• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor takıntısı...

Şu anda karşı koltukta ev kıyafetleriyle son derece doğal bir şekilde tv izliyor....benim eşim kalp doktoru....birgünde kaç kişinin hayatını kurtarıyor, kaç kişinin durmuş kalbini çalıştırıyor, kaç kişiye stent yada pil takıyor bilmiyorum...eve gelince benim eşim, kocam, kızlarımın babişkosu oluyor....onunla evlenirken mesleği bir nebze önemliydi benim için çünkü bende doktorum...bu forumda eşinin bakkala gitmesini, çalışmasını, arkadaşının arabasına binmesini kıskanan erkeklerin eşleri benim gibi ayda 8-9 nöbet tutsa, acile koma halinde gelen hastaya sonda takmak dahil her türlü müdahaleyi yapsa neler olur düşünemiyorum.,, o yüzden biz doktor bayanlar genelde doktorla evlenmeyi tercih ederiz, çünkü ancak onlar bizi anlayıp, bizimle bu hayatı sürdürebilir...sizin hemşire arkadaşınızın ki takıntı olmuş......doktorla evli olmak gerçekten zordur, tek avantajı hiçbir zaman inkar etmem Allaha hamdolsun iyi para kazanıyoruz onun dışında hiç pozitif bir yanı kalmadı bence...

Hemsirelerin bazılarında hatta çoğunda vardir bu takinti hepsi degil tabi...demek doktorlarda kendilerine doktor diye yaklastigini biliyor kizin o yuzden evlenmek istemiyor ayrica ayni anda onkarca erkekle konusan kizla kim evlenmek ister..milletin hayatina fesatlanmasida igrenc.ne var kadin cirkinse kocası onu güzel bulmus demek ki evlenmis....
ne gıcık kiz ya o bu kafayla gider sacma sapan insanlar var iste...

nerde bu arkadas? 35 yasinda, yakisikli, bosanmis, cocuksuz doktor yakinima kiz ariyoruz da :KK70:
Şaka bir yana bazi kizlarda var boyle bir takinti. Garantili ve iyi-duzenli kazanci olan bir meslek oldugu icin ideal eş olarak goruyorlar doktorları. Tanidigim erkeklerin cogu da ogretmen eş istiyor mesela (calisma saatleri duzenli gelir vs nedenlerle) devir boyle...

Bende prens istiyorum onun yine hayalleri düşük seviyede..hayrina biri alsinda kurtulsun ..benim dr sevgilim oldu cok capkindi sevmiyorum ben drleri .azcik eli yüzü duzgunse kendini kazanova sananlar var ..

Benim doktor talibimin olmuştu:KK45: yakisikiliydida ama herşey bunla bitmiyor bence ona deger vermesi çok önemli biricik eşim çayımın sekerini karıştırıp verirdi maalesef eşini kaybettim iyikide onla evlenmisim ha bitanede is adamı vardı evlendikten sonra aileni eve gelmesini istemiyorum diyecek kadar ozguvene sahip

Ben öğretmenim ve şu yardımcı olayından önce sağlık meslekler çoğu anadolu lisesini geçiyordu. Ayrıca temizlik kadrosundaki sekreter için profesör doçent boğazladı bu ülkede, siz ne diyorsunuz Allah aşkına??? Bir kadında güzellikten, cilveden önce öğrenim durumuna bakan erkek var mı ki???

Erkeklere 100 gram fazla meme mi 100 gram fazla beyin mi deseniz, 100 gram fazla meme derler. Baştan sona haklsıınız.

Daha ziyade kaderi kısmet bence bu olaylar. Tanıdğım , fiziğini, giyimini, güzelliğini kadın halimle benim bile beğendiğim çok hoş, hem de eğitimli, iyi meslekli ve kariyerli, düzgün bir insan olan bir meslektaşım; güzelliğin g si olmayan , para avcısı olduğunu kendi ağzıyla söyleyen işsiz güçsüz, dominant, çaçaron, tek sermayesi uyanıklık olan beter bir hatun için terk edildi. Ben , işyerimdeki diğer insanlar, tanıyan herkes hayret ettik, hiçbirimiz anlam veremedik. Herifin salak olduğuna hepimiz topluca kanaat getirdik. Bu kız varken beriki çaçarona bu gerzekten başka kimse dönüp bakmaz dediydik. Bizim kız, çok nazik, uyumlu bir insan , eş ve anne olmaya bence daha uygun. Dünya garip.

