doktora mı evlenmek mi ?

Bakiyorum da doktora diyenlerin hepsi evli insanlar.siz madem evlilige karsi bu kadar tepkilisiniz o zaman evlenmeseydiniz.kendi evliliginizdeki mutsuzluktan pismanliktan dolayi baska evlilik dusunen yuva kurmak isteyen insanlari da yanlis yönlendiriyorsunuz amannn evlenme diyorsunuz.burda zaten konu sahibi 31 yasina gelmis.siz bu kisiye evlenme doktora yap diyorsunuz.o da doktora yapti diyelim ee 40 yasina geldi.40 yasinda yaninda ne eşi ne cocugu var.o zmn evlenme sakin diyen kisiler mutlu olabilcek mi acabaa.kendiniz yapmaya cesaret edemediginiz seyleri baskalarina yaptirmaya calisiyorsunuz garipsiniz yaaa

Evet katılıyorum kesinlikle

onun şehrine gidin orda doktora yapın. orda üniversite yok mudur? çocuk sahibi olmak güzel bir histir sanırım. diplomalar her zaman sıcak tutmuyor :) 2 yüksek lisans, şu an doktora yapan biriyim. :)

Ben 4 ay sonra evleniyorum ve aynı anda doktoraya hazırlaanıyorum yüksek tezi yazıyorum. Ve şunu söyleyebilirim ki 50 yaşına kadar bütün kariyer basamaklarını da tırmansan sonuç olarak aile kurmak isteyeceksin. Doktora buna engel değil. Doktoranı her yerde bitirebilirsin. Zaten bitirince artık direkt doç alımı yapılıyor. Kendi civarına yakın bir yerde de kariyere devam edilebilir yani. On sene sonra evlenmeyip yalnız kaldığına pişman olmak var. Anamız babamız hep yanımızda olmayacak.

Bence hayat yalnız yaşanmıyor.Ve kesinlikle herşey zamanında güzel..İlerde doktora ya kaldığın yerden devam etme imkanın var mı bilmiyorum eğer varda öteleyebilirsin bu planını..çünkü bu zaman da böyle anlaşıp evlilik düşüneceğin birini bulmak çok zor

24 yaşında olsaydım bu düşüncenin yanından geçmezdim çok sevsemde evlilik için beklerdim
Ben 24 yaşındayım aynı durumda hem evlilik hem doktorayı seçtim. Nişanlım doktora süresince okulumun olduğu yerde yaşamaya ya da beni haftada 3 gün getirip götürmeye bile razı. Şu kongre için şuraya gidiyorum dediğimde benden çok memnun oluyor. Eğer doktora ve evlilik eş zamanlı gidebilecek gibiyse ki gidebilir bence öyle direkt KARİYER TABİİ Kİ düşüncesiyle hayatı ertelemeye gerek yok. Çünkü hayat kısa. Kariyer bir araç olmalı bir amaç değil. Aslolan mutluluk olmalı hayatımızda. Ve hiç kimse uzun vadede yalnız mutlu olamaz. Bu gerçeği herkesin görmesini dilerim. belki iki sene sonra öleceğim. Şahsen evli mutlu doktoralı ölmeyi tercih ederim:)

Doktoranizi yapin kimseye muhtac olmayin iyi olup kotude cikablir karsnizdaki hergun pisman olup ha bugun bosar ha bugn deyip eline bkcaginiza isinizi yapin sizin isiniz olsun daha ne iyi insanlar cikar karsniza neler cikar neler herseyn hayirlisi vardir hayirlisi olsun herseyde insallah sakin aldanma seven insan bekler madem sevgisi kuvvetliyse omur boyu bekler o sizin icin ugrassin

Biz liste yapıyoruz. Haftalık Alışverişi ona göre yapıyoruz. Zaten pazar yapılan yemek pazartesi de yeniyo. Salı yapılanda öyle .. perşembe balık. Cuma basit bi yemek. Cumartesi et. Bak oldu bitti
Tam oturtmaya başlamıştım aslında taşındım şimdide gebelik bulantıları aslında gerçekten o kadar basit ama günlük koşturmacada çok zor ya

Doktora

Eski bir komsumuzun kızı evlendikten sonra ODTÜ yü kazandı yurtta kaldı. En son doktora yapıyordu sanırım yanılıyorda olabilirim. Ama böyle durumlarda eşin desteği cok önemli. Birde alısmıssın rahat tek tabanca takılmaya evlilik kendin dısında sorumluluk isteyen bir olay. Cok iyi ölç biç tart. Ben olsam Doktorayı secerdim ( neden bilmiyorum ama içimden bir ses konu sahibi evlenmeyi sececek diyor)

evlenmek
evlendıkden sonra da yapabılırsın doktorayı ben olsam boyle yapardım

ama sız doktora yapın evlenmeyın cunku mutfaga su almaya bıle usenıyorum demıssınız evlılık buyuk sorumluluk ve sabır gerektırıyor

Gittiğn yerde yapamazmsn doktorayı? Ne bilim millet çocuk bile yapıyo. Senin şartlar uymuyor herlde. Hangisi ağır basarsa o canım. Yada beklesin bitirene kadar

Bence de doktora illaki evlilik olur kariyerini tamamla oyle evlen

Daha 31 yasindasin ve sanki 45 yasindaymissin gibi yazmissin. Tabi ki once doktoranı yap. daha evlenmeye aile olmaya yeterince zamanın var. Ben 37 yaşında evlendim, 3 ayri ülkede yaşadıktan sonra, çünkü ilk bulduğum es adayıyla 20lerimde evlenmek istemedim. Iyiki de öyle yapmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…