Neden doktor gider inşaat işçisi gelir değil mesela? :) doktor gider eczacı gelir neden olmuyor? Oda hastaneyle bağlantılıCidden anlayamıyorum doktor gider öğretmen gelir diyeyim o zaman
kesinlikle bitir hala konusma derdindesin kusura bakma cok asagilayici davranmisArkadaşlar önceki konumda bir doktorla görüştüğümü anlatmıştım. İletişimimiz kopmadı ve biz devam ettik fakat sorunların ardı arkası kesilmiyor. Yaklaşık bir aydır memleketimdeyim üniversiteden geldim. Biz bu şahsiyetle sadece benim geldiğim gün ve iki hafta önce görüştük. Bu durum canımı sıktığı için kendisiylede konuştum fakat türlü bahanelerle görüşmeyi erteledi. Son bir haftadır çok ciddi kavgalar ediyoruz ben dün olanı anlatmak istiyorum sadece çünkü canım gerçekten çok yandı. Akşam konuşuyorduk hasta olduğunu söyledi bende gelip yemek yapabilirim dedim, sağol canım dışarıdan söyledim sen zahmet etme dedi. Bende bir gelip seni göreyim o zaman hem konuşmuş oluruz dedim yok sen rahatına bak diye bir cevap aldım. Sorun şurada başlıyor ben kalkıp gittim haber vermeden evlerimiz çok yakın. Gittiğimde mesaj attım fakat o yorgun olduğunu yataktan kalkamayacağını söyledi. Evdede arkadaşı olduğu için benide çağırmadı. Bende sinirlenip ağzıma ne gelirse söyledim. Yaklaşık 2 saat buz gibi soğukta beklememe rağmen ne aşağı indi ne kapıyı açtı üstüne üstlük telefonunu kapattı. Pencereden gördüm evin içinde gayet geziyordu hatta cama gelip bana baktı. Ben eve gidincede bana mesaj atma ben sana yazarım demiş. Allah aşkına ben napmalıyım. Yüzyüze konuşmadan rahat edemeyen birisiyim telefondan konuşmak hoşuma gitmiyor.
Sanki ben peşinden koşuyorum gibi duruyor ama durum öyle değil. Kendisi peşimden koştu konuşmak görüşmek için şimdi işler resmen tersine döndü
Cidden bu konulara takıntılı değilim takmam için kendiminde en az o seviyede olmam gerekir:)Neden doktor gider inşaat işçisi gelir değil mesela? :) doktor gider eczacı gelir neden olmuyor? Oda hastaneyle bağlantılı
Dalga geçmiyorum sadece meslek takıntınız olduğunu düşünüyorum
Neden doktor gider inşaat işçisi gelir değil mesela? :) doktor gider eczacı gelir neden olmuyor? Oda hastaneyle bağlantılı
Dalga geçmiyorum sadece meslek takıntınız olduğunu düşünüyorum
İşsiz bile olsa sevdiğim insan için beklerdim keşke insanları tanımadan yaftayı yapıştırmasanızisci icin kapida beklermiydi 2 saat...sonra doktorun niye havalandi diyorz
İşsiz bile olsa sevdiğim insan için beklerdim keşke insanları tanımadan yaftayı yapıştırmasanız
Bakın kendinizi savunsanız da konunuzdaki başlıktan tersi bir görüşe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Çünkü konudaki egonun doktor olunmasıyla bir alakası yok.İşsiz bile olsa sevdiğim insan için beklerdim keşke insanları tanımadan yaftayı yapıştırmasanız
Tavrınız için teşekkür ederim, ikilemde kalmak zaten yoruyor insanıDoktorluk ile ilgisi yok durumun,karakteri bu ya da o an hiç müsait değildi.
Karakteri bu ise yol verin gitsin,saygısının teki. Ne olursa olsun-ki yaşadığınız kötü bir olay da YÖK anlattığınız kadarıyla- bu şekilde davranamaz. Aramayın sormayın bu durumda boşverin gitsin.
Eğer o an için müsait değilse bunun açıklamasını yapması icin onu bekleyin. Yine arayıp sormayın. Açıklamasını yaptıktan sonra ne yapacağınıza bakarsınız.
Sizi anlıyorum,bir açıklama alamadan beklemek çok zor,ama bu davranış arayıp sormayı hakketmiyor yani
Israrınız için daha fazla yorum yapamıycam atasözünde dediği gibi sizin eşeğiniz anırgan olsunBakın kendinizi savunsanız da konunuzdaki başlıktan tersi bir görüşe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Çünkü konudaki egonun doktor olunmasıyla bir alakası yok.
Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır
Peki kendine neden deger bicmiyorsun ?Olayın doktor olması değil sorun sırf meslek için değer biçmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?