- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Ortada bir sorun varsa şikayet edilir, ki etmiş konu sahibi zaten. Hak şiddetle aranmazOndan sonra vay efendim doktora dayak.. hakediyo bazilari gercekten bu doktorda dayaklikmis..
Saygıdeğer hanımefendi. Senin paranla nasıl kazanıyor anlamıyorum. Sen çalışıyor musun? Vergi veriyor musun? Doktor da herkes gibi çalışıyor, vergi veriyor. Çalıştığı kadarını kazanıyor.Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun
Hakikaten mesleğinizi merak ettim. Çalışıyor musunuz?Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun
Yok artık o kadarda değil hak aramanın binbir türlü yolu varOndan sonra vay efendim doktora dayak.. hakediyo bazilari gercekten bu doktorda dayaklikmis..
Benim fikrim de yeterince acik. Burada tartistigimiz konu,konu basligi doktorlarin genellenmesi hakkinda. Konu sahibini savununca biz de genelleme yapmis oluyoruz.Bütün doktorlar diye bir genelleme yaptığımı hatırlamıyorum sözüm mesleğinin hakkını vermeyenlere, eğer psikolojin bu mesleği yapmana uygun değilse yapmayacaksın net canımızı emanet ediyoruz, bana göre dayakçı öğretmende ,vicdansiz avukatta nezaketsiz doktorda aynıdır tepkimi gosteririm ne demek istediğimin gayet açık anlaşılır olduğunu düşünüyorum
babaanem kanser yüzünden hastanede ve cigerinden su alınıyor hanımlar, kendisi zaten duygusal herşeye ağlayan evhamlı biri. Tipik eski insanlarımızdan, yırtıcı öyle bilgili biride deildir. Herneyse sabah doktoru geldi, zaten ağzını bıçak açmıyor hemşireye terimsel şeyler söylüyor sadece, bir şey sorunca dedem net cevap yok, ben doktor değilim cerrahım diyor. Buginde babaanneme ilaç vericem sana dedi, aynı zamanda bugün çıkar mıyız diye sorduk, babaannemde gülerek doktor beni tam iyileştirmeden çıkarma dedi adam döndü, biz zatan kötüyüz, doktolar kötü, hastaları kötü etmek için buradayız. Biz doktorların amacı sizi kötü etmek zaten. Vs vs saydırdı nevrim döndü. Babaanemde kendini kötü hisetti. Başka hastalarda vardı ağladı kadın resmen.
Ondan sonra vay efendim doktora dayak.. hakediyo bazilari gercekten bu doktorda dayaklikmis..
Sahsi fikrim. Kimseyi meslegine gore genellemem. Sistemin yanlisi varsa sistemi elestiririm,kisilerin yanlisi varsa kisileri elestiririm. Ve asla doktorlar kendini ne saniyor? Baslikli bir konu acmam. Acarsam doktorlari genellemis olurum. Her meslekte iyi kotu vardir, doktorlar toplansin o zaman hastalar kendini ne saniyor desin,size gore mantikli olan bu olabilir ama bana gore degil.Doktorların iyi olması hastalarına mı baglı hanımefendiciğim. Öğretmenler de arada kötü olabilir malum bazı öğrenciler canavar gibi. Bu sizin savunma savunma değil malesef
Emek edip para kazanıyor buna birşey mi dedik ama bizim paramız olmasaydı o emekleri zor görürdük gayette paramızla bakıyorlar hatta çoğu zaman paranla rezil oluyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versinyazık vallahi yazık doktor diye her ağzına geleni söyleyeceğini sanıyor hayır yani bizim paramızla ordasınız artisliğiniz kime
sizin karşınıza azarci doktor dayakçı öğretmen vs. çıktığında istediğiniz gibi anlayış gosterebilirsiniz ama ben gösteremem.Benim fikrim de yeterince acik. Burada tartistigimiz konu,konu basligi doktorlarin genellenmesi hakkinda. Konu sahibini savununca biz de genelleme yapmis oluyoruz.
Anladiysaniz problem yok,en basindan alinti yapan siz oldugunuz icin fikir paylasimi amacladiginizi sanmistim,pardon. Tekrar alintilamam zaten,iyi gunler.sizin karşınıza azarci doktor dayakçı öğretmen vs. çıktığında istediğiniz gibi anlayış gosterebilirsiniz ama ben gösteremem.
Hanim efendi fikrinizi gayet açık anladım daha fazla alıntılayıp anlatmamıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?