Doktorlar kendini ne sanıyor?!

neler yazılmış ya ne kadar iğrenç

bu sitede doktorlara edilen hakaretleri açılan yalan yanlış konuları da şikayet etmek lazım ttb'ne.

arkadaşlar merak etmeyin doktorlardan kimle konuşsam hepsi yurtdışına gidiyor artık yada gitmeye hazırlanıyor çünkü halktan bıktılar. gerçekten doktorsuz kaldınız gerçekten abartmıyorum. hani diyorsunuz ya çekemeyecekse yapmasın diye yapmıyorlar zaten. günde 10 hasta bakıp saygı görmek varken demi ne gerek var böyle şeylere? artık çıkıkçı hocalara eczane kalfalarına gidersiniz iyileşmek için.

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin yazık vallahi yazık doktor diye her ağzına geleni söyleyeceğini sanıyor hayır yani bizim paramızla ordasınız artisliğiniz kime
Keşke sizin verginizle ağzına gelen herşeyi sayan başka insanlarada tepki verseniz

Konu sahibi aynı yollardan bende geçtim. Benim annemdi hasta olan. Onkoloji servislerinin hali içler acısı
Hem hastaya hem doktora zor.
Sonuçta onlarda biyonik değiller

Once devletten ozele kactilar
Simdi de yurtdisina kacarlar tabii. Olan bize oldu,kimse farkinda degil.

++++ Devlet memuruyum. Bizlere de sürekli aynı şeyi söylüyorlar. Maaşını benim vergilerimle alıyorsun. Girmişim sınava kazanmışım,kimse kimsenin parasıyla bir yerde oturmuyor. Öyleyse peki bizim verdiğimiz vergiler ne oluyor? Hele doktorlara böyle bir laf etmek,iyice ilginç. O doktorun emeği parayla kıyaslanamaz.Ayrıca doktor kim bilir ne kadar vergi veriyor?

kendi babam devlette sadece uzmanlık almış sonra gerçekten pes edip özele geçmiş insanlarla uğraşamadığından. günde 25 hasta bakıyor ama o bile adamı zorluyor "paranı ben verdim" zihniyeti yüzünden. sene sonunda isviçreye gidecek o kadar mutluyum ki sonunda hak ettiği değeri göreceği için. kalsınlar burda pratisyenlere, beklesinler onların da profesör olmalarını, ellerindeki profesörleri kaçırdıktan sonra.

Ne kadar yazık şuradaki yorumları görüyorum da yazıklar olsun parmaginiz kesilse acısını yüreğinizde hissetmiyor musunuz?.
Cocugunuzu nerede doguruyorsunuz?
Cocugunuz hastalaninca ona bakan kim?
Bir kaza gecirseniz soluğu nerede alıyorsunuz
Allah kimseyi muhtac etmesin,tüm hastalara da acil sifalar versin ancak ne kadar kötü yorumlar bunlar
Senelerce dirsek çürütüp insanlari iyilestirmeye çalışan gecesini gunduzune katip bir telefon geldiginde evde karisi mi hasta cocugu mu kötü dinlemeden basip hastaneye kosan doktorlar icin şu söylenen laflar o kadar üzücü ki..

Sadece doktorlar değil ki..
Hemşireler de aynı şekilde.. geçen cuma başıma geldi, acile gittim, oda hasta dolu ama hep erkek var , bende perdesini çektim uzanicam yerin, hemşire geldi acıyo ,açma dedim , ama sizi görmemiz lazım dedi, sinir tepeme çıktı, görme beni diye, zahmet etde perdenin arkasında ki hastalara bak dedim,oturmaya gelmedin herhalde
Hasta mahremiyeti diye birşey var, begenmiosan gelmeseydin dedi kalkıp..
Eşim hemen 184u aradı ama acil polikliniklerinde olurmuş böyle şeyler..
Yani kaldiramiosan başka meslek yap..

e öyle olacağını söyledik kimse dinlemedi.

benim ananem kalp krizi geçirdi. görebileceğiniz en illet hastaydı hiçbir tedaviyi kabul etmiyor. anjiyo olmuyor günlerce yalvardık ikna etmeye çalıştık.

sonra doktor gelmiş annem söyledi ki arkadaşım zaten "yarın anjiyo olmak istiyorsanız aç kalın yoksa çıkışınızı yapıcam" dedi gitti. bizim ikna edemediğimiz kadın yemedi de oldu anjiyosunu. yaşlı ve yakınınız olunca her yaptıkları doğru olmuyor. babanneniz doktora laf sokmuş beni iyileşmeden bırakma demek doktora ben sana güvenmiyorum demek sen kötü doktorsun demek adam da alınmış. cevap verince aaaa neye kızdı ki azarcı doktor kötü doktor egolu doktor oluyor hemen. ne güzel ya hangi devlet dairesinde işimi bitirmeden çıkma diyebiliyorsunuz yiyor mu demek?

