- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
birazdan gelir toktor sevgilime laf ettirmem siz onu tanimiyorsunuz der
Konunun silinmiş. Bence doktor aradı. :)
Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır
Böyle yaparak daha büyük bir yanlışa giriyorsun resmen ben seni istiyorum ama sen ben yeterince istemiyorsun diyorsun adama.Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır
Ne kadar terbiye yoksunusunuz siz ya. İster çadır götürürüm ister inşaat mühendisiyle gider ev dikerim sana mı sorucamarasa ne olacak yarin gene kapisini acmaz2 saat gene bekletir bu defa giderken cadir gotursun cikana kadar kamp kurar
Ne kadar terbiye yoksunusunuz siz ya. İster çadır götürürüm ister inşaat mühendisiyle gider ev dikerim sana mı sorucam
Arkadaşın sildigi konu bu
Banlayabilirler böyle kötü yorumları görmeyim daha iyi
İstemedim sadece görülmesini konunun görünüp görünmemesi değil derdim. Yorum yapılabilir fakat saygı çerçevesini hiçkimse geçemezHayır o değilde biraz kompleksli misin? Sadece bu konu değil bununla ilgili eski konular da silinmiş. Burda konu açarsan her türlü yorum geleceğinin farkındasındır zaten neden siliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?