Doktorlar kendini ne sanıyor?!

hadi ya ordan. hepiniz de doktor karalamak için yer arıyorsunuz.

ben de kanser hastasıyım, ciğerlerimden su aldırıyorum o kadar da abartacağınız vah vah olacağınız bir şey yok. türkiyede en azından doktoru görüyorsunuz ben yaşadığım ülkede devletin beni yönlendirdiği hastanede doktorun yüzünü göremedim. çuvalla para ödüyorum her gittiğimde doktoru görebilmek için.

doktorun aldığı paraya kadar söz konusu etmişsiniz. cerrah adam gelip de size ağrı kesici mi yazacak? eksik anlattığınızı düşünüyorum nedense buraya açılan konularda konu sahipleri püripak oluyor hep doktor terbiyesiz. ağzınızı açıp da tek kelime etmediğinize veya öncesinde doktoru sinirlendirmediğinize inanmıyorum.

ayıp ya bizim ülkemizdeki kadar kendi aydınını şu konuma sokan başka bir ülke daha yok eminim.

Hastalık çok zor Allah şifa versin, insan çekmeden bilmez. Doktorların işleri de çok zor, gece gündüz demeden çalışıyorlar. Her gün ne zor vakalarla uğraşıyorlar, gece gündüz ameliyat saatleri belli değil.kafasında ne hesaplar var kim bilir. Zaman içinde duyarsızlaşıyor olmaları doğal. Hele kıdemliyse, her dakikası değerli. Kolay yetişmiyorlar ki. Bilgi verecek doktor başkadır muhtemelen. Kimle birbir ilgilenebilir ki? İşlerini yapıyorlar. Allah kolaylık versin. Şöyle düşünün vizitede her hastada 3 dakika fazla vakit harcasa, günde 100 hasta baksa 300 dakika eder. 5 saat çoğu zaman uyku uyumuyorlar. Allah hastalara hep şifa versin
Amerika’da mesela hastalar kıdemli doktorlarla hiç görüşemezler, bilgilendiren Yen’i doktorlar var. Vakit önemli.

Ondan sonra vay efendim doktora dayak.. hakediyo bazilari gercekten bu doktorda dayaklikmis..

Doktor ra olsa prof olsa hiç kimse vatandaşa böyle davranamaz hele de hasta birine. Tedavisini başka doktor sürdürsün değiştirin isterseniz ilgili birimlerde şikayette bulunabilirsiniz bimer cimer 182 gibi

Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun
Saygıdeğer hanımefendi. Senin paranla nasıl kazanıyor anlamıyorum. Sen çalışıyor musun? Vergi veriyor musun? Doktor da herkes gibi çalışıyor, vergi veriyor. Çalıştığı kadarını kazanıyor.

Benim fikrim de yeterince acik. Burada tartistigimiz konu,konu basligi doktorlarin genellenmesi hakkinda. Konu sahibini savununca biz de genelleme yapmis oluyoruz.

Ay kıyamam ya babaannenize üzüldüm. İşini severek yapmak önemli çoluğumuzu çocuğumuza aman ben zamanında doktor olmak istedim olamadım öğretmen olmak istedim olamadım sen bari ol modunda olursak bu olur. Puanım neye yeterse onu olurum dersek sonucu da buna çıkıyor. Ülkemizde eğitim işleri sıkıntılı net...

Allah şifa versin babaanneciginize
Insanliktan nasibini alamamis sanirsam
Hastalik herkesin basina gelebilir doktor bile olsa ve onlarin daha ilimli olmasi lazim .. sikayet edin bence

Doktorların iyi olması hastalarına mı baglı hanımefendiciğim. Öğretmenler de arada kötü olabilir malum bazı öğrenciler canavar gibi. Bu sizin savunma savunma değil malesef
Sahsi fikrim. Kimseyi meslegine gore genellemem. Sistemin yanlisi varsa sistemi elestiririm,kisilerin yanlisi varsa kisileri elestiririm. Ve asla doktorlar kendini ne saniyor? Baslikli bir konu acmam. Acarsam doktorlari genellemis olurum. Her meslekte iyi kotu vardir, doktorlar toplansin o zaman hastalar kendini ne saniyor desin,size gore mantikli olan bu olabilir ama bana gore degil.

Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun

Bu ne ego yahu? Sanırsın bütün doktorların maaşını sen çıkarıp tek tek oduyorsun, tek başına...
Paran olmasa o emekleri görürsünmüş sanki senin keyfinden oradalar. Elbette para alacaklar sen bedava mi çalışıyorsun?
Hasta olunca yana yana doktor ARARSINİZ. Bizlerin de doktorlara ihtiyacı var. Paranla bile doktor bulamadığını düşün bir de bakalım ...

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin yazık vallahi yazık doktor diye her ağzına geleni söyleyeceğini sanıyor hayır yani bizim paramızla ordasınız artisliğiniz kime

hayırdır verdiğiniz üç kuruş vergiyle bütün doktorlara maaş mı veriyorsunuz? devlet memuruysanız bir gün bir başkası da çıkar size der "benim paramla ordasın" diye. ya ne garip bakış açılarınız var sizin öf.

adam kaç sene çalışmış, sabahlara kadar hasta bakmış, kaç can kurtarmış, ailesini unutmuş bunun karşılığı para ile ölçülemezken siz nasıl bir cürretle böyle konuşabiliyorsunuz?

inandığınız değerler sizi o doktorlara muhtaç etmesin.

[/QUOTE]
Benim fikrim de yeterince acik. Burada tartistigimiz konu,konu basligi doktorlarin genellenmesi hakkinda. Konu sahibini savununca biz de genelleme yapmis oluyoruz.
sizin karşınıza azarci doktor dayakçı öğretmen vs. çıktığında istediğiniz gibi anlayış gosterebilirsiniz ama ben gösteremem.
Hanim efendi fikrinizi gayet açık anladım daha fazla alıntılayıp anlatmamıza gerek yok

Bence U Ufukta_bebek isimli hanımefendiyi amerikaya filan göndermek lazım. Orda devletin sağlık hizmetini kesinlikle karşılamadığını, herkesin özel sağlık sigortası ile tedavi gördüğünü ve bir arkadaşımızın dediği gibi doktorlarla hastaların yüzyüze gelemediği bir ortam görürse belki Türkiye’deki sağlık hizmetinin kıymetini anlar. Hem bedavaya sağlık hizmeti alıyorsunuz hem de bizim paramızla maaş alıyor diyorsunuz. Ne kadar saygısızca bir yorum.

Anladiysaniz problem yok,en basindan alinti yapan siz oldugunuz icin fikir paylasimi amacladiginizi sanmistim,pardon. Tekrar alintilamam zaten,iyi gunler.

sizin karşınıza azarci doktor dayakçı öğretmen vs. çıktığında istediğiniz gibi anlayış gosterebilirsiniz ama ben gösteremem.
Hanim efendi fikrinizi gayet açık anladım daha fazla alıntılayıp anlatmamıza gerek yok[/QUOTE]
Ben bu konuda eksik bir anlatım olduğunu düşünüyorum. Durup dururken doktorun böyle dediği ihtimali bana biraz değişik geldi.

Bir mesleğin mensuplarını hedef göstermeniz hoş değil.

Valla ben bankacısından, taksicisine herkesten trip yemeye alıştım. Çalışma şartları kötü, insanlar gergin napalım. Ben kişiselleştirip, onur meselesi haline getirmiyorum bu durumları artık.

Doktorlarla konuşun halledin probleminizi. O da insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…