doktor takıntısı...

ahh benım bı arkadasımı aklıma getırdınız
arkadasım ogr. dı annesı ve arkadasım doktor da doktor dıye kendılerını paraladılar
gordugu doktorların dıkkatını cekemk ıcın yapmadıgı hal kalmıyodu
bıdefa ıstemeye bı ogr. gelmıs annesı sırf cocuk branş ogretmenı degıl dıye kabul etmedı
annesıde cok takıntılıydı meslek olayına
ablasının esı ogretım gorevlısıydı herkese docent derlerdı vs.
arkadasımda muhendısle evlendı ısın ılgınc yanı bı tane doktor talıbı bıle olması olsa kesın evlenırdı sırf meslegı ıcın

Yazmayayim dedim ama yani butun hemsireleri genelleyenler olmus.. Sozum onlara... Hemsireler ezik falan degil. Doktor takintisi olan cok az vardir ben hic gormedim.. Hemsirelik sizin sandiginiz kadar basit degil sadece tansiyon olcmek ilac uygulamak degildir. Hastanelerde ve saglik kurumlarinda bircok sureci yonetir.. Servisi yonetir. ... Ezik gorulecek bir meslek degil..

bazı insanlarda oluyor işte böyle takıntılar kızlar.
bende dün bütün gün dinledim bu kızı ve kafam ambalaj oldu.
dün gece eve geldim kendimi sorgulamaya başladım.
ayrıca bu doktorla evlenen hemşirenin face nde bakmadığımız foto kalmadı.
yalan söylemiyim bu kadın da cidden görmemiş gibi kocacım kocacım yazmış bütün fotolara, sanki bu kız gibileri çatlatmak ister gibi
doktor bulmak o kız için zor değil, hatta muhtemelen bunu beğenen çok doktor var ama diyor ki kızlar doktorlar benle yatmak istiyor, mesela bi tanesi ben evleneceğim insanın hijyenine şuna buna dikkat edip etmemesine karar vermeden aynı eve girmeden onunla evlenemem diyormuş.
sonuçta herkesin kendi düşüncesi bu adama bişey diyemeyiz de bu kızda bir an önce evlenip çocuk doğurmak istiyor.

Neler var ya.. Kimisi hayatını çok planlı yaşıyor. Doğru yapıyorlardır belki kimbilir..benim etrafımda da çocuğu kişi üst düzey yöneticilerle ve maaşı çok iyi olan kişilerle evlendiler. Ve bu evlenen kişiler güya asla evliliği düşünmüyorlardı ama karşılarına iyi maaşı olan kişiler çıkınca kabul ettiler..ben kendi dengim memur biriyle evlendim mesela. Hiç öyle hesaplarım olmadı ona göre adım atmadım..kısmet herhalde..
Sizin bahsettiğiniz kız da güzelliğinin farkında ve kendini yükseklerde hayal ediyor, bu yüzden doktorla evlenmesi şart. Ama evlilik filmlerdeki gibi değil maalesef.

kiminde cidden böyle takıntılar olabiliyor. Benimde bir çok arkadaşım karşımızdakinin statüsü bizim için önemlidir falan derler. Ben pek o kafada değilim gerçi. Ekmeğini taştan çıkaran biri olsun da gerekirse limon satar bir şekilde evini yine geçindirmeye çalışır. Hatta geçen bir arkadaşım böyle heyecanla bir çocukla tanışmış. Anlattı anlattı bayağı bu arada arkadaşın da zengin sevgili bulma hevesi var. Anlattıkları bittikten sonra dedim ki e çocuk yakışıklıydı herhalde. Yoo değildi hiç dedi :) Bir iki bir şey daha sordum onlara da hayır dedi. E dedim peki niye heveslendin o zaman bu kadar. Çocuk tıp okuyor hedefleri var, gerçekleştirirse zengin olur zaten hem de doktor olmuş olacak dedi Demem o ki herkesin kafa yapısı farklı çalışıyor ama bana böyle takıntılar saçma geliyor şahsen.

Cunku turkiye ekonomik olarak pek gelusmis degil..kizda garanti meslek ve parali diye istiyordur...doktor ac kalmaz mantigi..kizlar bu mantikta olunca cok kiz harcanir bu yolda.adamlar okumus etmis zeki insanlar bilirler neyin ne oldugunu.benim cok dr arkadasim var hemsireyle evlenmem deyip evlenmeyen..her erkek ayagina gelen firsatu degerlendirir...ben olsam beni dr diye tercih eden kizla ancak yatmayi düşünürum..zaten dr dr diye araniyorsa onun drler arasinda ufak capli bir şani vardir...
Iyide insanlar esini sevip bunu paylasir kime ne..niye elalemin fotosuna bakip eziliyorsunuz.banane ya deyip gecin mevzuyu kestirip atin.sizinde hosunuza gitmis demek ki kizin muhabbeti.hadi bekar insanlara bakıp ic gecirseniz anlarim da evli barkli insanlarin ki kadinin cirkinligini bile konusmussunuz pes yani.haddini bildirseydiniz arkadasinizin .hem yeni tanistiginiz biriymis cokda onemli degil yani..ne kiskanc insanlar var dünyada ...kadin cirkin diktor koca ya layik degil..belki o kadin dunyanin en seksi kadini o adama göre. ..

