Doktor egosu

Cidden anlayamıyorum doktor gider öğretmen gelir diyeyim o zaman
Neden doktor gider inşaat işçisi gelir değil mesela? :) doktor gider eczacı gelir neden olmuyor? Oda hastaneyle bağlantılı
Dalga geçmiyorum sadece meslek takıntınız olduğunu düşünüyorum

kesinlikle bitir hala konusma derdindesin kusura bakma cok asagilayici davranmis

Kesin içeride başka birisi vardı. Ego değil de karakteri bozuk gibi geldi bana.

Sanki ben peşinden koşuyorum gibi duruyor ama durum öyle değil. Kendisi peşimden koştu konuşmak görüşmek için şimdi işler resmen tersine döndü

Başta öyle olur canim. pesinden kosmus almis. simdide sen kosuyorsun Iste 2 saat disarda beklemek ne oluyor . 2 saat disarda beklenirmi? pesinden kosmuyorum diyosan ne diyim.

Neden doktor gider inşaat işçisi gelir değil mesela? :) doktor gider eczacı gelir neden olmuyor? Oda hastaneyle bağlantılı
Cidden bu konulara takıntılı değilim takmam için kendiminde en az o seviyede olmam gerekir:)

isci icin kapida beklermiydi 2 saat...sonra doktorun niye havalandi diyorz

isci icin kapida beklermiydi 2 saat...sonra doktorun niye havalandi diyorz
İşsiz bile olsa sevdiğim insan için beklerdim keşke insanları tanımadan yaftayı yapıştırmasanız

Doktorluk ile ilgisi yok durumun,karakteri bu ya da o an hiç müsait değildi.

Karakteri bu ise yol verin gitsin,saygısının teki. Ne olursa olsun-ki yaşadığınız kötü bir olay da YÖK anlattığınız kadarıyla- bu şekilde davranamaz. Aramayın sormayın bu durumda boşverin gitsin.

Eğer o an için müsait değilse bunun açıklamasını yapması icin onu bekleyin. Yine arayıp sormayın. Açıklamasını yaptıktan sonra ne yapacağınıza bakarsınız.

Sizi anlıyorum,bir açıklama alamadan beklemek çok zor,ama bu davranış arayıp sormayı hakketmiyor yani

İşsiz bile olsa sevdiğim insan için beklerdim keşke insanları tanımadan yaftayı yapıştırmasanız
Bakın kendinizi savunsanız da konunuzdaki başlıktan tersi bir görüşe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Çünkü konudaki egonun doktor olunmasıyla bir alakası yok.

Tavrınız için teşekkür ederim, ikilemde kalmak zaten yoruyor insanı

Bakın kendinizi savunsanız da konunuzdaki başlıktan tersi bir görüşe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Çünkü konudaki egonun doktor olunmasıyla bir alakası yok.
Israrınız için daha fazla yorum yapamıycam atasözünde dediği gibi sizin eşeğiniz anırgan olsun

Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır

Saglikli bir iliskide dengesizlik karisiklik yoktur. Netlik vardir. Onun bir cevabini beklemek yerine kendine sor ben boyle bir iliskiyi istiyorum mu, hak ediyorum mu diye?

Eger doktor takintiniz olmasaydi baslikta doktor diye sifat eklemezdiniz sevgilimin egosu olurdu ama siz meslege takintilisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…