Erkekler eğitime bakıyor bence, ama pozitif şekilde değil, kaçınmak için :KK57:

Doktor bulmak çok zor bişey mi ya? Çok güldüm hatuna yanlış taktik. Bu takıntısını gizlemesi lazım, yoksa anca kullandırır kendini bu yönüyle :D hiç kimse kendisiyle mesleği için beraber olan biriyle evlenmek istemez. Eğer bunu göre göre evlenirse de b.k gibi bir evlilikleri olur. İlk fırsatta başına kakar. Eğer bir erkek ona statü kazandıracaksa evlenip karşılığını alır bir şekilde. Kimse aptal değil.

Doktor bulmak çok zor bişey mi ya? Çok güldüm hatuna yanlış taktik. Bu takıntısını gizlemesi lazım, yoksa anca kullandırır kendini bu yönüyle :KK70: hiç kimse kendisiyle mesleği için beraber olan biriyle evlenmek istemez. Eğer bunu göre göre evlenirse de b.k gibi bir evlilikleri olur. İlk fırsatta başına kakar. Eğer bir erkek ona statü kazandıracaksa evlenip karşılığını alır bir şekilde. Kimse aptal değil.

Katılıyorum, bence bu hatun hastanede birini gözüne kestirip ona çalışmalı :KK70::KK70::KK70::KK70: taktiksiz zor, doktorlar salak herifler değiller ki:KK70:

çakal gördüm seni dans :63:

Doktor bulmak çok zor bişey mi ya? Çok güldüm hatuna yanlış taktik. Bu takıntısını gizlemesi lazım, yoksa anca kullandırır kendini bu yönüyle :KK70: hiç kimse kendisiyle mesleği için beraber olan biriyle evlenmek istemez. Eğer bunu göre göre evlenirse de b.k gibi bir evlilikleri olur. İlk fırsatta başına kakar. Eğer bir erkek ona statü kazandıracaksa evlenip karşılığını alır bir şekilde. Kimse aptal değil.
Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden doktor-doktor evlilikleri daha kırılgan oluyor hatta bence.

Hemşireler Doktorlarla
Hostesler Pilotlarla evlenmek isteyebiliyor. Bu herkes için geçerli değil tabii ama böyle bir kesim var evet. Aradığı Doktoru belki hiç bulamayacak veya bir doktor ile evlenecek ama berbat bir adam çıkacak. Kız kendi elleriyle kendini cendereye sokuyor yani. Takıntı işte yapacak bir şey yok.

Ben dert etmem ama hemşireler de var bu doktor takıntısı var bazılarında diyelim genelleme olmasın, lakin doktorların şu devirde hemşirelerle evlilik düşüneceğini sanmıyorum biraz ezik bir meslek artık sağlık mesleğe git ol bu kadar basit, kuzenim sınavdan sonra en kötü ihtimal sağlık meslek tutuyor falan diyor baya prestiji düştü, vazgeçsin bu takıntısından normal bir psikoloji değil bence arkadaşın bir psikoloğa gitsin diycem de onunla da evlenmek ister şimdi :)
Ezik kelimesini kullandın mi gerçekten
Sana hiç yakistiramadim:110:

Katılıyorum, bence bu hatun hastanede birini gözüne kestirip ona çalışmalı :KK70::KK70::KK70::KK70: taktiksiz zor, doktorlar salak herifler değiller ki:KK70:

çakal gördüm seni dans :63:

Bende de vardır meslek takıntısı açıkçası cherrycim. Ama benim belli bi mesleğe yönelik değildi. Sadece benden daha kötüsünü istemem mesela. Benden iyi bölüm okumuş olsun gibi. benden zeki olmasını isterim diyim. karşı tarafın da zekasını pohpohlamam hiç farketsem de :D :D :D

Bende de vardır meslek takıntısı açıkçası cherrycim. Ama benim belli bi mesleğe yönelik değildi. Sadece benden daha kötüsünü istemem mesela. Benden iyi bölüm okumuş olsun gibi. benden zeki olmasını isterim diyim. karşı tarafın da zekasını pohpohlamam hiç farketsem de :KK70: :KK70: :KK70:

