- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
çok aptalca
görgüsüz kadınlar ya.
kocalarının mesleğiyle hava atmaya çalışana kadar kendileri çalışıp bir baltaya sap olsaydı da kendileriyle övünselerdi en azından.
bu tiplerin hayatta tek başarısı evlenip çocuk yapmak sanırım.
zaten dr olanlar aklı başındaysa dr olduğunu afişe etmiyor öyle.
sonra paso muhabbet karşındakinin ve sülalesinin binbir türlü hastalığına gelip duruyor ve en ufak bişey bile olsa sabah akşam demeden yardımcı olabilir misin aranıp duruyorsun.
çok aptalca
görgüsüz kadınlar ya.
kocalarının mesleğiyle hava atmaya çalışana kadar kendileri çalışıp bir baltaya sap olsaydı da kendileriyle övünselerdi en azından.
bu tiplerin hayatta tek başarısı evlenip çocuk yapmak sanırım.
Kocan kadar konuş mantiği :)
Ağzınızdan öperim de, az sonra ev kadınları çalışmayan kadınlar jib jib jib diyenler sizi topa tutacak, haberiniz ola.
Bana çok komik geliyor, herif çalışmış çabalamış diploma almış, kadının övünmesi nedir ?? Başka birinin statüsünden paye sağlamak cidden ezikçe ve zavallıca. Herkes kendi poposuna güvensin derim. Kendin hayatta ne başardın kardeşim , bununla gel bana. Adam diploma yaptı sana mı yaptı hatun? Adam doktor, sen de o adam olmadan kimsenin yüzüne bakmayacağı bir hiçsin. Hiçlerin başkalarının sırtından toplumda statü kazanma çabaları izlemeye değer.
Çünkü kraldan çok kralci varda ondan canim. Annemde önce uzmana gitti ama profosordeki içtenliği hic görmediğini soylerAsagilik kompleksi falan yazmişsiniz yapmayin Allah aşkina bu ilgisiz bisey bilmez doktorlar hep bana mi denk geliyor? Adama derdimi anlatiyorum dinlemiyo bile sozumu tamamlamadan ilac yaziyo yada agzinin kenariyla bos vaktin varsa bi ara ameliyat ol diyo daha muayene etmeden. Kimse kalkip da bu adam o kadar egitim goruyo olsun o kadar demesin. Yakin zamanda bi profsre ameliyat oldum adam icten cana yakin adan gibi adam. Eeee hani bu havali olmasi aldigi egitimdendi? Prof daha egitimli niye daha mutevazi daha içten? Havali olmalari hatta buldumcuk olmalari karakterden kaynaklansa da bi çogu o şekilde
Ağzınızdan öperim de, az sonra ev kadınları çalışmayan kadınlar jib jib jib diyenler sizi topa tutacak, haberiniz ola.
Bana çok komik geliyor, herif çalışmış çabalamış diploma almış, kadının övünmesi nedir ?? Başka birinin statüsünden paye sağlamak cidden ezikçe ve zavallıca. Herkes kendi poposuna güvensin derim. Kendin hayatta ne başardın kardeşim , bununla gel bana. Adam diploma yaptı sana mı yaptı hatun? Adam doktor, sen de o adam olmadan kimsenin yüzüne bakmayacağı bir hiçsin. Hiçlerin başkalarının sırtından toplumda statü kazanma çabaları izlemeye değer.
Guzellikle olmuyor canim...herkes guzel artik parasi olan..guzellik eskisi gibi önemli degil..zengin adam zengin kiz istiyor bu devirde...amin canım. bende aynen aynı şeyi söyledim.
sonuçta zenginlik olsa kız güzel zengin bulur ama doktoru takıntı yapmış.
bence senin dediğin gibi çevresinde hep doktorlar olduğu için olabilir.
Dün ilginç bir gün geçirdim kızlar..gece de eve baya bir geç geldim o yüzden konu açıp soramadım.
ama sabah uyandığımda hala kafamda deli sorular vardı..
şimdi dün bir arkadaşımla görüştük, arkadaş benim işyerinden, ama onun tanıdığı ama benim ilk defa gördüğüm bir kız da bize katıldı.
neyse buluştuk oturduk bişeyler yedik vs. kız hemşire olarak çalışıyor ve 27 yaşında, bekar bir kız ve güzellik olarakta ben çok beğendim. alımlı bir kız.
neyse benden küçük olmasına rağmen evlenememe bunalımlarına girmiş. konuyu dönüp dolaşıp biz ne zaman evlencez biz ne zaman çocuk doğurcaza getiriyor. sonuçta bunu ben de dert ediyorum az çok, benim işyerinden arkadaşım da 28 yaşında ve o da çok küçük değil ama onun gibi değiliz biz. o iyice bunalıma girmiş.
buraya kadar herşey iyi güzel , onu teselli etmeye çalıştık.
ama kız anlattıkça anlıyorum ki, kızın zaten çok talibi varmış hatta o sırada whatsapptan bir sürü kişi yazıyor onlara cevap yazıyor, çok sosyal bir kız ve de güzel. böyle girip KK da vakit geçircek kadar bile vakti olmayan bir kız diyim size o kadar sosyal.
kızın tek derdi var kızlar bir dokorla evlenmek. yıllardır hemşirelik yapıyorum bir tane doktor bulamadım diyor
bu arada bir arkadaşı varmış, uzman doktorla evlenmiş hemen 2 tane çocuk yapmış, o da hemşireymiş, kız çok çirkinmiş şimdi iyice yüz kilo olmuş falan da filanda bunun face den fotoğraflarını bize gösteriyor falan. baktım gerçekten kız güzel değil, nasıl desem hatta çirkin yani. ama adam da yakışıklı bi de kendine bir özel muayenehane açmış. kız iyice bunları anlatırken ağlıcak neredeyse.
tamam herkes evlenmek ister de bu doktor takıntısı nedir diye sordum, diyor ki ben yıllardır bunu istiyorum. artık patlıcam. bana yaklaşan doktorlar hep birlikte olma niyetinde evlenmek isteyen yok diyor.
kızlar dün geç saate kadar bu kızı ve doktorla evlenen hemşire kızın hayatını dinledik biz ve sabah kalktım nasıl değişik insanlar var diye hayatı sorgulamaya başladım.
diceksiniz bunu konuyu buraya açtın. ama dün cidden beynim yandı bu konuları konuşmaktan. ve yorum almak istedim.
biraz uzun oldu okuyabilenlere sorum ise, siz evleneceğiniz kişinin illa şu meslekten bu meslekten olmasını dert eder misiniz? bu önemli bir konu mu yani ya bu kadar??
bu da başka bir türeviymiş.böyle bi arkadaşım vardı avukatla evleneceğim diyordu ve evlendi.
kendinden 22 yaş büyük bir avukatla..
malesef var.bu da başka bir türeviymiş.
demekki gerçekten böyle insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?