Doktor egosu

Ne adamın yaptığı egodan ne de sizin yaptığınız fedakarlıktan. Adam buz gibi istemiyor işte sizi. Allah bilir hangi sebepten. Olayları kafanıza göre yanlış değerlendiriyorsunuz bence. Daha da hala napsam diye sormanızdan belli

Doktorlukla bu durumun alakası yok ta sen evinin kapısına gitmemene rağmen adam aşağı İnmemiş o dakika ayrılman lazımdı

Bende sordum kendime ve şunu diyebilirim ben kapıma bırakın beni seven insanı düşmanım gelse açarım dayanamam. Bunun yaptığını anlayamıyorum bu kadar mı acımasız bir adam oldu bu.
Acımasız mı bilemem ama bana göre sevmediği darlandığı çekindiği bir durum olduğu belli.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Tabikide o duygu yoğunluğu geçince saçma olduğunu farkettim yaptığımın ve aynen kendisini ifade edemiyor bana kesinlikle. Şu saatten sonra görüşmeyi istemiyorum daha çok sinirlenmemek için

seni insan yerine koymuyor birak sevgiliyi ...allah icin baslarim doktorluguna ...neyi acikliycak yaaa sogutmaya calisiyor düs yakasindan niye yapisiyon..calis cabala kendini saydir en yuksek yerlere gel ...ne iki saat bekliyorsun o mu kaldi tek ..valla sinir oldum ...

Adam resmen seninle gorusmek istemiyor. Bn olsam disarida birakip evine almadigi an her yerden silip engelleyip yoluma bakardim.
Konu sahibi kendine azcik deger veriyorsan sende boyle yap. Inan daha huzurlu olacaksin.

Kesinlikle doktor olması değil. Ben hayatımdaki insana fazla değer veriyorum sadece

Canim hic kimseye hakettiginden fazla deger vermiceksin.

Adam seni agac etmis kapi onunde.

Ne kadar ayip ne kadar kaba ne kadar terbiyesizce bir davranis.

Kendine saygin varsa vur tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…