- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
breh breh breh...ha bitanede is adamı vardı evlendikten sonra aileni eve gelmesini istemiyorum diyecek kadar ozguvene sahip
Ben öğretmenim ve şu yardımcı olayından önce sağlık meslekler çoğu anadolu lisesini geçiyordu. Ayrıca temizlik kadrosundaki sekreter için profesör doçent boğazladı bu ülkede, siz ne diyorsunuz Allah aşkına??? Bir kadında güzellikten, cilveden önce öğrenim durumuna bakan erkek var mı ki???
Doktor bulmak çok zor bişey mi ya? Çok güldüm hatuna yanlış taktik. Bu takıntısını gizlemesi lazım, yoksa anca kullandırır kendini bu yönüylehiç kimse kendisiyle mesleği için beraber olan biriyle evlenmek istemez. Eğer bunu göre göre evlenirse de b.k gibi bir evlilikleri olur. İlk fırsatta başına kakar. Eğer bir erkek ona statü kazandıracaksa evlenip karşılığını alır bir şekilde. Kimse aptal değil.
Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden doktor-doktor evlilikleri daha kırılgan oluyor hatta bence.Doktor bulmak çok zor bişey mi ya? Çok güldüm hatuna yanlış taktik. Bu takıntısını gizlemesi lazım, yoksa anca kullandırır kendini bu yönüylehiç kimse kendisiyle mesleği için beraber olan biriyle evlenmek istemez. Eğer bunu göre göre evlenirse de b.k gibi bir evlilikleri olur. İlk fırsatta başına kakar. Eğer bir erkek ona statü kazandıracaksa evlenip karşılığını alır bir şekilde. Kimse aptal değil.
Ezik kelimesini kullandın mi gerçektenBen dert etmem ama hemşireler de var bu doktor takıntısı var bazılarında diyelim genelleme olmasın, lakin doktorların şu devirde hemşirelerle evlilik düşüneceğini sanmıyorum biraz ezik bir meslek artık sağlık mesleğe git ol bu kadar basit, kuzenim sınavdan sonra en kötü ihtimal sağlık meslek tutuyor falan diyor baya prestiji düştü, vazgeçsin bu takıntısından normal bir psikoloji değil bence arkadaşın bir psikoloğa gitsin diycem de onunla da evlenmek ister şimdi :)
Katılıyorum, bence bu hatun hastanede birini gözüne kestirip ona çalışmalıtaktiksiz zor, doktorlar salak herifler değiller ki
çakal gördüm seni dans![]()
Bende de vardır meslek takıntısı açıkçası cherrycim. Ama benim belli bi mesleğe yönelik değildi. Sadece benden daha kötüsünü istemem mesela. Benden iyi bölüm okumuş olsun gibi. benden zeki olmasını isterim diyim. karşı tarafın da zekasını pohpohlamam hiç farketsem de![]()
![]()
![]()
Ben dert etmem ama hemşireler de var bu doktor takıntısı var bazılarında diyelim genelleme olmasın, lakin doktorların şu devirde hemşirelerle evlilik düşüneceğini sanmıyorum biraz ezik bir meslek
Meslek takıntısı bende yok ama ben de zeki adam severim. Bir de şöyle bir şey var ki, ben iyi bir meslektenim, olduğum yerde şefim , bunu kaldıramayan erkekler genelde saçmalıyor, ben de bu saçmalayan heriflerle uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Yani herifin kazancının benden az olması, statüsünün az olması veya mesleğinin benim için aslında hiçbir önemi yok ama kendileri dert edinip sonra başıma bela oluyorlarBenim için önemli değil ama herifler için önemli işte, eziklikle uğraşmak da istemyrm
![]()
Hepimizin çevresinde doktor lafi duyunca insanlar bi 'ooooo..'derler ya hani. bununkide öyle bir merak. Bizim ülkemizde insanlar doktorlara pek bi Güvenir pek bir sever. Kötü diye demiyorum ama onlarda insan ve içinde haliyle iyiside var kötüsüde. Insanlar bunu hep atlar olmuş. doktor deyince sular seller durur heryerde. Daha geçen burda konu acti bi arkadas. doktor sevgilisine bişey hissetmedigini söylemiş. evlensemmi diye sormus. 'Aman doktordan iyisini mi bulucan zamanla ısınırsın' diyen arkadaşlar hiçte az değildi hani. Durumu bu konu bile özetliyorken bu arkadaşın böyle bir hayali olması gayet normal ve acı geliyo insana