Tabi ki her doktor için yazdıklarınız doğru olamaz tanıdığım çok iyi doktorlar da var ama üstüne gidildi diye hastaya hakaret eden de hatta birine geçen gün rastladım hastaneye gittim bir acil hasta getirmişler kadın ölüyor kalbi durmuş doktor içerdde oturuyor hasta yakınları da gelip bakın dedi kapıyı kapattırdı onlar feryat figan içindeler kötü bir andı ama doktor yüzlerine bakmadı sonra ben girdim benim dahi yüzüme bakmadı o sırada güvenlik geldi şikayetçi misiniz falan diye yok değilim zaten şimdi giderler gerizekalılar hiç bunlarda anlayış yok daha neler dedi de hatırlayamadım her neyse benim dosyamı aldı önüme iterek ya herkesi niye buraya veriyorsunuz arkadaki doktorlara göndersenize biraz da diye atarlandı ama sabah saati çokta kalabalık değildi ben çok şaşırdım o kadına bence böyleleri olmamalı doktor

Hemen hastaneye başhekimine çıkıp dilekçe ile şikayet edin.
Sabimi de arayın.

Hakikaten mesleğinizi merak ettim. Çalışıyor musunuz?
Muhasebeciyim ben şimdiye kadar hiç kimseye cemkirmedim hanımefendi hatta kaldıramam diye mali müşavir olmadım özel sektörde (kolejde) muhasebe departmanında çalıştım bebek kayıplarımdan dolayı çıkmak zorunda kaldım iki aydır tedavi görüyorum ve benim doktorum muhteşem birisi gece boyu başımdan ayrılmadığı oldu.
Benim mesleğimde sıkıntılıydı her veliye ayrı ayrı dert anlatıyordum su içmeye bile vaktim olmadığı günlerim oldu buna rağmen her ders arası on dakika dışarı çıkan öğretmen arkadaşlara ben öğretmenlik yapamazdım size hayranım derdim.
Meslek seçimi iradeyle yapılır emekse herkes emek veriyor bende meslegimdeki sıkıntıları göze alarak bu yolda yürüdüm bunun suçunu kimsede bulmadım hoş aramadım da.
Yine diyorum sen olmasan vergin olmasa ben çalışamam ben olmasam vergim olmasa sen çalışamazsın ne devlette ne özelde duygu kasmaya yer aramayın helede benim yorumlarımda asla.

Ne desem bos. Sistemin hatalari,uzerine halkin bir bolumunun yanlis bakis acisi yuzunden daha cok cekecegiz gibi gorunuyor. Ne mutlu babana,valla artik nitelikli insanlar da hak ettikleri degeri gormek istiyor,senelerce surunduler yazik

Doktorları canla başka savunmuyorum,savunanı da anlamıyorum,her meslek dalında iyisi olduğu gibi kötüsü olanda var. Fakat başında da belirttiğim gibi eksik bir anlatım var,ben çok inanamadım.
Ancak;
Türkiye'de bir devlet doktoru sabah saat 8.30'dan itibaren 10 dakika muayene süresi ile günde resmi olarak 34 fakat randevusuz gelenler sonuç gösterenlerde dahil edilirse en az 45-60 hastaya bakıyor. Acil doktorları ise bir gecede en az 150 hastaya baktıklarını söylüyor.
Özelde ise bir doktor günde 13-15 hastaya bakıyor,fazlası yok.
E madem kimse doktorlardan memnun değilse,neden devlet hastanesinin önünden geçtiğimde bir sürü insan kuyruğu görüyorum? Memnun olmadığınız yere neden gidiyorsunuz yani. Onlarda insan,sinirleri duyguları olan insanlar. Biraz empati yapın.
Acildeki arkadaşlarım günde kaç vasıfsız kendini bilmez insana denk geldiği söylüyorlar ki haklılar. Adamın 3 gündür karnı ağrıyor ama acile geliyor,doktor nedenini sorduğunda "acilde hemen bakıyollaa didiler de geldim eheheh" diyor,bu etik mi sizce? İnsanların sabrı da bir yere kadar yani. Sanki hepsinin maaşını siz veriyormuşsunuz gibi konuşmuşsunuz,emin olun birçok doktor karşılığını alamıyor ülkede.

Karsimda cerrah varken beni iyilesmeden yollama diyemem yani. Bilemiyorum bu yaslilar da bazen sohbetleri mi geliyor nedendir anlamiyorum ama soyleyecekleri tutuyor iste. Hani vardir ya hastanede yatmayi seven nineler,basi agriyinca acile giden dedeler,her sabah kahvaltiyi takiben saglik ocagina ilac yazdirmaya giden amcalar. Esasen konuyu okuyunca aklima onlar geldi. Elbette ki konudaki yasli kadin onemli bir hastaliktan yatiyor ama gercekci olmak lazim,hastaligi iyilesebilir mi birkac gun hastanede yatinca? Hayir. İste bu da soylenmiyor ki maalesef. Allah sifa versin ama gercekten cerraha beni iyilestirmeden gonderme demek olmamis

Burda sizin yazdıklarınıza göre de siz suçlusunuz. Sizi takip etmesi gerekiyor belki de. Ayrıc ilk tersleyen taraf da siz olmuşsunuz. Zahmet etme diğerlerine bak diyerek. Siz suçlu değil misiniz yani???

Merak ettim soyunduğunuz için mi çektiniz yoksa uzandığınız için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…