ben kızı ilk defa gördüm ve kız zaten sürekli konuşan bir tip.
ayrıca benim de arkadaşım değil arkadaşım getirmiş yanında.
fotoğrafları gösterirken zaten ona biz de dedik , kadın gayet güzel falan dedik yüzüne tabii ki onu desteklemedik. arkadaşım kaç defa dedi tamam konuyu kapat diye ama kız zaten çok dolmuştu. dertleşmeye çıkmış evden. ancak bu kadar uyarabildik.
muhabbet benim hoşuma gitmedi sadece şaşırdım bu kızın haline. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyorum diye yorum almak istedim.

çok bayan doktor, mühendis vs isteyebiliyor ama artık devir başka. erkekler kadar kadınlarda doktor, avukat, mühendis oluyor ve bu esnada tanışıp evleniyorlar. tanıdığım çok doktor var ve çoğu meslektaşı ile evli.
doktorlar salak değil herhalde sırf mesleği için kendisine yaklaşan bir insandansa gerçekten onu seven onu anlayan, anlaşabileceği ve de dengi olan biriyle evleniyor.
he tabi ki farklı mesleklerden insanlarla evlilikler de olabilir pek ala ama güzelim ben neden olmuyor diye çok hayıflanmak çok mantıklı değil. bir de madem ciddiyetsiz yaklaşıyor erkekler bu kıza biraz hafif meşrep galiba diye düşündüm. karşıdaki kişinin sana nasıl yaklaşacağını insan biraz kendi belirliyor.

Kiz obsesif biri.bide cevresinde doktorlar var hep ondanda takıntı yapmis olabilir...umarım doktor bulur kurtulur ne bileyim...

Hemşirelerin genelinde az çalışıp çok kazanma hiç çalışmadan çalışıyo olma olduğundan daha üstün görünme vs vs buna benzer birsürü değişik tutumları var. Evlenme takıntısının dışında daha ne hikayeler var ama yeri değil anlatmanın. İyi olanları tenzih ediyoruz tabiki herkes kendini bilir gereksiz alınganlık olmasın

Kiz obsesif biri.bide cevresinde doktorlar var hep ondanda takıntı yapmis olabilir...umarım doktor bulur kurtulur ne bileyim...
amin canım. bende aynen aynı şeyi söyledim.
sonuçta zenginlik olsa kız güzel zengin bulur ama doktoru takıntı yapmış.
bence senin dediğin gibi çevresinde hep doktorlar olduğu için olabilir.

Evlilikte meslek takintim yoktu ama istemedigim meslekten bir esim var.evl3ndikten sonra issizlikten mecbur kaldi.cok zor calisma saatleri.tatil yok bayram yok.ama nasip .istemedegin ot burnunda bitermis:)

E="KilicBaligi, post: 40791895, member: 43904"]Hemşireler Doktorlarla
Hostesler Pilotlarla evlenmek isteyebiliyor. Bu herkes için geçerli değil tabii ama böyle bir kesim var evet. Aradığı Doktoru belki hiç bulamayacak veya bir doktor ile evlenecek ama berbat bir adam çıkacak. Kız kendi elleriyle kendini cendereye sokuyor yani. Takıntı işte yapacak bir şey yok.[/QUOTE]
Ayi sekilde hostesler var bide dimi :))

Yorumlari okudukca aklima geldi :) bi ogretmen tanidigim vardi eşi doktor. Adami sosyal aglarda etiketlerken dr x diye etiketlerdi :)) yahu sadece adini etiketlesene.. Yok illa dr yazicak.. Yeni tanistigi bi insana ilk 5 dakika icinde esinin ozellikle GATA'da dr oldugunu belirtirdi :)

ay sen böyle diyince.
bizim de ailecek görüştüğümüz bir abla vardı. tabii o zaman ben daha küçüktüm.
anlamıyordum bu işlerden kocasına ismiyle değil de , doktor bey diye hitap ediyordu.
o zaman anlamıyordum da şimdi düşünüyorum ay ne kadar saçma.
sanki evde de doktorluk yapıyor bu adam

dr.um eşim de dr.
başımız göğe ermedi yani.
hatta nöbetleri denk getiremezsek ayın yarısında görüşemiyoruz.
hoş adamcağızın eve geldiğinde 36 saat mesai sonrası hali de kalmamış oluyor, sızıp kalıyor.

çok aptalca
görgüsüz kadınlar ya.
kocalarının mesleğiyle hava atmaya çalışana kadar kendileri çalışıp bir baltaya sap olsaydı da kendileriyle övünselerdi en azından.

bu tiplerin hayatta tek başarısı evlenip çocuk yapmak sanırım.

zaten dr olanlar aklı başındaysa dr olduğunu afişe etmiyor öyle.
sonra paso muhabbet karşındakinin ve sülalesinin binbir türlü hastalığına gelip duruyor ve en ufak bişey bile olsa sabah akşam demeden yardımcı olabilir misin aranıp duruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…