Meslek takıntısı bende yok ama ben de zeki adam severim. Bir de şöyle bir şey var ki, ben iyi bir meslektenim, olduğum yerde şefim , bunu kaldıramayan erkekler genelde saçmalıyor, ben de bu saçmalayan heriflerle uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Yani herifin kazancının benden az olması, statüsünün az olması veya mesleğinin benim için aslında hiçbir önemi yok ama kendileri dert edinip sonra başıma bela oluyorlar :63::63::63::63::63: Benim için önemli değil ama herifler için önemli işte, eziklikle uğraşmak da istemyrm :oops:

Hepimizin çevresinde doktor lafi duyunca insanlar bi 'ooooo..'derler ya hani. bununkide öyle bir merak. Bizim ülkemizde insanlar doktorlara pek bi Güvenir pek bir sever. Kötü diye demiyorum ama onlarda insan ve içinde haliyle iyiside var kötüsüde. Insanlar bunu hep atlar olmuş. doktor deyince sular seller durur heryerde. Daha geçen burda konu acti bi arkadas. doktor sevgilisine bişey hissetmedigini söylemiş. evlensemmi diye sormus. 'Aman doktordan iyisini mi bulucan zamanla ısınırsın' diyen arkadaşlar hiçte az değildi hani. Durumu bu konu bile özetliyorken bu arkadaşın böyle bir hayali olması gayet normal ve acı geliyo insana

Ben dert etmem ama hemşireler de var bu doktor takıntısı var bazılarında diyelim genelleme olmasın, lakin doktorların şu devirde hemşirelerle evlilik düşüneceğini sanmıyorum biraz ezik bir meslek

Siz hangi meslektensiniz, CEO falan mısınız, hangi sıfatla hemşireliği ezik gördünüz???

Binlerce doktor var, hepsinin kafası kalbi farklı farklı, onları nasıl genellediniz? Doktor kafasını nerden biliyorsunuz , ne doktorsunuz , ne erkeksiniz.

Sekreter için cinayet işleyen profesörü neyle açıklıyorsunuz o zaman ?

Bu forumda pekçok hemşire var , mesleklerine hakaret ederken keşke onların da burayı okuduğunu düşünüp ne yazdığınıza biraz dikkat etseydiniz.

Meslek takıntısı bende yok ama ben de zeki adam severim. Bir de şöyle bir şey var ki, ben iyi bir meslektenim, olduğum yerde şefim , bunu kaldıramayan erkekler genelde saçmalıyor, ben de bu saçmalayan heriflerle uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Yani herifin kazancının benden az olması, statüsünün az olması veya mesleğinin benim için aslında hiçbir önemi yok ama kendileri dert edinip sonra başıma bela oluyorlar :63::63::63::63::63: Benim için önemli değil ama herifler için önemli işte, eziklikle uğraşmak da istemyrm :oops:

Erkeklerde çok feci bir ego var bu konuda. Kadından bir şey öğrenmeyi bile kaldıramıyolar çoğu zaman. Mesela çok yardımcı iyi niyetli dediğim oğlan benim düşündüğüm bir şeyi düşünemeyince deliriyor işte falan da. Bana öğretirken sorun yok. Ben öğretince kaldıramıyor.

Hepimizin çevresinde doktor lafi duyunca insanlar bi 'ooooo..'derler ya hani. bununkide öyle bir merak. Bizim ülkemizde insanlar doktorlara pek bi Güvenir pek bir sever. Kötü diye demiyorum ama onlarda insan ve içinde haliyle iyiside var kötüsüde. Insanlar bunu hep atlar olmuş. doktor deyince sular seller durur heryerde. Daha geçen burda konu acti bi arkadas. doktor sevgilisine bişey hissetmedigini söylemiş. evlensemmi diye sormus. 'Aman doktordan iyisini mi bulucan zamanla ısınırsın' diyen arkadaşlar hiçte az değildi hani. Durumu bu konu bile özetliyorken bu arkadaşın böyle bir hayali olması gayet normal ve acı geliyo insana

O konuyu ben de hatırladım.

Başka meslekten biri olsaydı, hoşlanmıyorsan elektrik almadıysan salla gitsin yazardı insanlar.

Ama adam doktor olunca kan sular durdu. Sevmeye çalışsan, belki zamanla ısınırsın, daha iyisini bulamazsınlar ortaya çıktı.

Ben konu sahibesine de yazmıştım, züğürt biri olsaydı bu kadar düşünmezdin , onu geç 2 .k ez bile düşünmeyip iter geçerdin , konu açmaya da değer bir şey olmazdı yazmıştım.

Back
X