Cunku turkiye ekonomik olarak pek gelusmis degil..kizda garanti meslek ve parali diye istiyordur...doktor ac kalmaz mantigi..kizlar bu mantikta olunca cok kiz harcanir bu yolda.adamlar okumus etmis zeki insanlar bilirler neyin ne oldugunu.benim cok dr arkadasim var hemsireyle evlenmem deyip evlenmeyen..her erkek ayagina gelen firsatu degerlendirir...ben olsam beni dr diye tercih eden kizla ancak yatmayi düşünürum..zaten dr dr diye araniyorsa onun drler arasinda ufak capli bir şani vardir...Hepimizin çevresinde doktor lafi duyunca insanlar bi 'ooooo..'derler ya hani. bununkide öyle bir merak. Bizim ülkemizde insanlar doktorlara pek bi Güvenir pek bir sever. Kötü diye demiyorum ama onlarda insan ve içinde haliyle iyiside var kötüsüde. Insanlar bunu hep atlar olmuş. doktor deyince sular seller durur heryerde. Daha geçen burda konu acti bi arkadas. doktor sevgilisine bişey hissetmedigini söylemiş. evlensemmi diye sormus. 'Aman doktordan iyisini mi bulucan zamanla ısınırsın' diyen arkadaşlar hiçte az değildi hani. Durumu bu konu bile özetliyorken bu arkadaşın böyle bir hayali olması gayet normal ve acı geliyo insana
Iyide insanlar esini sevip bunu paylasir kime ne..niye elalemin fotosuna bakip eziliyorsunuz.banane ya deyip gecin mevzuyu kestirip atin.sizinde hosunuza gitmis demek ki kizin muhabbeti.hadi bekar insanlara bakıp ic gecirseniz anlarim da evli barkli insanlarin ki kadinin cirkinligini bile konusmussunuz pes yani.haddini bildirseydiniz arkadasinizin .hem yeni tanistiginiz biriymis cokda onemli degil yani..ne kiskanc insanlar var dünyada ...kadin cirkin diktor koca ya layik degil..belki o kadin dunyanin en seksi kadini o adama göre. ..bazı insanlarda oluyor işte böyle takıntılar kızlar.
bende dün bütün gün dinledim bu kızı ve kafam ambalaj oldu.
dün gece eve geldim kendimi sorgulamaya başladım.
ayrıca bu doktorla evlenen hemşirenin face nde bakmadığımız foto kalmadı.
yalan söylemiyim bu kadın da cidden görmemiş gibi kocacım kocacım yazmış bütün fotolara, sanki bu kız gibileri çatlatmak ister gibi
doktor bulmak o kız için zor değil, hatta muhtemelen bunu beğenen çok doktor var ama diyor ki kızlar doktorlar benle yatmak istiyor, mesela bi tanesi ben evleneceğim insanın hijyenine şuna buna dikkat edip etmemesine karar vermeden aynı eve girmeden onunla evlenemem diyormuş.
sonuçta herkesin kendi düşüncesi bu adama bişey diyemeyiz de bu kızda bir an önce evlenip çocuk doğurmak istiyor.
ben kızı ilk defa gördüm ve kız zaten sürekli konuşan bir tip.Cunku turkiye ekonomik olarak pek gelusmis degil..kizda garanti meslek ve parali diye istiyordur...doktor ac kalmaz mantigi..kizlar bu mantikta olunca cok kiz harcanir bu yolda.adamlar okumus etmis zeki insanlar bilirler neyin ne oldugunu.benim cok dr arkadasim var hemsireyle evlenmem deyip evlenmeyen..her erkek ayagina gelen firsatu degerlendirir...ben olsam beni dr diye tercih eden kizla ancak yatmayi düşünürum..zaten dr dr diye araniyorsa onun drler arasinda ufak capli bir şani vardir...
Iyide insanlar esini sevip bunu paylasir kime ne..niye elalemin fotosuna bakip eziliyorsunuz.banane ya deyip gecin mevzuyu kestirip atin.sizinde hosunuza gitmis demek ki kizin muhabbeti.hadi bekar insanlara bakıp ic gecirseniz anlarim da evli barkli insanlarin ki kadinin cirkinligini bile konusmussunuz pes yani.haddini bildirseydiniz arkadasinizin .hem yeni tanistiginiz biriymis cokda onemli degil yani..ne kiskanc insanlar var dünyada ...kadin cirkin diktor koca ya layik degil..belki o kadin dunyanin en seksi kadini o adama göre. ..
Kiz obsesif biri.bide cevresinde doktorlar var hep ondanda takıntı yapmis olabilir...umarım doktor bulur kurtulur ne bileyim...ben kızı ilk defa gördüm ve kız zaten sürekli konuşan bir tip.
ayrıca benim de arkadaşım değil arkadaşım getirmiş yanında.
fotoğrafları gösterirken zaten ona biz de dedik , kadın gayet güzel falan dedik yüzüne tabii ki onu desteklemedik. arkadaşım kaç defa dedi tamam konuyu kapat diye ama kız zaten çok dolmuştu. dertleşmeye çıkmış evden. ancak bu kadar uyarabildik.
muhabbet benim hoşuma gitmedi sadece şaşırdım bu kızın haline. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyorum diye yorum almak istedim.
Hemşirelerin genelinde az çalışıp çok kazanma hiç çalışmadan çalışıyo olma olduğundan daha üstün görünme vs vs buna benzer birsürü değişik tutumları var. Evlenme takıntısının dışında daha ne hikayeler var ama yeri değil anlatmanın. İyi olanları tenzih ediyoruz tabiki herkes kendini bilir gereksiz alınganlık olmasınDoktorla evlenmek çok zor bence..Ama toplum algısı ya da söylemler insanları farklı boyuta getiriyor..Hemşirelik sürekli ezilen aşağılanan bir meslek olduğu için belki kendini iyi hissetmek istiyordur,anlayabiliyorum meslektaşımı.
amin canım. bende aynen aynı şeyi söyledim.Kiz obsesif biri.bide cevresinde doktorlar var hep ondanda takıntı yapmis olabilir...umarım doktor bulur kurtulur ne bileyim...
ay sen böyle diyince.Yorumlari okudukca aklima geldi :) bi ogretmen tanidigim vardi eşi doktor. Adami sosyal aglarda etiketlerken dr x diye etiketlerdi :)) yahu sadece adini etiketlesene.. Yok illa dr yazicak.. Yeni tanistigi bi insana ilk 5 dakika icinde esinin ozellikle GATA'da dr oldugunu belirtirdi :)
ay sen böyle diyince.
bizim de ailecek görüştüğümüz bir abla vardı. tabii o zaman ben daha küçüktüm.
anlamıyordum bu işlerden kocasına ismiyle değil de , doktor bey diye hitap ediyordu.
o zaman anlamıyordum da şimdi düşünüyorum ay ne kadar saçma.
sanki evde de doktorluk yapıyor bu adam
Yorumlari okudukca aklima geldi :) bi ogretmen tanidigim vardi eşi doktor. Adami sosyal aglarda etiketlerken dr x diye etiketlerdi :)) yahu sadece adini etiketlesene.. Yok illa dr yazicak.. Yeni tanistigi bi insana ilk 5 dakika icinde esinin ozellikle GATA'da dr oldugunu belirtirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?