Doktor egosu

hoşuna gitsin veya gitmesin telefondan onunla bir daha görüşmek istemediğini söylemen gerekiyor

çünkü adam seni net bir şekilde istemiyor farkında değil misin gerçekten?

bırak belli ki görüşmemekten çok daha ciddi sıkıntılar var aldatıyor olabilir benden söylemesi

Gelme demiş neden ısrarla gidipte bekliyorsun ki? aramıyosa arama görüşmek istemiyorsa sen de ısrarcı olma bırak. Kendini bu kadar küçük düşürme lütfen. Büyük ihtimalle ya başkası var hayatında ya da sana karşı bi duygusu yok yüzüne de söyleyemiyor olabilir oyalıyor da olabilir. Şu saatten sonra hiçbirşey yapma bence

Ben yoruldum söylemekten sorun var sizde belli

Adamın kapısına kadar gidip 2 saat soğukta bekliyorsanız kuvvetle muhtemel adam size Ümit veriyor.ve yine yüksek ihtimal hayatında başka birisi birileri daha var.yaptığınızı kınamıyorum aaaa yapılır mı öyle cık cık gibi bi tavır içinde de yazmıyorum ama yanlış yapıyorsunuz.yerinizde olsam adama ağzıma geleni sayıp bi daha asla yüzünü görmezdim

Adami kapilarda bekleyen sizsiniz,onda doktor egosu olsa nolur olmasa nolur. Siz kendiniz bu hale getirmissiniz
Konu silmek de yasak ayrica,alinti yapanlara selam olsun

Ben yoruldum söylemekten sorun var sizde belli
Tüm yorumları okumak zorunda değilim.Sorunun kimde olduğu da aşikâr.Madem öyle ekleme yap konuna doktor diye gitmedim , kapısında 2 saat soğuk havada doktor olduğu için beklemedim diye.Basbaya doktor diye tüm bunlar.Kendin de biliyorsun da kendine itiraf edemiyorsun sadece.Başlığı "doktor"lu açmandan bile belli.Sevgili egosu yazsaydın konu başlığına madem öyle.

Adam sizi istemiyor bu çok açık. Karışık sinyaller veriyor olabilir ama bunlar arasından sizi istemediğini anlamak pek güç olmamaşı diye düşünüyorum. Gelme dediği halde gitmeniz çok çok tuhaf. Bence ürkütücü bi davranış. Hele beklemeniz... ben olsam polisi arardım

Hayatta herşey çok mu mantıklı da mantıklı bir açıklama beklediniz? Yada durumu açıklığa kavuşturmak istediniz? Bir erkek, ki bu kocanız da olsa aynı, fazla ilgiye şımartılmaya böyle kapısında beklemeye gelmez. Kaçtıkça kıymetli olunuyor, umursamadıkça gözünde prenses oluyorsun. Her zaman duygularınıza göre hareket etmeyin çünkü bence ilişkilerin %40 ı duyguysa %60ı taktik.

Sen adamin kendisine degil meslegine asik olmussun. Burada kimse esinden sevgilisinden bahsederken "bankaci" "tesisatci" "ogretmen" ustabasi" vs olarak bahsetmiyor. Surekli doktor doktor diye bahsediyorsan olay belli. Adam da onu anlamistir. "Doktor" adina isabet olmus.

Yazma ben sana yazarım demiş, arkadaşı var diye eve almamış, aşağıyada inmemiş kadın olmasa kapıdan bile olsa teşekkür ederdi. Belli yani başka biri var.

Gururlu olun lütfen bence aramaz artık ama ararsa cevap vermeyin. İlişkinizi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…