor gider öğretmen gelir diyeyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?