Doktor egosu

Kardeşim adam evet ya da hayır demiyor cünkü kenarda kal istiyor tahminimce.aslnda hareketleriyle sana hayır demiş ama insan sevince hem mantıga bürümeye çalısıyor. Kapısına kadr gtmişsin ne gelmiş ne kabul etmiş.hadi evde arkadsı var ozmaan yanına inerdi 5 dk.ölmez ya.arkadaş kabul edecek kadr iyi de sana mı yataktan kalkamamıs.kendine deger ver ve birdaha arasa da açma.cok üzülürsün o hayatına bakar
Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır

Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır
Böyle yaparak daha büyük bir yanlışa giriyorsun resmen ben seni istiyorum ama sen ben yeterince istemiyorsun diyorsun adama.
Lütfen burada ki tavsiyeleri dinle be şakın bu adama daha fazla ne yüz ver nede tepki ver. Adam resmen kandırmış seni hastayım diye bide acımamış oynamış. Lütfen kendine gel daha fazla seninle böyle saygısızlık etmesine izin verme

arasa ne olacak yarin gene kapisini acmaz 2 saat gene bekletir bu defa giderken cadir gotursun cikana kadar kamp kurar
Ne kadar terbiye yoksunusunuz siz ya. İster çadır götürürüm ister inşaat mühendisiyle gider ev dikerim sana mı sorucam

Konunun silmissin ama sonraki yorumlarda senden alıntı yapan arkadaşlar sayesinde konunu okuyabildigimiz gibi moderatör Mune cimbiziyla şıp diye sildigin konunu geri getirecektir

Ayrıca ;
Adam seni istemiyor daha ne yapsın gitmen için ? Niye bu ısrar ?

Hayır o değilde biraz kompleksli misin? Sadece bu konu değil bununla ilgili eski konular da silinmiş. Burda konu açarsan her türlü yorum geleceğinin farkındasındır zaten neden siliyorsun ki?

Hayır o değilde biraz kompleksli misin? Sadece bu konu değil bununla ilgili eski konular da silinmiş. Burda konu açarsan her türlü yorum geleceğinin farkındasındır zaten neden siliyorsun ki?
İstemedim sadece görülmesini konunun görünüp görünmemesi değil derdim. Yorum yapılabilir fakat saygı çerçevesini hiçkimse geçemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…