doktor takıntısı...

Meslektaşlarin evliliğini çok beğeniyorum ben :) insallah omur boyu mutlu olursunuz..
Zor bi meslek.. Sosyal hayati da cok etkiliyodur eminim.. Benim kayinçonun surasi agriyo muhabbetlerini dönüyodur surekli :)

Ne doktorlar muhendisler istedide vermedim
Der hep benim kismetlerim icin annem
Takma kafana tatlim ggit yat..

Ağzınızdan öperim de, az sonra ev kadınları çalışmayan kadınlar jib jib jib diyenler sizi topa tutacak, haberiniz ola.

Bana çok komik geliyor, herif çalışmış çabalamış diploma almış, kadının övünmesi nedir ?? Başka birinin statüsünden paye sağlamak cidden ezikçe ve zavallıca. Herkes kendi poposuna güvensin derim. Kendin hayatta ne başardın kardeşim , bununla gel bana. Adam diploma yaptı sana mı yaptı hatun? Adam doktor, sen de o adam olmadan kimsenin yüzüne bakmayacağı bir hiçsin. Hiçlerin başkalarının sırtından toplumda statü kazanma çabaları izlemeye değer.

doktor olsunda, aldatsın, anlaşamayalım beni ezsin fark etmez doktor olsundaaaa... ben doktor bulamadığım için işi gücü olmayan bir adamla evlendim mecbur. aşk mı? o ne olaki? ten uyumu kim? bak şimdi günlere gidip "benim beyim doktor" diye kasılamıyorum. mecbur kendim okudum iş güç kariyer yaptım. ah bir doktor bulaydım iyiydi. yıllarımı heba ettim hep okuyacağım diye.(!) tıp öğrencisinede razıydım o da olmadı. kader...

Kocan kadar konuş mantiği :)

Başları okudumda konu çok sapmış. Zaten konu dr ile ilgiliyse konuların bir çoğu bu genellemelere geliyor.
Hemsirelerde doktorlar da yerilmis,ayıp olmuş.her meslek grubu işini mükemmel yapiyor diye bisey yok,bazı hemşire ve dr ların hatalarını tüm meslektaşlarına mal etmek etik değil bana göre.
Asıl konuya gelirsek,arkadaşınız gösteriş ve para meraklısı boş bir insan,belki biraz ağır oldu ama öyle.
Sevginin,saygının, huzurun,paylaşmanın, mutluluğun mesleği yoktur
Arkadaşınız mutluluğunu prestije ve paraya endekslemiş,
Dr ile evlenir mi?evet evlenebilir
Mutlu olabilir mi?asla...
Mutluluğu maddiyatta arayanlarin bulacagina bulsada uzun vadeli olacağına inanmıyorum

İnsan, aa ben bu kişiyle evlenirim diye bir ilişkiye başlayamıyor ki ne yazık ki :)) Hayat türlü oyunlar oynuyor bir bakmışsın ki, nikah masasındasın :) Eşimin benden önceki kız arkadaşıyla ayrılma sebebi "kızın evlenmek istemesiymiş" . 2 sene içinde kendimizi evli bulduk :) Evlilik pıtttt diye gelişen bir şey. Sadece şunu söyleyebilirim ki: Menfaat beklentisi içine giren hiçbir kimse mutluluğu yakalayamaz.

Hemşiren kadın; doktor eşi prestijini yüksek maaşla birleştirip hayaller içerisinde.... 40 yaşına geldiğinde de kendisini, evli doktorlara yamamaya çalışarak, flirtöz işveyle cilveyle hastanede fink atıyorken bulacaktır.

Sen gönlünü rahat tut, beyaz atlı prensin sen onu hiç beklemiyorken yanında olacaktır :)

Çünkü kraldan çok kralci varda ondan canim. Annemde önce uzmana gitti ama profosordeki içtenliği hic görmediğini soyler

yok ev hanımlarına bişi demek istemedim zaten ben :)
sadece kocasıyla ve çocuklarıyla övünen gereksiz tipler var ya, işte sözüm onlaraydı benim :)

amin canım. bende aynen aynı şeyi söyledim.
sonuçta zenginlik olsa kız güzel zengin bulur ama doktoru takıntı yapmış.
bence senin dediğin gibi çevresinde hep doktorlar olduğu için olabilir.
Guzellikle olmuyor canim...herkes guzel artik parasi olan..guzellik eskisi gibi önemli degil..zengin adam zengin kiz istiyor bu devirde...

ay kızın devreler yanık sizinkini de yakacak hahahah
yalnız öbür çirkin dediği kadının ailesine nazar etmese bari
ne var bunda bu kadar ağlanacak
önemli olan huzur mutluluk yahuuu
doktor olsa ne yazar
akraba doktor var eşinden dayak yiyor çok mu iyiymiş yani?? böyle olmasındansa öğretmen olsun mühendis olsun atıyorum ne var yani

Mesleğe göre değişir.. ben benim isimi bilen anlayan biriyle evlenmek isterdim hep biribirimize birşeyler katmak için. Buldum ama daha evlenemedik

böyle bi arkadaşım vardı avukatla evleneceğim diyordu ve evlendi.
kendinden 22 yaş büyük bir avukatla..

ne kadar aptalça resmen takıntı yapmış.hayırlısı demesini keşke zamanında öğrenebilsek böyle hırsların peşinde koşmasak

Bir daha kısmet olur da evlenirsem ben de doktor koca istiyorum. Hatta cerrah olsun. Hatta plastik cerrahi uzmanı olsun. Kalp damar cerrahı da olur

Cerrah olmayacaksa fizik tedavi uzmanı olsun

Buna niye bu kadar taktınız ki? Herkesin kriteri vardır kimi illa memleketlim olsun der kimi illa esmer ister kimisi belli bir meslek grubunu karakterine uygun bulur. ama x mesleği olsun nolursa olsun değil tabi bi eşin sahip olması gereken bütün iyi özelliklere sahip bir x mesleği mensubu. Ve günümüzde 'adam' bulmak çok zorken insanı daha da kısıtlayan bişi hem adam olucak hem de x . Benim de takıntım vardı şükür hepsini buldum çok mutluyum. Bence bu da bir tür fetiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…